Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Gratki gratki gratki! :clap: :clap: Pod kolumna ktos z grona policzyl ile bylo maszyn: 118(motocykle,skutery,jeden mini cross ktorego nie bylo widac a raczej slychac :icon_mrgreen: ). Sorka Roberto i Bańka ze nie dojechalem pod Tesco gdyz troszke mi sie przysnelo i mialem problemy z odpaleniem swojego jajeczka :banghead: . Asiu i widzisz jednak umiesz mowic po angielsku....gratuluje wywiadu :biggrin: Jednak udalo mi sie Cie zaciagnac z kolega Ravvenem,teraz bedziesz slawna :icon_razz: Jednak pomimo pogody mozna sie zmobilizowac....bardzo dziekuje wszystkim za przybycie i za mozliwosc towarzyszenia wam w tej fajnej inicjatywie:) Jak by tego bylo malo na koncu zobaczylem ze mikolajowe spodnie pekly mi w kroku :icon_evil: :icon_rolleyes: Czekam teraz na fotki :wink: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja juz wrocilem - do pracy :/ Bylo super, chociaz moze nie dalo sie opalac, to nie sypalo sniegiem ;) Miny dzieciakow - bezcenne :) Kto nie byl - niech... bedzie nastepnym razem :) Bardzo sie ciesze, ze moglem zrobic dobrego dla innych i dobrze sie przy tym bawic :) Dziekuje wszystkim a w szczegolnosci organizatorom :clap: :flesje: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Dokładnie, świetna inicjatywa, oby więcej takich akcji, miny oszołomionych z radochy dzieciaczków są bezcenne, i na pewno na długo pozostaną w pamięci :flesje: pozdrawiam Grzesiek PS. parę osób przydało by się wziąć na szkolenie jak jeździć w ekipie, bo jak widać niektórzy nie wiedza o co chodzi, i żeby nie było żem precel, po prostu jak chce poszaleć to jadę i szaleje, a jak jedzie sie w grupie która jedzie normalnie, to jedzie sie normalnie :) Edytowane 7 Grudnia 2008 przez bluntmeeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Było super, no i cel bardzo szczytny- nieżle się bawiłem. Pozdrawiam przybyłych- Śnieżynki i Mikołajów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Asiu i widzisz jednak umiesz mowic po angielsku....gratuluje wywiadu :biggrin: Jednak udalo mi sie Cie zaciagnac z kolega Ravvenem,teraz bedziesz slawna :icon_razz: Ja bym to raczej nazwala dukaniem, no ale ważne, że się starałam ;) A sławna to ja już jestem-bywało się w telewizorze wcześniej :cool: (raz np. byłam ilustracja do reportażu o tym, że ma być zakaz picia na plaży-jak nietrudno się domyślić pilam piwo na plaży ;) ) Dzięki wszystkim za przybycie :icon_exclaim: Fakt, że kilka osob mialam ochotę ukatrupić, no ale niestety zawsze sie jakaś czarna owca znajdzie w stadzie ;) Ogólnie bylo super :icon_mrgreen: Nie spodziewałam sie takiej ilości osób! Ani takiej ilości prezentów dla dzieciaczków :) Najważniejsze, że dzieci zadowolone, a i ludziom na starowce sie podobało :lalag: Teraz czekamy na fotki. no i jeśli ktoś wie coś o terminach, kiedy będziemy w telewizji albo radio, to wrzucać info!! P.S. Listek, mogłeś wcześniej napisać albo puścic dziś smsa chociaż, to byśmy podjechali do Was na chwilkę... Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Było super. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów. bluntmeeen ma rację, pojechaliśmy zostawić prezenty a nie czarną keche i przeorać trawnik. :flesje: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Troszke moich fotek: http://picasaweb.google.com/pelocik/MikoAj...yklach07122008# a kto robił fotki podczas przejazdów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 a kto robił fotki podczas przejazdów? Miśka z puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 plik z reportażu radiowego będę miał może jeszcze dzisiaj, sprawdze też godzinę edycji. Pewnie 22.00, ale potwierdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja też kilka pstryknąłem http://www.bikepics.com/members/zawisza/01/ troche marna jakość ale lepsze takie niż żadne :) Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Dzięki wszystkim (no poza paroma wyjątkami) za super akcję. Na początek jak u Spilberga: część 2: Mikołaje na motocyklach i jest już część 1: Mikołaje na motocyklach cz 1 Edytowane 8 Grudnia 2008 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No prawie zapomniałam! wielkie dzięki dla Roberto za liderowanie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 A ja szczerze dziękuje wszystkim za wszystko :* A już zwłaszcza Asi że mogłem robic jako tło dla niej podczas wywiadu ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik(W-wa) Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No prawie zapomniałam! wielkie dzięki dla Roberto za liderowanie :clap: No Pani "Organizator" hehehe trzeba się orientować co się dzieje :) Ale grunt że ludzie dopisali, następnym razem trzeba to po prostu lepiej zorganizować. Mój bilans to zdarte gardło z racji robienie za megafon,foty będa później muszę wpierw swój aparat ogarnąć, a potem jeszcze wziać foty od kumpla przywiązanego do mnie :) Pozdrawiam i dzięki za wspólną niedzielę na 2oo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) O! to dawaj te foty... A ja juz prawie wszytsko wiem - dzisiaj, w radiwej jedynce (102,4 fm) o 22 jest magazyn "z kraju i ze świata" (choć dokładnie nie pamiętam). I gdzieś w trakcie reportaż z dzisiejszej akji. Plik z reportażem będę miał najpóźniej jutro i zamieszczę w miejscu ogólnodostępnym. Ja. aha... i jutro w sygnałach dnia od 6 do 9. Edytowane 8 Grudnia 2008 przez jacek0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi