fakir_ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 (edytowane) slyszal ktos co kolwiek o tym? -> http://www.epoznan.pl/index.php?section=ne...n=news&id=13449 ktoś wjechał bandziorem w rowerzyste dziwne ze rowerzysta przezyl a motocyklista nie, jak to bylo dokladnie? chodzi mi o przebieg wypadku zna ktos ofiare wypadku? http://img25.imageshack.us/img25/9162/1111...1111111111b.jpg jak slysze o takich wypadkach to aż odechciewa mi się wsiadać na moto :icon_rolleyes: Edytowane 16 Kwietnia 2009 przez Szynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Szkoda motórzysty i jego motóra:( [*] Swoją drogą ciekawe z jaką siłą uderzył ten rowerzysta w motocykl, że zabił niewinnego motocykliste :icon_question: Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Swoją drogą ciekawe z jaką siłą uderzył ten rowerzysta w motocykl, że zabił niewinnego motocykliste :icon_question: No proszę, i mamy na forum pierwszego jasnowidza ironistę. A może motocyklista tylko zahaczył o tylne koło roweru a sam wyp*ił w pobliską latarnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie miejsce na analizę !!! :icon_evil: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 z tego co znalazlem w necie motocyklista wjechał w jakiegos 70latka na rowerze rowerzysta wyszedł z tego cało z drobnymi potluczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tak, motocykl należy do naszego klienta, prowadził go jego kolega, który nota bene zmierzał właśnie do nas... Wczoraj też był, a na dziś się umówił na jakiś serwis... Bardzo przykry dzień mieliśmy po tej rannej wiadomości... Nikt z firmy jakoś nie palił się do jazdy motocyklem. Trzeba uważać, dziadek na rowerze wyjedzie, i Cię nie ma na tym świecie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Grunwaldzka to jest w ogóle popieprzona uilca. Zbiera chyba największe żniwo w mieście. :icon_evil: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dziś rano widziałem znicze i zastanawiałem się co się stało choć przez myśl mi przeszło że może jakiś wypadek z moto:/Vector nie ma co się dziwić skoro na całej długości milion wyjazdów z prawej i lewej:/gorzej jak na Głogowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Komentarze w tym pierwszym linku wołają o pomstę do nieba. Kierowcy puszek się popisują, nie znają faktów i pie...ą głupoty, że wina motocyklisty i koniec, a sami to jeżdżą przepisowo?! Naprawdę szkoda człowieka a na rowerach to też jeżdżą jak święte krowy. Nie jestem stronniczy jeżdżę, zarówno samochodem, motorem jak i rowerem, każdy może zawinić i z własnego doświadczenie wiem, że najwięcej idiotów jeździ samochodami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Komentarze w tym pierwszym linku wołają o pomstę do nieba. Kierowcy puszek się popisują, nie znają faktów i pie...ą głupoty, że wina motocyklisty i koniec, a sami to jeżdżą przepisowo?! Naprawdę szkoda człowieka a na rowerach to też jeżdżą jak święte krowy. Nie jestem stronniczy jeżdżę, zarówno samochodem, motorem jak i rowerem, każdy może zawinić i z własnego doświadczenie wiem, że najwięcej idiotów jeździ samochodami :biggrin: Wojcik, nie bulwersuj się :wink: Najlepiej mieć wy*ebane na przygłupów wypisujących swoje "złote myśli" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Był to jeden z członków Klubu MOHERS Poznań http://mohers.webpark.pl/aktual.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Wielka szkoda. Na Grunwaldzkiej kierowcy ostro przeginają, jakiś czas temu pewna entuzjastka mnie wyprzedziła prawą stroną, mimo że jechałem prawym pasem, a wcześniej siedziała mi na dupie kilka metrów za kołem (padał deszcz). Zapytałem jej na światłach czy chce mnie zabić lub okaleczyć i co? - Zjebała mnie jak gówniarza, że jadę za wolno i blokuję ruch :bigrazz: No to w ramach rekompensaty za stracone nerwy wsadziłem jej w okno Yoshimure i przypier*doliłem do odcięcia. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Prawda jest taka, ze motocyklisci (albo moze "motocyklisci") tez niezle na Grunwaldzkiej przeginaja. Wszyscy wiedza jak jest tam niebezpiecznie (zwlaszcza za zwezeniem przy Smoluchowskiego) a i tak wielu odkreca. Dosc wspomniec zeszloroczne wbicie sie bodajrze CBR 600 w wyjezdzajaca z boku furgonetke. Sprawa jest bardzo smutna i dla kazdego z nas napewno choc troche bolesna, jednak najwazniejsze to wyciagnac z niej jakiekolwiek wnioski, ktore pozytywnie wplyna na nasza przyszlosc. Sam pracuje przy Grunwaldzkiej i okna mojego "biura" wychodza na ta ulice, uwielbiam w ciagu dnia slyszec co chwile przejezdzajace motocykle, jednak po samym dzwieku (po tym jak sie pojawia, rozwija i jak szybko znika) jestem w stanie domyslic sie kto przegina i niestety jest ich zbyt wielu. Ja tez lubie odkrecic od czasu do czasu - wiadomo, ale juz nie dziwia mnie sytuacje ktore wtedy czasami mi sie zdarzaja - dla wielu jestesmy niewidoczni i tak juz zostanie, zostawmy jednak sobie czas na myslenie za innych. Nie znalem chlopaka, ale lacze sie w bolu ze wszystkimi ktorzy mieli te niewatpliwa przyjemnosc [*] Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 każdy może zawinić i z własnego doświadczenie wiem, że najwięcej idiotów jeździ samochodami bo jakby nie patrzeć najwiecej osób jeździ samochodami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sorrki, może mnie trochę poniosło, ale sam miałem kolizję(wypadek) na motorze w zeszłym roku. Puszka się do mnie przytuliła, odbiłem się od drzwi kierowcy i wywaliłem (nie będę tego wszystkiego przypominał, bo pisałem o tym na forum w zeszłym roku). Chodzi mi oto, że kolizji by nie było gdyby stary dziad spojrzał najpierw w lusterko potem włączył kierunek. W dodatku policja uznała, że to moja wina bo znajdowaliśmy się na jednym pasie. Uraz mi mały pozostał gdy muszę się przeciskać w korku i kolano trochę szwankuje, ale nie jest najgorzej. Życzę wszystkim szerokości :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi