ucio Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Powitać! Podobnie jak w ubiegłym roku, dojechały do mnie magiczne naklejki "Spójrz w lusterka, sprawdź dwa razy, motocykle są wszędzie". I co z tego? A to, że trzeba je z głową rozdysponować. Część trafi do salonów/serwisów/sklepów. Część do szkół jazdy, ale spora partia należy się indywidualnym użytkownikom. Co powiecie na sobotę wieczór, na Solnym? Miejsce może Wam śmierdzieć, ae chodzi o to, żeby każdy miał blisko. Albo daleko. Ale po równo. ucio P.S. Wieczór znaczy jakaś 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mip44 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Oklejone zeszłorocznymi naklejkami samochody już mi odjechały więc nowe się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kurcze... pracuje do 22... ewentualnie jakis zapasowy termin w tygodniu, wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a jakis termin po majowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 panie Ucio, w majowke bedzie ciezko chyba zgrac towzrzystwo , bo JA np jade sobie gdzies , a ty kolego obiecales mi przywiezc do rak wlasnych :0 pzdr i do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja mogę podskoczyć w sobotę na Solny po naklejki... :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Uwaaagaaa!!! Awaria techniczna! Dopiero na 20 dotre do Wroclawia, utknalem w lesie prawie! ucio Uwaaagaaa!!! Awaria techniczna! Dopiero na 20 dotre do Wroclawia, utknalem w lesie prawie! ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Uwaaagaaa!!! Awaria techniczna! Dopiero na 20 dotre do Wroclawia, utknalem w lesie prawie! ucio Uwaaagaaa!!! Awaria techniczna! Dopiero na 20 dotre do Wroclawia, utknalem w lesie prawie! ucio I co? Byłem na solnym od 20 do22,a naklejki nie mam. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 To ja. Trochę się wczoraj, niestety, popieprzyło. Chciałbym tu, w tym miejscu, przeprosić tych wszystkich, którzy czekali na mnie na Solnym w sobotę. Niestety, z przyczyn technicznych, utknąłem w czarnej dupie, 150 kilometrów od Wrocławia. Udało mi się jedynie wyrzeźbić przez komórkę posta, że mam problem i dojadę na miejsce na godz. 20 - ale i ten wyczyn mi się nie udał. Nie miałem numeru do nikogo z tych, którzy chcieli się spotkać, żeby zadzwonić i uprzedzić. Zresztą zasięg miałem taki, że napisanie dwóch zdań przez internet trwało jakiś pół godziny i było efektem biegania z telefonem po lesie i szukania zasięgu. Żeby się zrehabilitować – osobiście dostarczę naklejki wszystkim tym, którzy na mnie wczoraj czekali. Namiary dawajcie na PW. Jeżeli chcecie spotkać się jeszcze raz – dopasuję się całkowicie do Was. Wybierajcie miejsce i czas. Tak więc jeszcze raz – wybaczcie to niechlubne zajście. Naklejki na Was czekają. ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Chcesz latać jak listonosz od chałupy do chałupy? Jak dla mnie może być jeszcze raz pl. Solny choćby jutro o 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Spoko ucio, co się ze sprzętem stało, jak sobie poradziłeś? Też chętnie wezmę dwie nalepki przy jakiejś okazji. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 To ja. Trochę się wczoraj, niestety, popieprzyło. Chciałbym tu, w tym miejscu, przeprosić tych wszystkich, którzy czekali na mnie na Solnym w sobotę. Niestety, z przyczyn technicznych, utknąłem w czarnej dupie, 150 kilometrów od Wrocławia. Udało mi się jedynie wyrzeźbić przez komórkę posta, że mam problem i dojadę na miejsce na godz. 20 - ale i ten wyczyn mi się nie udał. Nie miałem numeru do nikogo z tych, którzy chcieli się spotkać, żeby zadzwonić i uprzedzić. Zresztą zasięg miałem taki, że napisanie dwóch zdań przez internet trwało jakiś pół godziny i było efektem biegania z telefonem po lesie i szukania zasięgu. Żeby się zrehabilitować – osobiście dostarczę naklejki wszystkim tym, którzy na mnie wczoraj czekali. Namiary dawajcie na PW. Jeżeli chcecie spotkać się jeszcze raz – dopasuję się całkowicie do Was. Wybierajcie miejsce i czas. Tak więc jeszcze raz – wybaczcie to niechlubne zajście. Naklejki na Was czekają. ucio Nie masz co się przejmować,naklejki nie zając nie ucie/kną,mam nadzieję że nic poważnego z moto się nie stało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 ustalmy jakiś termin i będzie po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 utknąłem w czarnej dupie, 150 kilometrów od Wrocławia.. Nie chrzań, miejsce było przecież malownicze :cool: . Nie miałem numeru do nikogo z tych, którzy chcieli się spotkać, trza było spytać, mam numery do tego i owego :bigrazz: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Weź naklejki do lewina i tam porozdajesz zainteresowanym. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi