ricardo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Pamiętam przed wojną jak miałem 18 lat przyciągnąłem swoją pierwszą maszynę na sznurku - WFM M06. Jechałem 30 km za WSK 175. Wtedy myślałem jaka ta WSK 175 jest piękna ja takiej nigdy nie będę miał - nie stać mnie na nią.... Masz rację WILD wszystko ma swój czas w życiu. Zakup to jedno, remont pieniądze to drugie, cierpliwość czego trzeba w rusku najwięcej to trzecie. Obawiam się że młody kolega polegnie (lub nie) na pozycji trzeciej najszybciej. Życzę jednak powodzenia. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hm no może faktycznie się pospieszyłem troche :) Musze poczytać troche o ruskach, jakies konkretne pozycje polecacie? Pozdrawiam Psujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hm no może faktycznie się pospieszyłem troche :) Musze poczytać troche o ruskach, jakies konkretne pozycje polecacie? Pozdrawiam Psujek Wojne i Pokój- Tołstoja. Jak dasz radę to smiało kupuj emwiaka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 W sensie serio to mówisz? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 princu ma niecodzienne poczucie humoru :) a tak na serio to jakim funduszem dysponujesz? jakie masz doswiadczenie w materii oraz czy masz warunki do pracy? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hmm xD Narazie dysponuję głównie zapałem :D pozatym mam garaż wolny u babci Z kasą nie wiem jak będzie tato mi moze by cos dal ale w granicach 3k Psujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hmm xD Narazie dysponuję głównie zapałem :D pozatym mam garaż wolny u babci Z kasą nie wiem jak będzie tato mi moze by cos dal ale w granicach 3k Psujek Za 3k kupisz- 3 koła. Pomiedzy nimi bedzie silnk, troche blachy i wszystko bedzie wymagało napraw i remontów za 3 tez K. Od "krotnośc" tez na K >>kwoty, jaka dał ci ojciec ;) Pozdroffiioonnka i buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Poza tym WSK szybciej jezdzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Princu, powinno byc od kwoty jakiej ojciec dał i zakrecił z przerazeniem kurek pieniedzy kiedy wyschło jego konto:) Psujek , wpadaj do Kluczborka pomacasz temat, opowiem ci pare historii mrożacych portwel i nerwy i na pewno podejmiesz własciwa decyzje i kupisz upragniona ..............................................HONDE!!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psujek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Uciekaj z honda xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Poza tym WSK szybciej jezdzi :lalag: granat - a moze yamahe? ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja tam wole to http://www.allegro.pl/item517642382_kawasa...000_police.html Jest pikna. Niestety to kawa ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Ja tam wole to http://www.allegro.pl/item517642382_kawasa...000_police.html Jest pikna. Niestety to kawa ;} Hehehe - ten sprzet juz pare lat jezdzi po Przemyślu....... Faktycznie ładny (chociaż nie do konca...); Wracając do tematu - faktycznie "pytający' niech lepiej posłucha rad i da sobie spokój z ruską motoryzacją (o ile nie miał z nią wcześniej do czynienia), bo przy remoncie moze odechcieć mu się wszystkiego... Ale - jego wybór... Uciekaj z honda xD O ile dobrze pamiętam to każdy (łącznie ze mną) tak mówił... Edytowane 9 Stycznia 2009 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja tak nie mowiłem ;P Cos wiecej o tej kaweczce? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Ja tak nie mowiłem ;P Cos wiecej o tej kaweczce? ;) Aaa tam nie mowiles...........na pewno mowiles, tylko boisz się przyznać... :icon_mrgreen: Ps; Chcesz kupic ta Kawe?? Bo jeśli tak to popytam znajomego konkretniej o ten motocykl (zna właściciela); Pozdr. Edytowane 9 Stycznia 2009 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi