songoku Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 tak, tak widziałem...kamerka oczywiście w kierunku jazdy ma się rozumieć...zapodaj linka chętnie obejrzę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A tak na serio - tylko lans tam widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No, dobry lansik nie jest zły. Ja dla lansiku umieszczam kamerkę na zadupku :icon_mrgreen: :icon_razz:. Jak w motodzipi, to już lans do kwadratu :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak w motodzipi, to już lans do kwadratu :D Nie lans, tylko widzę czy dobrze siedzę, a raczej, co mam poprawić. :banghead:A tak, jak Sangoku ustawił kamerkę, to można ewentualnie zobaczyć, czy dobrze patrzy i czy ma luźne ręce. Może. Ja nigdy tak kamerki nie ustawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja jeszcze widzę ładnie patrzący X-spirit. no niestety to tylko RF 1000 aka XR 1000 :icon_razz: Tak szczerze to nagrałem żeby sobie popatrzeć gdzie się jopie w zakręcie i jaką mam pozycję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mi to brakuje śmiałości zeby na forum podkręcać filmiki o facecie w łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nie lans, tylko widzę czy dobrze siedzę, a raczej, co mam poprawić. :banghead: Jestem Cię w stanie zrozumieć, ale sam nie widzę sensu w takim spinaniu się żeby mieć książkową pozycję. W każdym razie powodzenia :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jestem Cię w stanie zrozumieć, ale sam nie widzę sensu w takim spinaniu się żeby mieć książkową pozycję. W każdym razie powodzenia :) Nie żeby zaraz się spinać, ale od czasu do czasu trzeba się skontrolować, bo wiele rzeczy nam się tylko wydaje, że robimy tak czy owak, a w rzeczywistości wygląda to inaczej. I temu to ma służyć.A dla fun'u - kamerka na zbiorniku skierowana w przód albo gdzieś na owiewce itp :biggrin: Może wynajmijcie reżysera kina akcji. Wozy transmisyjne i będziemy z domu was oglądać. A ja myślałam, że Wy też jeździcie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ale na Radom w ostateczności. Zwłaszcza niedziela po 150 jest mało atrakcyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Tak szczerze to nagrałem żeby sobie popatrzeć gdzie się jopie w zakręcie i jaką mam pozycję :lalag: A przy okazji zadowoliłeś również, a może przede wszystkim, amatorów lansu i mody odzieżowej. Tak szeroki target to marzenie każdego filmowca. To GoPro?? Edytowane 28 Czerwca 2012 przez fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 hahaha!!! Tak, pożyczona Hero 2. zamierzam sobie taka sprawić bo fajna sprawa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Po co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) O tyle dyskusja akademicka, że większość zapewne z radością (w tym ja) latały by po dużych torach, ale z ich braku oraz dostępności pod kątem finansowym spotykamy się na kartingu. Tory "lotniskowe" też mają tyle wad co zalet, więc nie ma co się tak nakręcać ...;-). Edytowane 28 Czerwca 2012 przez blazej33 Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Też jestem tego zdania, ze lepiej jeździć po Radomiu niż nie jeździć po Poznaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Właśnie dlatego jeżdżę po Białej Podlaskiej :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi