Dr. Barney Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 WitamWreszcie kupiłem (w sobotę) Simsona s51. Odbyłem już jazdę próbną ;-) i było zajebiście!Już sie nie mogę doczekać kiedy się nim wybiore gdzieś dalej, ale najpierw musze zdać na karę :oops: Jestem tak szczęśliwy że nie wiem co jeszcze napisać ;-);-) :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 gratuluje pierwszego "powaznego" sprzeta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 W jakim stanie jest ten simson :?: w jakiej cenie kupies sima :?: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 rowniez gratuluje ... szrokiej drogi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 gratuluje simsona, simsony roolez :D DDR ROXX :D zazoc fotkami ;D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Gratuluje :!:Fotki dawaj :!: ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Zycze szerokiej drogi i zeby sie nigdy nie psul. Wlasnie fotki zapodaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Gratuluję Simka, życze bezawaryjnej i bezkolizyjnej jazdy 8) Czekamy na zdjęcia Twojej maszyny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Z tego co wiem, o ile Barney nie klamal, stan jest bardzo, bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 8 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Witamo ile Barney nie klamalJa kłamać no co ty ???Nie jestm doświadczony ale wydaje mi się że stan jest dobry, jedynie (narazie) co trzeba poprawić to hamulce przednie i przednie światło. No ale zawsze coś może jeszccze wyskoczyć jakaś usterka (oby nie ) :mrgreen: A do fotek - nie mam cyfrówki, tak więc zanim zapodam zdjęcia na 4um to troche potrwa...... :roll: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Gratuluje sprzeta :!: . Szerokiej drogi :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Gratulacje, fajny sprzęt, też takiego szukam i przy sprzyjającychokolicznościach w kwietniu/maju będę już śmigał!!! :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Gratuluje fury. Simson to Bardzo fajna sprawa, to był motorek (motorower) na których nauczyłem sie podstaw prawdziwej jazdy terenowej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Przyjedz do mnie to ci zrobie pare zdjec moto komorka :)) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Gratulacje ! Niema co, zawsze chciałem mieć simsona. (dalej chce) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi