Limo Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Pytanie, co w przypadku ewentualnego dzwonu ze skutkiem typu uszczerbek na zdrowiu... Tym już sobie kolega nie zaprząta głowy ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ktoś chetny jutro na Radom? Jade z przyczepa. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 A my dziś byli na radmringu na spontanie i przezajebiście było. Nie dość, że promo i płatne było jak w tygodniu to jeszcze w minutach szczytu było ze 6 motocykli na torze :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kiedyś nie do pomyślenia...Chyba ogólnie znacznie mniej motocykli jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) a to soboty są motocyklowe? edit już widze, ze był news na stronie, szkoda ze nikt fejsa nie ogarnia. Na pewno było więcej chetnych. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja byłam w tym sezonie w jakąś niedzielę od 9.30. Do 11-tej jeździliśmy tylko we dwoje. Potem dołączył jeden chłopak, który chyba został sam, bo my o 14-tej pojechaliśmy...Jest coś na rzeczy, jak wspomniał Kivi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dwa lata temu to o 12 w niedzielę nie dawało się wyjechać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No wszyscy ogarnęli podstawy jazdy i teraz jeżdżą na Pannonię. A propos Pannonii, mam na zbyciu w bardzo atrakcyjnej cenie wejściówkę na 11 - 12 czerwca. Mam też miejsce na lawecie.Nie pchać się. Pojedynczo. ;) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Coś mi się wydaje, że tor Jastrząb będzie (o ile już nie jest) silną konkurencją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Trudno stwierdzić, raczej znudzenie :). Wolne jazdy na jastrzebiu tylko w srode od 16 do 20 to jakieś nieporozumienie Edytowane 8 Czerwca 2014 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Trudno stwierdzić, raczej znudzenie :). Wolne jazdy na jastrzebiu tylko w srode od 16 do 20 to jakieś nieporozumienie Coś na wzór motopopołudnia. Mi pasuje bo nie trzeba brać dnia wolnego w pracy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Żeby na 16 być w Jastrzębiu trzeba wyjechac z wawy o 13 najpóźniej.Chyba ze ktos na nocną zmine w piekarni robi to da radę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam to szczęście że pracuję w słoikowym zagłębiu, skąd mam rzut beretem do węzła łopuszańska, a stamtąd już autostradką do Raszyna. O 14-ej nawet korków nie powinno być. Trasa do zrobienia w półtorej godziny. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 witam. wybieram sie na tor w Radomiu w sobote 21.06. Ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpman Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jeeezu, jaki tu smutek i stagnacja...dawno mnie nie było.Latacie coś?Bije ktoś w weekend na Radom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi