murgal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Jedzie ktoś w dniach między 7 a 11 maja? Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A dokładniej? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jedzie ktoś w dniach między 7 a 11 maja?Ja bede 9ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Też właśnie planuje na 9 lub 8. Sesje popołudniowa, czy ta ranna? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Leci ktoś jutro?Wpuszczą mnie z klatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Chyba ich powaliło. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Teraz obowiązkowe są crashpady.No własnie mówił mi Krzywy - ale jak to jest z klatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 że jak?! planowalem sie bujnac w piatek.... nie wpusci mnie bez crashów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pomysł zacny. Pojade dzisiaj na druga ture to zdam relacje czy wpuszczaja z klatka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ale jaja...no to pozwiedzam nowodwór i lublinbede tesknil za nawierzchnia w Radomiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dobra, wstępnie też jestem zainteresowany piątkiem. Prognozy mówią, że bedzie ciepło (ponad 20 stopni) i słoneczko. Która sesja Cię interesuje? od 9.00 czy 13.00?? Bardziej od 13.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Piórko, ja odpadam :( nie mam crash-padów jeszcze... chyba, że jakimś cudem mi sprowadzą i zamontują do piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Z tymi crashami to jesteście pewni? My akurat wszyscy mieliśmy, więc może dlatego temat nie wypłynął na wjeździe. Do laminatów nie zamierzałem montować crashpadów. IMO to nadgorliwość. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bardziej od 13.00. Dobra, jedziemy na 13.00. Ustawiamy się w Jankach czy jedziemy oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Z tymi crashami to jesteście pewni? My akurat wszyscy mieliśmy, więc może dlatego temat nie wypłynął na wjeździe. Do laminatów nie zamierzałem montować crashpadów. IMO to nadgorliwość. No właśnie... na ile jest to pewna wiadomość? Ja nie zamierzałam montować w ogóle... przynajmniej nie do końca maja... ale jak mam nie dostać się na Radom z tego powodu, to jakoś będę musiała temat ogarnąć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi