WLD_Wlodi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jeśli już jestem na forum, to wchodze tylko w działy "Przy piwie" i "Humor". To wszystko, chociaż czasem zajrze też do innych tematów:)) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jest w tym sporo racji, jednak podział na marki mi także wydaje się nie trafionym pomysłem. Ktoś wcześniej napisał, że specjaliści już tak często nie piszą. Wytłumaczenie jest proste. Dorośli i pozakładali rodziny a z hobby którym jest motocykl zrezygnowali na rzecz praktycznych 4 kółek. Takie jest życie w Polsce i nasza szara rzeczywistość. a do tego teraz jeszcze ten kryzys :banghead: co ty gadasz prawdziwa miłośc nie umiera :biggrin: ja jestem najlepszym tego przykładem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 co ty gadasz prawdziwa miłośc nie umiera :biggrin: ja jestem najlepszym tego przykładem :buttrock: Ale przyznasz Marcinie, że miałeś sporą przerwę zanim powróciłeś na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ale przyznasz Marcinie, że miałeś sporą przerwę zanim powróciłeś na dobre no troche czasu upłyneło zanim żona zrozumiała że lepszy motor niż szlajanie sie po barach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no troche czasu upłyneło zanim żona zrozumiała że lepszy motor niż szlajanie sie po barach :biggrin: Co by nie mówić, wyrozumiała niewiasta to też ważny czynnik powrotu. Bo ja osobiście nie miałbym takiej frajdy z latania jaką mam gdyby nie "błogosławieństwo" mojej jedynej :biggrin: btw. Właśnie dojrzałem mój avatar wyżej :D za moją głowę się płaci kolego, oddawaj mi głowe morderco ! ;P Twoja głowa jak widzisz już ustrzelona a kasa za nią puszczona z dymem przez moto - bo ja tylko kasuje gości - za nic nie płacę :cool: ( a swoją drogą słabo za Cię płacili- mało tego było :crossy: ) Pzdr dla ciebie, bliźniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 a do tego teraz jeszcze ten kryzys :banghead: Jaki kryzys !? co ma wspolnego z forum i pisaniem tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Słabo mi się robi jak czytam dyskusję na temat jaki motor kupić i gość pisze że chce KTM EXC a tu mu tłuką do głowy ze lepsza będzie DR 350 z 93r albo że XR 600 ważąca 140kg jest hard enduto dużo lepszym od tego EXC... Ja widzę 2 przyczyny, pierwsza to to co napisał Gawron, czyli po prostu za dużo tu jest teraz "speców" którzy nie za bardzo wiedzą co mówią, a druga to forum MotoX którego popularność przez te kilka lat mocno wzrosła, przez co większość ludzi bardziej poważnie bawiących się w enduro/mx przeniosła się tam. Ale punktem zwrotnym był ten podział forum na marki, moim zdaniem bez sensu i czas to potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Ja widzę 2 przyczyny, pierwsza to to co napisał Gawron, czyli po prostu za dużo tu jest teraz "speców" którzy nie za bardzo wiedzą co mówią, a druga to forum MotoX którego popularność przez te kilka lat mocno wzrosła, przez co większość ludzi bardziej poważnie bawiących się w enduro/mx przeniosła się tam. Ale punktem zwrotnym był ten podział forum na marki, moim zdaniem bez sensu i czas to potwierdził. Kilku prawdziwych "speców" już się nie udziela,więc teraz każdy udaje takiego i połowa tego forum to bzdury( nie obrażając nikogo) sam nie pisze wiele pożytecznych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Jaki kryzys !? co ma wspolnego z forum i pisaniem tu? Napisałem to z przekąsem lub jak kto woli z ironią :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Hmmm. Ja z taką małą prośbą do moderatorów... Dawniej był przyklejony w dziale "enduro/motocross..." temat w którym wpisywało się informacje o planowanych imprezach sportowych typu nazwijmy to ogólnie "offroad" - głównie amatorskich. Zdaje mi się że przydałoby się przywrócić taki temat? Jak myślicie? Jest dużo imprez typu "enduro o puchar wójta Pcimia Wielkiego", na których można legalnie pośmigać w terenie a o których wiadomo....że się odbyły. Wcześniej (często też później) nigdzie informacji nie można znaleść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi