Seba1972 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kondolencje [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 [*]... Kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.Oby NIE ale ilu nas jeszcze będzie w taki czy inny sposób potraktowanych przez kierowców puszek?Każdy z nas nie raz zdążył uciec przed nieudacznym kierowcą młody człowiek nie zdążył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Zostałem poproszony o zamieszczenie tej informacji więc to czynię: Pogrzeb Pawła odbędzie się 6 maja 2009 r o g.12:00 w miejscowości Chełmno http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl&ie=UT...2535e92d08630fc Gdyby ktoś chciał pożegnać Pawła na motocyklu to może to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raVVVen Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Najszczersze kondolencje dla rodziny i przyjaciół. To wielka tragedia gdy odchodzi jeden z nas, tym większa gdy odchodzi w tak młodym wieku... Spoczywaj w pokoju. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ...[*]... Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 [*] Wyrazy współczucia Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunshine.of.m Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ..[*]Wyrazy współczucia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mam nadzieję, że ten dziad pójdzie siedzieć Kondolencje [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kondolencje dla rodziny i wszystkich znajomych [*]. Strasznie smutno czyta się takie informacje... ale taki jest już ten Świat, że za młodu popełnia się dużo błędów, niestety niektórych nie da się już nigdy naprawić... Pomijając kwestię winy i przyczyn wypadku, zdarzenie to powinno to być przestrogą dla wszystkich młodych gniewnych zbyt szybko porywających się na mocne sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gof Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Szkoda chłopaka. Wszyscy czasami popełniamy błędy, smutno czytać jak dla kogoś z nas ten jeden błąd okaże się tym ostatnim. Kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Cytuj GSX750F 2001 -> GSX1300R 2000http://motogof.tumblr.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kondolencje Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Jutro około godziny 10 bede na motocyklu na stacji LUK-OIL na wlokniarzy niedaleko pojezierkiej. jedziemy nieco wieksza ekipa, tyle ze narazie jeden motocykl. jesli ktos bylby chetny to "zapraszam" dostałem informacje od jednego z forumowiczow ze rodzina chcialaby takiego pozegnania... pzdr:) Edytowane 5 Maja 2009 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Wyrazy wspołczucia [*] Z jakiego moto on sie przesiadł na XX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Najpierw jezdzil pizzowozem, potem yamaha tzr 50, Fazer 600, XX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi