Boa Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 To się nazywa panoramowanie ;) Dłuższy czas otwarcia migawki aniżeli standardowo, no i umiejętność śledzenia obiektu gdy nic nie widać w wizjerze, bo lustro już jest podniesione :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Dzięki za wyjaśnienie, ale to i tak czarna magia. ;) http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C05%5C24...676744-full.jpg Autorka: suzi600 Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Jak ktoś chce jechać w środę rano do P-nania z W-wy to jest miejsce w aucie i na przyczepie u kolegi, który się tam wybiera. Info pod nr 506933214. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 27/05 na winklach były robione zdjęcia. Macie może kontakt do tych osób? Może się gdzieś bym "znalazł" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak tam się lata w tym roku moi drodzy, bom jeszcze nie był?? Idzie pojeździć? Kamkikadze dużo czy wszystko w normie? Będę teraz do AW mocno startował i nie ukrywam, że zamierzam tam trochę pomieszać, bo mnie dziadku wk... od dawana, ten ich minimalizm i w dupietomanie... Może coś zdziałam, a jak nie, to chociaż się wyżyję :) Wracając do tematu - warto pchać się na TP w tym sezonie, czy męczarnia? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 co masz na myśli pisząc kamikadze? ja na ostatnim treningu trochę r6 pokiereszowałem jak highside'a pod trybunami zaliczyłem :icon_razz: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Maja 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Miałem na myśli tych, co nie wiedzą, że lepiej swojego toru podczas jazdy nie zmieniać... ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Wybiera się ktoś 17 czerwca? Mam zamiar w końcu się tam pojawić, nie wiem tylko czy moje wydechy przejdą pomiar głośności...rzeczywiście jest tak rygorystycznie jak piszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Wybiera się ktoś 17 czerwca? Mam zamiar w końcu się tam pojawić, nie wiem tylko czy moje wydechy przejdą pomiar głośności...rzeczywiście jest tak rygorystycznie jak piszą? To pytanie też mnie intryguje :bigrazz: Więc jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Wybiera się ktoś 17 czerwca? Mam zamiar w końcu się tam pojawić, nie wiem tylko czy moje wydechy przejdą pomiar głośności...rzeczywiście jest tak rygorystycznie jak piszą? Oj Kinga! nie sa te Twoje kominy takie bardzo głośne ;) szkoda ze troche daleko mam do poznania :bigrazz: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Hej, to kilka zdjątek z ostatniego treningu z 27 maja w poznaniu. Nie dałam rady podjechać na sprzęcie więc chociaz przyjechałam prosto z pracy troche pofocic 1 2 3 4 5 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ost zdjecie fajne jakim aparatem robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 suzi600 zdjęcia profesjonalne jak z jakiegoś wyścigu :) 20.5, sprawdzali głośność, ogólnie nie było jakiś ryczących oprócz jednego V. Dominik zawsze można pójść do grupy szybszych ;) Tor to chyba nie jest taki dobry pomysł - potem jedzie się na swój ulubiony odcinek drogi testowej i nie ma tego wewnętrznego ognia co był wcześniej bo wszelkie granice zostały przekroczone, do których na drodze nie da się zbliżyć a treningi są tak rzadko i jeszcze w środku tygodnia :( Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 jakim aparatem robione?Uwielbiam takie pytania :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 a czy są jeszcze jakieś fajne zdj z 20.05 ???może ktoś wrzucić? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi