pracocholik Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Pogrzeb w środę o 13 45 .Jest mi tak strasznie przykro że szok.Trzymaj się Ewa i ściskaj dzieciaki bo musisz być teraz silna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 zycie jest kruche ! a smierc bliskiej osoby jest najgorsza rzecza jaka moze nas spotkac. bardzo przykre.moje kondolecje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 O kurde... :icon_question:Tyle czasu byl na forum... Rozmawialem z nim o CBFach...Kuzwa mac, przykra sprawa... Poprosze o dokladniejsze informacje odnosnie pogrzebu. Miejscowosc, Kosciol... I czy motocykle sa niewskazane... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Długo nie zaglądałem i od razu takie info. Nie ma co powiedzieć. Żal. Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 tak, kojarze go z niektórych tematów.... eh [*] :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Prosze o nieumieszczanie tych bezsensownych zniczy, powoduja one tylko balagan.Adam, daj spokoj. Rozumiem ze nie lubisz zniczy ale nie narzucaj swojego zdania wszystkim innym. To nie pora na to. Przejechalem 2000km zeby spotkac sie ze Zbigiem i reszta moich przyjaciol z FuY-a i jest mi cholernie przykro ze nie wszyscy szczesliwie dojechali. Nie ma nic zlego w postawieniu znicza gdy odchodzi ktos z nas. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 "Zbig" pozostaniesz w naszych sercach wiecznie żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Szczere kondolencje...Nie miałem niestety przyjemności spotkać go w realu, ale poprzez forum wymieniliśmy kilka maili. Cholerna szkoda!! R.I.P [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Cytat z FUYa : Jak już zapewne wszyscy wiecie odszedł nasz forumowy przyjaciel i kolega Zbyszek. Dla chcących uczestniczyć w uroczystości żałobnej podaję informacje na temat pogrzebu:Msza odbędzie się w Kościele NMP Wspomożenia Wiernych w Pile ul. Złota 1 w środę 17 września o godzinie 13-45http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=&dad...56&ie=UTF8&z=17 Pogrzeb na cmentarzu komunalnym w Pile ul. Motylewska 13 o godzinie 14-45 Zbyszek zawsze pozostanie w naszej pamięci właśnie taki uśmiechnięty. UWAGA. Rozmawiałem przed chwilą z Ewą która wyraziła życzenie aby uczestnicy pogrzebu przyjechali na motocyklach. Mszę będzie prowadził ksiądz Arnold, motocyklista z Piły [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 UWAGA. Bardzo proszę, aby wszyscy motocykliści którzy chcą uczestniczyć w uroczystości żałobnej zachowali odpowiednia powagę i nie traktowali tego pożegnania jako manifestacji (wszyscy wiedzą o co chodzi). Jeżeli ktoś jest w stanie przewieźć dodatkową osobę na motocyklu (z kościoła na cmentarz i ewentualnie z powrotem) to proszę o kontakt ze mną, są koledzy którzy przyjadą z daleka samochodem a chcieliby zgodnie z wolą rodziny pojechać na cmentarz na motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Poznań wyjeżdża do Piły w środę o godzinie jedenastej. Dajemy duży zapas czasu, bo jazda ma być lajtowa i bezpieczna. Kontakt do mnie 888 397 394. Pożegnajmy Zbyszka w jak największym gronie. Był jednym z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Ma zdjęcie synka w avatarze, to bardzo smutne gdy ginie mąż i ojciec. Tez mam takiego synka i w takich chwilach zastanawiam sie czy nie przestac jeżdzic na moto. Składam najszczersze kondolencje rodzinie... Edytowane 15 Września 2008 przez lotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Wyrazy wspolczucia dla rodziny Zbiga... Edytowane 16 Września 2008 przez Mazzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi