RONIN 47 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 To juz inna klasa, ST to krowa turystyczna ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ja bym chętnie zmienił ale na XT660X :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak juz zmienic xt to tylko na EXC ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak juz zmienic xt to tylko na EXC to już każdy tam ma jakiś wymarozny docelowy motocykl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam, odświerzam ten temat ponieważ mam pytanie, ile waży xt 600 z 89 i ten nowszy XT 600 z 98 chyba jakos tak. Czy jest spora różnica w wadze? oraz niech mi ktoś powie jaka jest różnica w wysokości siedzenia w tych dwuch moto. Moim zdaniem ta nowsza szejseta jest niższa. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 stary xt lepszy w teren lzejszy i mniej kanapowaty, ale lepiej szukaj tt Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No nareszcie jestem w odpowiednim temacie .. NO więc tak mam zamiar kupić jednak xt600 z 2001r co możecie powiedzieć o tym sprzęcie tzn jak się sprawuje w terenie jego utrzymanie i awaryjność proszę o konkretne odpowiedzi z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No w terenie to trochę lipa, jest bardzo ciężki, i to go dyskalifikuje do jazdy w terenie. Silnik jest sprawdzoną i solidą konstrukcją, częsci nowe i jak i używane zamieniki niestanową problemu. Jest to mało wysilony endurak, utrzymanie tego nie jest drogie, klocki, oleje, rególacje zaworów, czyszczenie fitra powietrza, smarowac łańcuch, jak kupisz dobry moto, to na tym własnie się skończy cała opsługa sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 kolego co ty za głupoty wygadujesz przecież jest to enduro a enduro służy do jazdy w terenie czyli lasy pola jak i po szosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a jeździłeś xt z ostatnich lat? ednuro enduro nie równe i koniec! a xt ostanie to enduro turystyczne takie do pokonywania długaśnych tras, oczywiscie szutry, lasy łaki są w opocji i jak ktoś ogarnia to da sobie rade ale strikte w teren lepiej kupić starszy model Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 kolego co ty za głupoty wygadujesz przecież jest to enduro a enduro służy do jazdy w terenie czyli lasy pola jak i po szosie Nawet rowerem możesz po lesie jeździć. Przejechac można, pewnie że tak, ale do szaleństwa się kompletnie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 No koledzy chciałbym się pochwalić bo właśni dzisiaj kupiłem przepiękną yamahe ttr 600 w idealnym stanie wszystko chodzi idealnie a mocy ma pod dostatkiem jestem bardzo zadowolony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Cieszymy się z Tobą :flesje: Tylko pamiętaj, wymienic olej, wszystko na spokojnie sprawdz, aby niebyło wiosną niespodzianke. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) No koledzy chciałbym się pochwalić bo właśni dzisiaj kupiłem przepiękną yamahe ttr 600 w idealnym stanie wszystko chodzi idealnie a mocy ma pod dostatkiem jestem bardzo zadowolony :D Gratulacje. :crossy: :flesje: Poka foto :biggrin: Edytowane 23 Listopada 2009 przez loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 daj foto to Ci powiemy czy piekna ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi