leonstar Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dwa dni temu lecę sobie dwu pasmówką, krajowa 10-tka na wysokości miejscowości Motaniec chcę wyprzedzić dwa campingi a tu na mnie wali golf! Było nie ciekawie, bo jest tam zniesienie, na filmie może tak tego nie widać, ale ...... oczy ze zdziwienia miałem na pinlocku. Jakim kretynem trzeba być żeby tak wjechać??!! A to filmik Kto odczyta tablice, duża łycha :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To musiała być baba, na 101% :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To mnie zatkalo ... taka niespodzianka! Cza miec fantazje! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja pierdziele, na kurs wyslac jeszcze raz i na egzamin to mało :/ załosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 O bez kitu... mi tez szczeka opadla. Ps. gdzie miales przytwierdzona kamere? Tablic nie da sie rozczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 widac ze i toba mocno to wstrzasnelo :) schowales sie za kiampera i nosa nie wysciubisz :) ale nie dziwie sie ja pewnie w tej sytucji ze zdziwinia to szczeke na asfalcie zostawil :D niesttety slaba jakosc filmu i tablicy sie nie da czytac :( Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 :biggrin: ogladałem się czy nikt mu nie przypier..... za mną kamerkę mam na gmolu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 zdaje sie szatynka, z pasażerem z przodu i z tyłu ale niestety rejestracji nic. I się zgodze z komentarzem że takich to powinno się w dybach zamykac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 wysli kolegom z drogowki filmik i oni juz se rozczytaja blachy skoro maja takie umiejetnosci z rozczytywaniem fot z fotoradaru :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Niektórym to rzeczywiście tylko pozazdrościć inteligencji :icon_razz: :icon_razz: Nie no a tak serio to chociaz jedyny plus ze wolno jechało to auto bo teoretycznie byo na lewym pasie :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jestem pod wrażeniem trzeba mieć jaja. Wszystkie popisy na jednym kole itp. wymiękają. :D Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 wolno jechało to auto bo teoretycznie byo na lewym pasie :biggrin: :biggrin: w praktyce bylo na wolnym prawym :D. Jakbys sie tak nie gibal. to moze rejestracje by sie dalo rozszyrowac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 hehe, no to nieźle, zdziwienie musiało być niezłe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Miałem identyczną sytuację na autostradzie A2 na odcinku Poznań - Września, tyle że jechałem wtedy puszką. Było to gdzieś mniej więcej po środku tego odcinka, więc ten kierowca musiał dymać pod prąd już dobre 20-30km. Masakra. Pozdrawiam Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Trza było zawrócić i dogonić debila / debilkę... :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi