rafael Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Lepiej kupić okleinę np blackbirda albo tribal i wyjdzie napewnoe lepiej a może i taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 kup paste polerska ze sklepu z farbami i filc na wiertarke jak sie przylozysz to naprawde ladnie wyjdzie :) Ja tak mam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 kup paste polerska ze sklepu z farbami i filc na wiertarke jak sie przylozysz to naprawde ladnie wyjdzie :) Ja tak mam;] Głębokich rys już niczym nie usuniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 postu już nie dało się edytować więc prawidłowe działające linki daje tutaj http://tezla.freehost.pl/zdjecia/honda01.jpg http://tezla.freehost.pl/zdjecia/honda03.jpg http://tezla.freehost.pl/zdjecia/honda04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Podobno dobry do usuwania lakieru jest też płyn hamulcowy :icon_razz: tak jest napisane na opakowaniu :wink: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Lepiej kupić okleinę np blackbirda albo tribal i wyjdzie napewnoe lepiej a może i taniej I to jest jedyny sposób. Okelina - 250 PLN, załatwia boczki i bak. Na lampę możesz coś białego nakleić, a tylny i przedni błotnik wymienić zanim okleisz (180 zł komplet) i po kłopocie :biggrin: BTW, ostatnio pisałeś, że nielatasz po ulicy i gardzisz szpanerami którzy olewają że nie mają prawka. Zmienił Ci się światopogląd? ;) Edytowane 1 Października 2009 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) I to jest jedyny sposób. Okelina - 250 PLN, załatwia boczki i bak. Na lampę możesz coś białego nakleić, a tylny i przedni błotnik wymienić zanim okleisz (180 zł komplet) i po kłopocie :biggrin: BTW, ostatnio pisałeś, że nielatasz po ulicy i gardzisz szpanerami którzy olewają że nie mają prawka. Zmienił Ci się światopogląd? ;) ... BTW, ostatnio pisałeś, że nielatasz po ulicy i gardzisz szpanerami którzy olewają że nie mają prawka. Zmienił Ci się światopogląd? ;) ... ** Edytowane 2 Października 2009 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 I to jest jedyny sposób. Okelina - 250 PLN, załatwia boczki i bak. Na lampę możesz coś białego nakleić, a tylny i przedni błotnik wymienić zanim okleisz (180 zł komplet) i po kłopocie :biggrin: BTW, ostatnio pisałeś, że nielatasz po ulicy i gardzisz szpanerami którzy olewają że nie mają prawka. Zmienił Ci się światopogląd? ;) Niedługo robię prawko, więc asfalt stoi otworem. Do tej pory pozsotaje turystyka enduro Po prostu przestaję jeździć po żwirowniach/torach/bagnach, bo kasa na remonty po takie jeździe jest za duża A te linki nadal nie działają :D Sam już nie wiem. Okleina nie oklei wszystkich rys, nie mam zamiaru też wymieniać plastików. Lipa....chyba pozostaje zrobić prawko, sprzedać DRZ i kupić plastika :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Niedługo robię prawko, więc asfalt stoi otworem. Do tej pory pozsotaje turystyka enduro Po prostu przestaję jeździć po żwirowniach/torach/bagnach, bo kasa na remonty po takie jeździe jest za duża A te linki nadal nie działają :D Sam już nie wiem. Okleina nie oklei wszystkich rys, nie mam zamiaru też wymieniać plastików. Lipa....chyba pozostaje zrobić prawko, sprzedać DRZ i kupić plastika :/ linki wklejaj bez początku tzn tezla.freehost.pl/zdjecia/honda01.jpg Nikt nie mówi że enduro czy cross to sport/sprzęt tani...bo zdecydowanie tak nie jest więc nie wiem nad czym płaczesz,chyba byłeś świadomy tego co wybrałeś? :icon_razz: Kup sobie skuter,najtaniej wyjdzie,mało pali i w ogóle są zajebiste w swych plastikach :flesje: Wiadomo że okleina nie oklei wszystkiego,tak jak wlanie motodoktora czy innego syfu nie ,,naprawi" magicznie silnika ps.jak będziesz sprzedawał drz to daj znać ;P Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) linki wklejaj bez początku tzn tezla.freehost.pl/zdjecia/honda01.jpg Nikt nie mówi że enduro czy cross to sport/sprzęt tani...bo zdecydowanie tak nie jest więc nie wiem nad czym płaczesz,chyba byłeś świadomy tego co wybrałeś? :icon_razz: Kup sobie skuter,najtaniej wyjdzie,mało pali i w ogóle są zajebiste w swych plastikach :flesje: Wiadomo że okleina nie oklei wszystkiego,tak jak wlanie motodoktora czy innego syfu nie ,,naprawi" magicznie silnika ps.jak będziesz sprzedawał drz to daj znać ;P Tu nie chodzi o tani/drogi, tylko DRZ w wersji S nie nadaje się do takiej jazdy, myślałem że będzie OK, a okazała się za ciężka i za słaba....a sprzęt super :D :icon_rolleyes: Skutera nigdy nie kupię. I nie każdy ma ochotę co chwila robić remont, czy to oznacza że nie wolno mi jeździć endurakiem? DRZ to sprzęt ogólnie tani w utrzymaniu, ale jeśli ktoś wykorzystuje go jak EXC 530, to są REMONTY a remonty w DRZ do tanich nie należą :D Poza tym jest zbyt łagodna. A jak zrobię prawko- na dojazdy do szkoły, na wycieczki krajoznawcze po szuterkach- idealna !! :D W teren tylko 2T! Częściej, taniej, dziczej! No ale niestety wygląda jak wygląda, i jak widać po taniości się tego nie zrobi...szkoda, pozostaje wieśniacko okleić ją naklejkami mocy, i patrzeć jak się śmieją :/ Btw. te plastiki już były malowane przez poprzedniego właściciela (zapewne do sprzedaży) :) To tak przy okazji Edytowane 1 Października 2009 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Czy nowe plastiki to taki duży wydatek? Inaczej porządnie tego nie zrobisz, albo konkretna oleina albo nowe plastiki proste. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Czy nowe plastiki to taki duży wydatek? Inaczej porządnie tego nie zrobisz, albo konkretna oleina albo nowe plastiki proste. No jak dla mnie 1100 zł na plastiki to bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 W teren tylko 2T! Częściej, taniej, dziczej! No ale niestety wygląda jak wygląda, i jak widać po taniości się tego nie zrobi...szkoda, pozostaje wieśniacko okleić ją naklejkami mocy, i patrzeć jak się śmieją :/ Btw. te plastiki już były malowane przez poprzedniego właściciela (zapewne do sprzedaży) :) To tak przy okazji No dobrze gadasz!! Kupuj cfajtakta i dzida w krzaki, a plastiki olej, w moim gracie tylny błotnik jest pęknięty w połowie i trzyma się na trytytce ( nawet tego nie widać ) za to jak glebne to nie mam stresa że błotniczek się połamie bo już mu nic nie zaszkodzi nowa trytytka i jazda :crossy: :icon_mrgreen: a jak się śmieją to też olej, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Nie kapuje, masz moto w teren a chesz nim jeździć w niedziele do kościoła czy jak ? To ma być obdarte i koniec dodaje to pewnego smaku. Tak jak patyna na zabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Nie kapuje, masz moto w teren a chesz nim jeździć w niedziele do kościoła czy jak ? To ma być obdarte i koniec dodaje to pewnego smaku. Tak jak patyna na zabytku. no sprawa wygląda tak- mam dual sporta (DRZ S, i niedługo robię prawko, i chciałbym nim jeździć codziennie do szkoły/sklepu/wszędzie, a jest strasznie porysowany, i trochę to głupio wygląda.... Nie chcę go ofc. pucować jak czopera, ale jak by był chociaż trochę mniej porysowany, to by było OK :D Ale już nie będę malował, bo skoro gadacie że to bez sensu to trudno....będzie trza pomyśleć nad okleiną, a to co zostanie to trudno :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi