mierzwa2 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Niestety nie wchodzę teraz często na forum, sprzedałem moto, ale ta wiadomość mnie zamurowała, nie wiem o napisać, pamiętam jak kupiłem gsxra 750, on miał 600 lata 96-2000, świetny kolega, zawsze doradził pomógł, pamiętam jak mówił że prawdziwa jazda to jest na torze nie na drodze, jak chcesz sie sprawdzić śmigaj na tor... nie potrafię tego zrozumieć... nie potrafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Czytam i lzy same plyna do oczu... Kondolencje dla rodziny i znajomych [`][`][`] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 pamiętam jak mówił że prawdziwa jazda to jest na torze nie na drodze, jak chcesz sie sprawdzić śmigaj na tor... Ja myślę że on teraz właśnie śmiga po jakimś wyczesanym torze na wymarzonym motocyklu i ściga się z najlepszymi którzy już odeszli. Pokój Jego Duszy Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Godnie odprowadziliśmy Turka w ostatniej drodze. Podziękowania dla wszystkich forumowiczów, którzy się pojawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Niestety sprawy zawodowe uniemożliwiły mi uczestnictwo w pożegnaniu. Chciałbym jednak w niedzielę odwiedzić Turka. Prośba do osób, które były na pogrzebie, o szkic lub opis który ułatwi odnalezienie miejsca pochówku. Z góry dzięki Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Tommi: w zamieszaniu pogrzebowym nie było za bardzo okazji by na spokojnie zapisać sobie która to dokładnie alejka ale jak tylko dostaniemy taką informacje z pierwszej ręki to pojawi się tutaj ona dla wszystkich. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) 1) Wchodząc bramą główną idziemy prosto przed siebie. 2) Mijamy z lewej strony dom przedpogrzebowy (jakoś tak się zwie) 3) Idziemy alejką asfaltową prostopadłą do ul. Wóycickiego a za razem najbliższą kaplicy 4) W pewnym momencie po prawej stronie tuż przy alejce spotykamy betonowy znacznik A I 11 - skręcamy w prawo 5) Idziemy jakieś...3 może 4 przecznice i na godzinie 2giej mamy niedaleko narożnika "kwadratu" grób Piotrka Znajduje się on w drugim rzędzie od asfaltowej alejki prostopadłej...na oko 2-4 grób z brzegu od alejki, którą przyszliśmy. Poniżej zamieszczam mapkę cmentarza z zaznaczonym kwadratem A I 11 oraz lokalizacją grobu (czerwone kropki), którą zapamiętałem. Kropki są dwie, gdyż nie dam głowy, który to był kwadrat. lokalizacja grobu Piotrka Inną opcją jest skorzystanie z wyszukiwarki, która znajduje się na głównym placu przy bramie, niedaleko budynku administracyjnego. Wpisujemy Piotr Turski, "szukaj" i dostajemy lokalizację...powodzenia. Edytowane 20 Czerwca 2009 przez embe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 @embe serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Embe to wszystko super wyjaśnił, ja tylko dodam, że to V sektor, 2 rząd, 4 grób. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dziękuję wszystkim, którzy uczestniczyli w pożegnaniu Piotra. Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 http://gazetaolsztynska.wm.pl/Motocyklisci...&pg=1#shrtctgal ['] To nie był koniec cierpień rodziny, "wielebny" dołożył swoje "5 groszy"... >>> http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Prz...ml?ticaid=1858d <<< ...przed wyjazdem (sezonem) sprawdźcie swoje papiery w parafiach! Zaoszczędzicie cierpień swoim bliskim... Znasz swojego kapłana? Nie? Radzę nie lekceważyć sprawy! Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Klesze SKUR...Y. Od kiedy obowiązkowe jest przyjmowanie klechy? W którym to jest przykazaniu? Po prostu ręce opadają. Tyle ode mnie. :evil: pozdr LYsY Bardzo żałuję, że nie mogłem być na pogrzebie Turka. W robocie ubrali mnie w coś, z czego nie mogłem się wykręcić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Współczuję rodzinie zmarłego. Taki dramat i zero współczucia. I to są DUSZPASTERZE?? Znajomi mieli podobne przeboje z tym klechą z Ursynowa, kiedy chcieli ochrzcić swoje drugie dziecko (pierwsze poszło bezproblemowo). Dobrze, że brać motocyklowa nie zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocelot Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Współczuję rodzinie zmarłego. Taki dramat i zero współczucia. I to są DUSZPASTERZE?? Znajomi mieli podobne przeboje z tym klechą z Ursynowa, kiedy chcieli ochrzcić swoje drugie dziecko (pierwsze poszło bezproblemowo). Dobrze, że brać motocyklowa nie zawiodła. Z której to parafii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Przegięcie... :icon_evil: Dosadne przegięcie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi