220V Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 W Niemczech Policja rowniez uzywa tych opon. Ciekawe dlaczego ? :icon_mrgreen: Bo GT wyjeżdża na nich z fabryki? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 To tzw. urban legend. Warszawskie GT'eki to zwykłe salonówki, które może kupić każdy, doposażone tylko w kufry z oferty BMW i sprzęt do nagrywania produkcji Polcam'u. Żadnych wzmacnianych silników, innych skrzyń biegów, itp. historii. Osobiscie nie rozumiem, dlaczego w Pl rozumuje sie w ten sposob, ze maja cos innego niz seria ktora jest doprowadzona do optymalnosci. Odnośnie policyjnego to faktycznie - przypuszczam. Odnośnie motocykla-karetki BMW, którego opis dałem wcześniej to wiem że ma zmienione przełożenia biegów w porównaniu z oryginałem "cywilnym" i to fakt a nie legenda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 ciekawe czy na tych bmkach tak potrafią potrafią, widziałem jak wyskoczyli z hiltona jako eskorta jakiegoś vipa, chyba na lotnisko sie spieszyli. Chodzili nieziemsko aż prawie kuframi glebe przycierali jak jechali pod prad na skrzyzowaniu grzybowskiej z zelazną w godzinach szczytu, ci co tam jezdza wiedza jaki tam jest syf: ciasno, jeden pas, dziury itp. a z tego filmiku najbardziej podobaja mi sie te zawracania na promienu 2 metrów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Odnośnie policyjnego to faktycznie - przypuszczam. To nie przypuszczaj. pracowałem przy tym motocyklu i jest to taki sam motocykl jaki możesz kupic w salonie, żadnych zmian poza gadżetami policyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Bo GT wyjeżdża na nich z fabryki? :P Ciekawa teoria, Dziwne tylko, ze zdarzaja sie nowki na innych fabrykatach, pewnie dealer wymienil :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soniak Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ciekawe czy na tych bmkach tak potrafią Ja pie... Ile trzeba jezdzic zeby tak jezdzic ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) To nie przypuszczaj. pracowałem przy tym motocyklu i jest to taki sam motocykl jaki możesz kupic w salonie, żadnych zmian poza gadżetami policyjnymi. Pytanie - jaki dokładnie model? Ten o którym ja mówie to seryjnie produkowany motocykl-karetka. W porównaniu do tego samego modelu "nie karetki" jest zmieniony. Natomiast - policyjnego nie znam i zwracam honor jeśli się pomyliłem. Pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2009 przez krycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja pie... Ile trzeba jezdzic zeby tak jezdzic ? :D Trzeba mieć japońskie łapki i oczka, obcować z motocyklami od zawsze, jeszcze przed urodzeniem, mieć nieograniczony dostęp do najlepszych motocykli świata, ogromnej infrastruktury z tym związanej itp. itd. W polsce analogiczną umiejętnością może być struganie kartofli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Trzeba mieć japońskie łapki i oczka, obcować z motocyklami od zawsze, jeszcze przed urodzeniem, mieć nieograniczony dostęp do najlepszych motocykli świata, ogromnej infrastruktury z tym związanej itp. itd. W polsce analogiczną umiejętnością może być struganie kartofli. a sa w tym jakies mistrzostwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ...ale jak widac im tez przytrafiaja sie gleby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tak sobie wieczorkiem przegladalem i przypadkowo calkiem trafilem na taki artykul: http://www.jelonka.com/?mod=news&scr=singl...t&article=20390 W zwiazku z tym nasunely mi sie pewne pytania: - czy to to ma jakis videorejestrator co rejestruje predkosc? - czy mial ktos jakies doswiadczenia ze taki koles go zlapal? - czy myslicie, ze tacy maja umiejetnosci z torow wyscigowych? Wysylaja ich na takie szkolenia? - no i najwazniejsze - do ilu km/h taki smerf-kozak poleci za drugim motocyklem i czy w ogole poleci jak ma videorejestrator? Hmm - tak mysle, ze koles troche na straconej pozycji bo go latwo poznac, chociaz, jak z daleka przyuwazy szybko jadacy motocykl, bez problemu moze wyprzedzic kolumne samochodow i sie wylonic zajmujac 'pole position' na 3 sekundy za motocyklista i pozamiatane To ma wszystko ... kamery, radary, monitory, rejestratory itd. Dwa lata temu: 500 PLN i 10 pkt. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Widziałem dwie Beemki w Ostrowie WLKP pare dni temu. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Przez Kluczbork i Wołczyn przewijają sie te Beemki czasemi. Kiedys rozmawialem z policjantem z Klb ktory tankował policyjną Diversion, a ja pracowałem wtedy na stacji benzynowej. Okazało się,że chłop wcześniej w ogole nie mial doswiadczeni z motocyklami i nigdy nie gonił motocyklisty, bo mówil że ma rodzine i tez sie boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Poniekąd teraz biorą na nauke 2 tygodniową na tych moto i ich uczą jezdzić po piachu itd. ale czy to prawda to nie wiem ja w tamtym roku widziałem 2 na bmw 1200 w okolicach Radomia, jak po moje BMW jechałem ale tu już dawno bylo ;d Edytowane 1 Lipca 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ja tamtego lata na 2 bmw 1200 w okolicach Radomia jak po moje BMW jechałem ale tu już dawno bylo ;d a teraz poprosimy jeszcze raz, dla odmiany po polsku jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi