Marten Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 mieszkam w Aberdeen... To nie jest w Polsce :) szczere przepraszam, nie zwrocilem uwagi skad jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Widzisz ty możesz sobie już tylko popatrzeć, a ja się zatrzymuję biorę je na moto i jedziemy do niej wypijamy różowe Carlo Rossi i ekstaza do rana. I tak codziennie. Czyli, że co YUBY a na drugi dzień na kacu wracasz od niej na VTR? :biggrin: :icon_mrgreen: A co do tematu przepisowego motocyklisty chyba tylko ja nim byłem na jazdach L-ką :D jeszcze jak sezon nie był martwy :P Edytowane 15 Grudnia 2008 przez gizmucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Wiesz jak się chce puknąć :biggrin: to trzeba się poświęcać, nawet w napoje zainwestować. To może poszukaj takich co to są na trzeźwo do przyjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ... o prędkości, łamaniu/nie łamaniu przepisów, bezpieczeństwie, stanie "dróg" w naszym kraju oraz przeprowadzaniu staruszek przez jezdnię chyba już w tym temacie napisano wszystko, więc ja tylko małe OT ... Wiesz jak się chce puknąć :biggrin: to trzeba się poświęcać, nawet w napoje zainwestować. ... Yuby jesteś bardziej erotoman gawędziarz, czy lanser motocyklista ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ... o prędkości, łamaniu/nie łamaniu przepisów, bezpieczeństwie, stanie "dróg" w naszym kraju oraz przeprowadzaniu staruszek przez jezdnię chyba już w tym temacie napisano wszystko, więc ja tylko małe OT ... ... Yuby jesteś bardziej erotoman gawędziarz, czy lanser motocyklista ?? ;) niektorym widac trudno jest zrozumiec, ze mozna miec wiecej partnerek niz jedna przez cale zycie... (nie wspominajac o zapalaniu swiatla :icon_mrgreen: ) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ze wszystkich moich znajomych jezdzących na różnego rodzaju motocyklach absolutnie nikt nie jezdzi zgodnie z przepisami-tzn. przekraczają dozwolone prędkości bo otym głownie chyba jest rozmowa-wiem że niema się czym chwalić ale tak poprostu jest i tyle! tak więc napewno nie jesteś nienormalny a powiedziałbym inny niż większość w tym temacie. no i jeszcze jedno-sprzęt którym śmigasz też ma spore znaczenie-tym jest naprawde ciężko przekraczać dozwolone prędkości a jeżeli już to trwa to "troche" :) i niemów ze to niema znaczenia bo sam jezdziłem na 125 i wiem jak jest. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 To może poszukaj takich co to są na trzeźwo do przyjęcia:D Na trzezwo to by mu chyba tylko ............. robotki reczne zostaly :buttrock: Jak zwykle nie zrozumiałeś... Jak zwykle wlazisz tam gdzie Cie nikt nie pragnie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Odwieczna batalia - przepisowa jazda a motocyklu. Sorka Panowie, ale banan politowania sam mi się ciśnie na usta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 oj widze chłopaki że się lubicie-dajcie sobie po strzale jak "prawdziwi motocykliści" i będzie luz :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jak dla mnie to możecie sobie śmigać i 500km/h. Oby nie w mieście. Jak widzę w mieście że kotś jedzie pow. 120km/h to już dla mnie jest debilizm. (no chyba że gdzieś na trasie typu Toruńska) Ale na zwykłej drodze w mieście, gdzie są normalne skrzyżowania? No debile tylko chyba... "czerwone światło to świętość nad świętościami; pieszy na pasach, i zbyt długo czekający na przejście ma absolutne pierwszeństwo." We wrześniu zatrzymałem się (jak to zwykle czynię) przed oznakowanym przejściem dla pieszych (bez świateł). Stały chyba ze 3 osoby. Nie jechałem wcale wolno bo trochę chyba ponad 80km/h. Ale zatrzymałem się bo widziałem tych ludzi już z daleka. Kiedy już stanąłem śmignął obok mnie motocyklista (ja też na motorze) zwalniając obok mnie i krzycząc: jeszcze se namiot rozstaw na środku drogi! No tak pomyślałem. Jak w ogóle śmiałem zatrzymać się przed pasami. Jakim prawem postanowiłem wprowadzić mu "przeszkody" na drogę... Mi się wydaje, że jednak zgodnie z przepisami (tak na 100%) to się nie da. Ale trzeba się kierować jakimś rozsądkiem. Bo przecież gdzie można odkręcić tam można, ale dla mnie ulice w miastach do takich miejsc nbie należą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Kiedy już stanąłem śmignął obok mnie motocyklista (ja też na motorze) zwalniając obok mnie i krzycząc: jeszcze se namiot rozstaw na środku drogi! no to ile on obok ciebie "smignal" , ze zdazyles uslyszec zdanie, ktore trwa z 2-3 s. ? :icon_eek: Edytowane 15 Grudnia 2008 przez marciow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Strasznie przygasla ta kabaretowa dyskusja. Czy to juz koniec zabawy :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Oj czepiasz się.... zwolnił, na tyle żeby mi przekazac swoją opinię. I przejechał obok pomimo iż ludzie zaczęli już przechodzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ale na zwykłej drodze w mieście, gdzie są normalne skrzyżowania? Da sie, da :icon_mrgreen: :buttrock: Spoko na Pulawskiej od Piaseczna do Warszawy tak nawet do 140 :crossy: I to nie przecinakiem, tylko zwyklym, powolnym, "dziadkowatym" wildkiem :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Tak sobie czytam ten wątek i właściwie nie wiem za bardzo o co chodzi... Chyba jutro sobie pojeżdżę :icon_rolleyes: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi