ks-rider Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ja w tamtym roku widziałem 2 na bmw 1200 w okolicach Radomia, jak po moje BMW jechałem ale tu już dawno bylo ;d kolega w zeszlym roku jechal po swoj motocykl BMW i widzial w okolicach Radomia dwoch policjantow na motocyklach BMW 1200. Den Rest kann ich leider nicht verstehen :icon_mrgreen: ( reszty sam niestety nie rozumiem ) :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nic nie mam przeciwko BMW (1300GT bardzo mi się podoba ;-) ale dlaczego na motocykle patrolowe kupowane są takie mastodonty? Rzeczywiście mają na sobie tyle sprzętu, że nie zmieściłby się na czymś typu FZ-1, CB1000R? Z-1000? Czy takie moto nie byłyby bardziej poręczne i tańsze? Mam nadzieję, że wytłumaczenie jest bardziej logiczne niż to: http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,6...a_skutery_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nic nie mam przeciwko BMW (1300GT bardzo mi się podoba ;-) ale dlaczego na motocykle patrolowe kupowane są takie mastodonty? Rzeczywiście mają na sobie tyle sprzętu, że nie zmieściłby się na czymś typu FZ-1, CB1000R? Z-1000? Czy takie moto nie byłyby bardziej poręczne i tańsze? Mam nadzieję, że wytłumaczenie jest bardziej logiczne niż to: http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,6...a_skutery_.html Policja zakupiła dosc dużą partię FZ1 na Pomorzu. Na Wschodzie Triumphy, a na Zachodzie(no i w Wawce) BMW króluje :) Jak widac,duzo zalezy od wladz wojewodzkich policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 do niedawna pokutował w specyfikacjach przetargowych dla mundurowych zapis, że motocykl dla nich musi mieć kardana - co w naturalny sposób ograniczało wybór praktycznie pomiędzy bmw i pojedynczymi modelami np. hondy. do tego jeśli znalazł się zapis o jakimś fabrycznym przygotowaniu specjalnym - zostawało tylko bmw... jak widać ktoś poszedł po rozum do głowy i zmiany już są - oby tak dalej ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 na cholere te Burgmany skoro i tak tym będą mogli staruszki ścigać, a krowa to duża. chyba policje stać jednak na skutery za 40 tysiecy 1 i palące 6.5l na 100 :banghead: a tak biadolą nad swoim losem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale pani rzecznik wyraźnie zaznaczyła, że do tych skuterów nic się nie dokłada :):):) one tylko jeżdżą. :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale pani rzecznik wyraźnie zaznaczyła, że do tych skuterów nic się nie dokłada :):):) one tylko jeżdżą. :) Nooo,a jak kiedyś Junakami jezdzili to ciagle sie cos psulo :icon_mrgreen: Jakie te Burgmany to fantastyczne sprzety :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 na cholere te Burgmany skoro i tak tym będą mogli staruszki ścigać, a krowa to duża. chyba policje stać jednak na skutery za 40 tysiecy 1 i palące 6.5l na 100 :banghead: a tak biadolą nad swoim losem ... to są burgmany dla straży miejskiej. ale i tak, na cholere im. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 to są burgmany dla straży miejskiej. ale i tak, na cholere im. Zastanawiam się tylko kto wpadł na pomysł zakupu takich krążowników (i w policji i w straży miejskiej) :icon_question: Mam tylko taką cichą nadzieje że to nie znający się na tym urzędnicy, a nie biedni funkcjonariusze którzy dostali możliwość wyboru kupna czegoś nie za swoje pieniążki więc poszli na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 na cholere te Burgmany skoro i tak tym będą mogli staruszki ścigać, a krowa to duża. chyba policje stać jednak na skutery za 40 tysiecy 1 i palące 6.5l na 100 :banghead: a tak biadolą nad swoim losem ... A ja nie mam nic przeciwko burgmanom w policji i nie widzę żadnych przeciwwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Trochę czasu minęlo od założenia wątku. Ciekawy jestem czy przez ten czas umiejętności naszych policjantów na tych BMW są już zbliżone do tych niżej: Co sądzicie? Ogarniają już nasi tak sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 stawiasz chyba beczke piwa , bo te filmy milon razy sie juz przewijaly! :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 stawiasz chyba beczke piwa , bo te filmy milon razy sie juz przewijaly! :icon_razz: Może tak, może nie. W tym wątku nie było więc pozwoliłem sobie wrzucić. Ciekawe co to za sprzęty i czy te BMW też są tak skrętne i czy da się nimi tak manewrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 W Poznaniu też często się kręci misiaczek na tym kredensie. Bardzo lubi sie skitrać pod wiaduktem na katowickiej gdzie go praktycznie nie widać :icon_evil: Ale jeszcze nie miałem okazji konwersować :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bynajmniej w opolskim panowie na BMW nie wiedzą co to jest przeciwskręt :bigrazz: Pozatym jeszcze nie słyszałem o pogoni policyjnego motocykla za uciekającym motocyklistą. Policjanci się boją, a pozatym takich rzeczy tak do końca nie wyćwiczy się na torze. Tylko praktyka uliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi