Syrek Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Zyggy, kup sobie Silkolene Gel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ja mam s100 i sobie chwale. Generalnie nie uzywalem innych dlatego nie moge porownac ale s100 jest widoczny podczas smarownaia na lancuchu i dobrze trzyma. Ja mam prawie czysta felge :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Tylko WURTH mam tez s100 i chlapie jak większość zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Hah, ten temat zrobił się z lekka zabawny. :biggrin: Jeden chwali a za chwilę drugi neguje jego wypowiedź. Trzebaby chyba zacząć od tego, czy wszyscy prawidłowo smarują łańcuch napędowy. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Chłopaki, szczerze mowiąc ja to robie tak. kupuje smar grafitowy i dodaje do niego wody rozgotowywuję go i dodaje do niego wody ze 300ml czekam az dojdzie do wrzenia i jak ostygnie troche ale tak zeby byl jeszcze wodnisty wkładam do niego łańcuch i mieszam ten lancuch w tym garnku i powiem wam tak tani i zajebisty sposób to nie prawda ze ringi gumowe w łańcuchu siadają jak sie zapie**ala to temperatura tych ogniwek jest duzo wieksza polecam spróbowac a nie wydawac tone hajsu na spreje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 No i chce Ci się zdejmować łańcuch co 300 km? Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 kto smaruje lancuch co 300km...? :blush: chyba tylko jak sie wkolo domu jezdzi... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kupiłem Silkolene Gel, nasmarowałem, odczekałem dobę do jazdy, cała tylna felga wygląda ochydnie i jest do ponownego mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 To nie trzeba było lac, :cool: tylko smarować. Wszyscy moi kumple uzywają ten spray i jakoś nikt nie marudzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martes Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 To nie trzeba było lac, :cool: tylko smarować. Wszyscy moi kumple uzywają ten spray i jakoś nikt nie marudzi :) Może nie pamiętają już jak wygląda czysta felga i dlatego nie widzą różnicy. :cool: Podałem fakt jak jest u mnie i tyle. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dla mnie to 90% ludzi nie wie jak smarowac i stad wszystko jest zawalone do okoła. danon93 30-40 zł na sezon a nawet czasem i dwa to dużo? nie załamuj mnie Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 to nie chodzi o to czy dużo czy mało ale o to co jest dla łańcucha dobre, i lepsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dla łańcucha bezoringowego to może i było by to dobrze ale przy oringach jest to totalnie bez sensu. kurde, jednak do wszystkiego można dorobić filozofię :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 to nie chodzi o to czy dużo czy mało ale o to co jest dla łańcucha dobre, i lepsze:) Smar z wodą jest dobry dla łańcucha? Pochwal się kto Ci sprzedał ten patent :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nie wypróbujecie nie zobaczycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi