Jump to content

Moto GP ciag dalszy

ks-rider
 Share

Recommended Posts

Siemka !

Nie wiem czy dokladnie pamietam, ale trwa chyba przerwa w wyscigach. Pytanie kiedy bedzie nastepna transmisja ? PO Olimpiadzie ?

:bigrazz:

Kuswa przez ta olimpiade nie obejrze, bo na eurosporcie co innego., a by to wszystko pochlastalo :wink:

Dzieki z aodpowiedz.

:icon_mrgreen:

Stoner wypadl zaloby narodeowj wiec dzisial u mnie w domu raczej nie bedzie. :)

:icon_mrgreen:

No i 17 sek przewagi nad drogim, chociaz, gdyby Stoner jechal to napewno wygladalo by to troche inaczej. moze nie tak dobrze, ale inaczej :P

:)

• 2 weeks later...

własnie ogladnałem kwalifikacje klasy motoGP i to co pokazał Rossi było mega,na oponach kwalifikacyjnych pojechał 2 okrazenia pomiarowe i dzieki temu wskoczył z 3 na 2 przed lorenzo, a stoner jak to bgywa w kwalifikacjach pierwszy. Ciekawe jak tam jutrzejszy wyscig...

własnie ogladnałem kwalifikacje klasy motoGP i to co pokazał Rossi było mega,na oponach kwalifikacyjnych pojechał 2 okrazenia pomiarowe i dzieki temu wskoczył z 3 na 2 przed lorenzo, a stoner jak to bgywa w kwalifikacjach pierwszy. Ciekawe jak tam jutrzejszy wyscig...

Myślę, że Casey będzie motywował swoją jazdą Valentino i znowu odjadą reszcie stawki, oby tylko Casey nie przedobrzył i znowu nie wylądował na żwirówce. Może być ciekawie ze względu na to, że dzieje się to we Włoszech i Valentino będzie się chciał pokazać z jak najlepszej strony, nie tylko ze względu na publikę, ale również z powodu 50 punktowej przewadze w klasyfikacji gen.

ja tam stawiam na rossiego,jak teraz wygra i jeszcze nastepne gp to bedzie miał najwiecej zwyciestw w klasie motoGP ze wszystkich zawodników którzy tam startowali. zobaczymy dzisiaj

Nudny i słaby wyścig, mój faworyt Rossi wygrał ale mam mieszane uczucia - końcówka sezonu może przez to mocno stracić na atrakcyjności... Druga Laguna Seca się chyba nie powtórzy...

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017