RuDeK Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A mi nie śmierdzi paliwem nawet jak wstawie odrazu po zgaszeniu :biggrin: I mam moto na codzień w pokoju :) wiosna, lato, jesień, zima :) Teraz jeszcze dojdzie 3 moto do mojego małego pokoju :icon_razz: Ps: http://bikepics.com/members/rudekmzetz150/ Jeżdze na tym moto co stoi w domu, i to prawie codziennie :wink: Ale nie po domu haha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 hehe to ja sie pochwale bo chyba mam zajebiscie:D mam ogrzewany garaz :icon_rolleyes: zimom bardzo przyjemnie sie pracuje, wystarczy wstawic farelke i jest 20 stopni a tak ok 14:D Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Natomiast moja VIRÓWECZKA to chyba lubi zimno...-a co tam trzymam ją w zimnym garażu i nigdy nie narzeka - wyjołem tylko aku. spuściłem paliwko z gaźniczków i przykryłem kołderką ;) od czasu do czasu zaglądam do niej aby pogłaskać ją po silniczku i tyle... ;) Jak przychodzi wiosna to przy pierwszym rozruchu troszkę pokrzyczy i pali raz na jeden raz na drugi gar a po kilku minutach wszystko wraca do rytmicznej pracy i jazda :crossy: -oczywiście mam nadzieje,że w 2008r będzie dokładnie tak samo jak w poprzednich latach :biggrin: -a jak nie to poprostu zmienie sobie na nowszy model - to tak jak z kobietą :biggrin: POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) WIdac motocykl mozna nie tylko trzymac w pokoju... ale gume pewnie jeszcze czuc :) Edytowane 13 Listopada 2007 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 :D :lalag: :notworthy: i chyba długo będzie czuć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ...nie tylko gume :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wini Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ja czymam bandita w pokoju :cool:całkiem miłe uczucie gdy sie wstaje codzien rano i widz sie maszynke :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 natomiast JA nadal podtrzymuję,że miejsce naszego ukochanego MOTO jest w GARAŻU :biggrin: oczywiście trzeba o nie dbać ale bez przesady... -jeszcze troche i moto wejdzie wam...-pod kołdre-to się ździwicie jak spali gume :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 No właśnie, niewielu chyba kolegów będzie trzymało sprzęta w pokoju :-) I tak się zastanawiam co poza zalaniem do pełna i okresowym ładowaniem aku można jeszcze zrobić dla mojego Vulcanika :-) Macie jakieś rady ?? :) FZX "Nazgul" widoczny na targach expo skladany byl w domu w salonie :biggrin: to byly piekne czasy ;) wada taka ze "zapach" motocykla rozchodzi sie po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) prawidłowe GARAŻOWANIE ! Edytowane 17 Listopada 2007 przez redwater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Red chociaz umyłbys sprzeta przed zimowaniem ....:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ehm... :http://bikepics.com/pictures/1061324/Co dwie sztuki to nie jedna! :buttrock:Pięknie to wygląda :D . Ale mój o2o stoi w garażu - jakoś nie wyobrażam sobie gow domu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Żeby był lżejszy, węższy, krótszy i bym miał trochę więcej miejsca w pokoju... Na szczęście jest jeszcze garaż... Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 prawidłowe GARAŻOWANIE ! to zdjecie z poprzedniej zimy, teraz jest umyty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 też z chęcią bym postawił moto w domu ale ni dam rady go wprowadzić -taki układ mieszkaniaJa mam to szczęście, że (w Warszawie) mieszkam na parterze i niejeden sprzęt już był trzymany w (przed)pokoju - nie tylko w zimie. :flesje: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi