Jump to content

Pomoc naukowa

Grzykrzy
 Share

Recommended Posts

Pamiętam przed wojną jak miałem 18 lat przyciągnąłem swoją pierwszą maszynę na sznurku - WFM M06. Jechałem 30 km za WSK 175. Wtedy myślałem jaka ta WSK 175 jest piękna ja takiej nigdy nie będę miał - nie stać mnie na nią....

Masz rację WILD wszystko ma swój czas w życiu. Zakup to jedno, remont pieniądze to drugie, cierpliwość czego trzeba w rusku najwięcej to trzecie.

Obawiam się że młody kolega polegnie (lub nie) na pozycji trzeciej najszybciej.

Życzę jednak powodzenia. :lalag:

Hm no może faktycznie się pospieszyłem troche :)

Musze poczytać troche o ruskach, jakies konkretne pozycje polecacie?

Pozdrawiam

Psujek

Wojne i Pokój- Tołstoja. Jak dasz radę to smiało kupuj emwiaka ;)

princu ma niecodzienne poczucie humoru :) a tak na serio to jakim funduszem dysponujesz? jakie masz doswiadczenie w materii oraz czy masz warunki do pracy?

Goska

Dzika, tak jak natura chciała

Hmm xD Narazie dysponuję głównie zapałem :D pozatym mam garaż wolny u babci

Z kasą nie wiem jak będzie tato mi moze by cos dal ale w granicach 3k

Psujek

Za 3k kupisz- 3 koła. Pomiedzy nimi bedzie silnk, troche blachy i wszystko bedzie wymagało napraw i remontów za 3 tez K. Od "krotnośc" tez na K >>kwoty, jaka dał ci ojciec ;)

Pozdroffiioonnka i buziole

Princu, powinno byc od kwoty jakiej ojciec dał i zakrecił z przerazeniem kurek pieniedzy kiedy wyschło jego konto:)

Psujek , wpadaj do Kluczborka pomacasz temat, opowiem ci pare historii mrożacych portwel i nerwy i na pewno podejmiesz własciwa decyzje i kupisz upragniona ..............................................HONDE!!!!!!!!:)

Ja tam wole to

http://www.allegro.pl/item517642382_kawasa...000_police.html

Jest pikna. Niestety to kawa ;}

Hehehe - ten sprzet juz pare lat jezdzi po Przemyślu....... Faktycznie ładny (chociaż nie do konca...);

Wracając do tematu - faktycznie "pytający' niech lepiej posłucha rad i da sobie spokój z ruską motoryzacją (o ile nie miał z nią wcześniej do czynienia), bo przy remoncie moze odechcieć mu się wszystkiego...

Ale - jego wybór...

Uciekaj z honda xD

O ile dobrze pamiętam to każdy (łącznie ze mną) tak mówił...

Edited by Paolo350

Ja tak nie mowiłem ;P

Cos wiecej o tej kaweczce? ;)

Aaa tam nie mowiles...........na pewno mowiles, tylko boisz się przyznać... :icon_mrgreen:

Ps;

Chcesz kupic ta Kawe?? Bo jeśli tak to popytam znajomego konkretniej o ten motocykl (zna właściciela);

Pozdr.

Edited by Paolo350