DonMariano Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam, Od kilku dni dosiadam Sportstera 1200 custom i zastanawiam się czy olej w skrzyni biegów wymienia się osobno, czy może jest smarowana silnikowym? Proszę o podpowiedź szanownych kolegów...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Poszukaj na forum było już kilka razy :banghead: Pompka napisał przed chwilą w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizbek Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Niedługo będę musiał wymienić olej w silniku - Twin Cam 1803 cm sześć. (110 cubic). W instrukcji zalecają syntetyczny olej SAE 20W50. Czy może ktoś polecić jakąś dobrą markę? I jeszcze jedno - ile tego oleju wchodzi na wymianę bo w instrukcji parametry oleju określili, ale ilości to już nie mogę się doszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Rozwiązywanie problemów z moto i nie tylko -napiszcie jak skorzystacie czy rozwiązali problem. tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Niedługo będę musiał wymienić olej w silniku - Twin Cam 1803 cm sześć. (110 cubic). W instrukcji zalecają syntetyczny olej SAE 20W50. Czy może ktoś polecić jakąś dobrą markę? I jeszcze jedno - ile tego oleju wchodzi na wymianę bo w instrukcji parametry oleju określili, ale ilości to już nie mogę się doszukać. Oryginał HD lub Motul. Co do ilości - do mojego 88 wchodzi prawie 5 przy wymianie, zatem do 110 raczej nie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motocyklista na motocyklu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Oryginał HD lub Motul. Co do ilości - do mojego 88 wchodzi prawie 5 przy wymianie, zatem do 110 raczej nie mniej. I dzieląc ten olej na rodzaje: silnik - ok. 3,5 skrzynia i sprzęgło: do każdego po niecałym litrze. Nie sprawdzam dokładnie, bo również podaję dane do TC 88, więc Twoje potrzeby będą się różnić. Aha - od zeszłego roku dostępny jest jeden rodzaj oleju HD zarówno do skrzyni i sprzęgła, choć nie jestem pewien czy to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Do mojego TC88 wlazło sporo ponad 4 litry. Pompka świadkiem - sam nalewał. Moja wypowiedź dotyczyła samego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 witam . czy jest ktos w posiadaniu serwisówki/ manualki do softaila fxsti rocznik 2005 w formacie pdf? ewentualnie jakis aktualny link z góry dzieki. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Gdzieś tu w poradach technicznych powinien być link do serwisówki dla 2007 roku. Ogólnie to ciężko jest z lewymi książkami do HD. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 link jest ale nie działa. :/ pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 No to dziura w doopie. :biggrin: Masz tu dla 2003r.: http://www.carlsalter.com/download.asp?fil...051046112100102 I dla 2007r.: http://www.carlsalter.com/download.asp?fil...055046112100102 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Czy był by ktoś w posiadaniu programu diagnostycznego do HD?? Byłym wdzięczny za udostępnienie takowego lub jakichś wskazówek skąd, jak i za ile? ;-) Wielkie dzięki za ewentualną pomoc! Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witka, koledzy wiecie w jaki sposób regulować tylne zawieszenie pneumatyczne w Road Kingu 2005? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Czy był by ktoś w posiadaniu programu diagnostycznego do HD?? Byłym wdzięczny za udostępnienie takowego lub jakichś wskazówek skąd, jak i za ile? ;-) Wielkie dzięki za ewentualną pomoc! To nie komputer do grupy VW :icon_mrgreen: Pozostaje tylko serwis. Jak wytrzymasz chwilę (z miesiąc) to się odezwij do mnie na PW może coś poradzę. RIVEN -> pewnie trzeba dopompować lub upuścić powietrza ;) Edytowane 15 Lipca 2009 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi