grzesiek78 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Panowie, na Wale Miedzeszyńskim i trasie Siekierkowskiej jest ograniczenie do 70 , za to na moście Łazienkowskim jest 80 , to jest dopiero paranoja :icon_mrgreen: pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Panowie, na Wale Miedzeszyńskim i trasie Siekierkowskiej jest ograniczenie do 70 , za to na moście Łazienkowskim jest 80 , to jest dopiero paranoja :icon_mrgreen: pozdrawiam Grzesiek Hhahahahah! Paranoja to jest myslenie ze skoro droga jest szeroka i ma 3 pasy to mozna walic na niej 180km/h, a policjanci to idioci bo tam lapia........ Patrzcie jak to w Niemczech wyglada. Ograniczenie do 80km/h na 3 pasach i wszyscy jada 80km/h! To dopiero paranoja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Za to w niemczech na austostradzie policja nie łapie, a dam głowę że u nas na tyc marnych paru kilometrach autostrady się zastanawiają już gdzie się dobrze mozna z suszarką ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wiesz ile mi jest potrzebnych torow ? Jak dotad nie jezdzilem na zadnym, nie czuje tej potrzeby, jest mi to obojetnie czy jest jeden w Niemczech czy jest ich tysiac. Co do autostrad to zdziwilibyscie sie jak czesto nimi jezdze, z regoly tylko wtedy kiedy musze. ech kolego, do kogo ty się porównujesz? jesteś 2x starszy od swoich rozmówców i prawisz im morały, jakbyś sam nie pamiętał, że też miałeś 20 lat i że młodość ma swoje durne pomysły... ja też uważam, że 200/h to przypał i zamykałbym drania (jesli można by go było jeszcze pozbierać), ale daj im żyć tym gówniarzom, robisz się taki stary przepisowy ramol a oni i tak cię nie posłuchają, bo sami muszą zmądrzeć, będzie OK jeśli dozyją twojego wieku i nikogo wczesniej nie zabiją, też będą pouczać młodych, jak mają jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Za to w niemczech na austostradzie policja nie łapie, a dam głowę że u nas na tyc marnych paru kilometrach autostrady się zastanawiają już gdzie się dobrze mozna z suszarką ustawić.Juz od jakiegos czasu sie nie zastanawiaja tylko lapia na zjazdach z autostrady(np. Nowy Tomysl bardzo czesto) nie mowiac o wideo jezdzacych po A2 ;) Zanim powstala autostrada juz byly komisariaty policji autostradowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Patrzcie jak to w Niemczech wyglada. Ograniczenie do 80km/h na 3 pasach i wszyscy jada 80km/h! To dopiero par Za to po autostradach w większości miejsc latasz ile fabryka dała i nikt się nie przyczepi... Dodatkowo masz wiele torów gdzie możesz poćwiczyć umiejętności! Na taki układ idę! :icon_razz: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Za to w niemczech na austostradzie policja nie łapie, Taaaa, fajnie by bylo.Nawet nie masz pojecia ile "cywilnych" radiowozow z video na pokladzie po niemieckich autostradach jezdzi. Patrzcie jak to w Niemczech wyglada. Ograniczenie do 80km/h na 3 pasach i wszyscy jada 80km/h! To dopiero paranoja! To nie paranoja, tylko strach o swoje prawo jazdy.Tu sie policja nie pierd**i, i nie negocjuje cen, tylko wedlug taryfikatora wali.A ten jest surowy, i to bardzo.(A jako ciekawostka; od 2009 maj sie kary za przekroczenie predkosci mniejwiecej podwoic, i to i w"w pieniazkach" jak i w punktach karnych.Wiec nie zazdroscijcie tak Niemcom, bo lekko tutaj tez nie jest.) Za to po autostradach w większości miejsc latasz ile fabryka dała i nikt się nie przyczepi... Chciales powiedziec; po MNIEJSZOSCI autostrad latasz ile chcesz, bo niestety ale WIEKSZOSC autostrad w Niemczech ma ograniczenia predkosci do 130 km/h lub mniej. Adam Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez SirAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Za to w niemczech na austostradzie policja nie łapie, Patrole na autostradzie sa od kilku lat, maja jednak dyrektywe aby zatrzymywac za konkrety a nie bagatele. jako, ze prawo troche insze, najbardziej smieszy mnie gdy policjant konfrontuje delikwenta z przewinienem a ten odpowiada; - ja, ich weis ( tak, wiem ) za taki tekst kara jest podwojna ( przyznynie sie ze mialo sie swiadomosc czynu ) Moze po wejsciu nowego taryfikatora dobiora sie wreszcie do dupy wszystkim idiotom ktorzy nie przestrzegaja na autostradach bezpiecznego odstepu. :) Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez ks-rider <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) idiotyczne. jadąc stricte przepisowo duzo szybciej się męcze, duzo latwiej dekoncentruje i nie ma zadnej przujemnosci z jazdy. no i czesto jest to po prostu bardziej niebezpieczne. zdazylem juz zauwazyc, dziennie jezdze tak po 400 - 600km Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez komandosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Hhahahahah! Paranoja to jest myslenie ze skoro droga jest szeroka i ma 3 pasy to mozna walic na niej 180km/h, a policjanci to idioci bo tam lapia........ Patrzcie jak to w Niemczech wyglada. Ograniczenie do 80km/h na 3 pasach i wszyscy jada 80km/h! To dopiero paranoja! Kolezko czytaj caly temat zanim cos napiszesz bo cycki opadaja, wiesz jaka jest roznica miedzy trasa Łazienkowska a Siekierkowska ? jak nie to przyjedz i zobacz, oraz przeczytaj caly watek jeszcze raz :flesje: pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A jeżdzijcie sobie ile chcecie - to wasza sprawa- jak dożyjecie 40 będzie dobrze. Sam miałem 20 lat i jeździłem tak, że dzisiaj NIGDY bym tego nie powtórzył i BOGU dziękuję, że mi się nic nie stało. Natomiast niestety powiem jedno zdanie niepopularne - im więcej ktoś ma w głowie tym bardziej o to dba. Jak ktoś dba o swój rozwój mentalny lub ma inne ciekawe zajecia w życiu to bardziej mu szkoda to stracić na motorze przez kilka sek przyjemności. Jak ktoś ma TYLKO MOTOR I TO CAŁE JEGO ŻYCIE - to czesto to życie się szybko kończy. Nie będę ramolem ale powiem wam- że jestem szczęśliwy że dożyłem tych moich 30 lat bo warto było - w ciągu 10 lat (miedzy 20-30 przeżyłem wiele fajnych chwil, - NIGDY NIE ZAMIENIŁBYM TEGO NA 200 km/h i ŚMIERĆ W WIEKU 20 lat.Aha - kidyś już to napisałem - teraz często (NIE ZAWSZE ŻEBY NIE UOGÓŁNIAĆ) na motory przesiedli się tzw dresy z bmw - bo to jest szpanerskie, i taki lans- tak jak jeździli golfami i bmw (nie respektująć żadnych przepisów ) tak jeżdża i teraz. Jak jest ograniczenie to trzeba go przestrzegać - jak się je łamie to przewidziana jest kara - i koniec kropka.Jak nie można kogoś zabijać to nie można - a nie dywagować że można kogoś pobić bo tylko straci zęby. I na całym świecie jak jest ograniczenie to łamiący je muszą się liczyć z konsekwencjami- a my Polacy zawsze dywagujemy- że po co te ograniczenia, nie da się wolno jeździć itp. Przepisy ruchu OBOWIĄZUJĄ KAŻDEGO.Aha i jeszcze jedno - jak przekroczycie prędkości o powiedzmy nawet o 20 km/h i spowodujecie wypadek - powiedzmy - poszkodowany będzie miał złamaną nogę - TO MACIE SPRAWĘ W SĄDZIE - i najczęściej zawiasy - JAK KOGOŚ ZABIJECIE - TO IDZIECIE DO PAKI !!!!! NA KILKA LAT- I ŻYCIE ZŁAMANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Przestań pieprzyć człowieku, co? Karolek, przeczytaj podpis pod moimi postami i pomyśl, ze właśnie teraz odnosi się do Ciebie ;) PSNazwij moją armaturę raz jeszcze kiblem, to Twoja dupa będzie jedynym miejscem, gdzie zaparkujesz swój plastikowy kibel :icon_twisted: Reasumując:Jak ktoś ma mózg to go chroni. Jak dożyjecie choć 34 lat to to zrozumiecie. Jak dożyjecie ... PS2 Co to są precle ???? :buttrock: Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Karolek, przeczytaj podpis pod moimi postami i pomyśl, ze właśnie teraz odnosi się do Ciebie :banghead: PSNazwij moją armaturę raz jeszcze kiblem, to Twoja dupa będzie jedynym miejscem, gdzie zaparkujesz swój plastikowy kibel :icon_rolleyes: Reasumując:Jak ktoś ma mózg to go chroni. Jak dożyjecie choć 34 lat to to zrozumiecie. Jak dożyjecie ...PS2 Co to są precle ???? :banghead: 1) obyśmy wszyscy dozyli 100 lat :) 2) jak na kibel to masz niezły silnik :P a tak na poważnie: Precel - jest to wyrób piekarniczy, o kształcie podobnym do cyfry 8, posypany makiem, sezamem, bądź solą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 bo NIKT nie zmieni faktu, że 70% posiadaczy motocykli SPORTOWYCH uważa drogi publiczne za areny sportowe. Łooo,Proszę o jakieś statystyki w tym temacie, bo do tej pory opierając się na publikacjach pracowych (Fakt, Interia, WP itp,), myślałem, że nie 70% tylko minimum 95 %, a nawet 99% !! :icon_rolleyes: A tak bez ironii. Podpisuję się wszytkimi końcówkami pod postem tomgora. Z perspektywy czasu patrząc dziekuję Bogu, że nie było mnie stać na 'ścigacza' - powiedzmy - 10 lat temu. Mam poważne podstawy sądzić, że już bym z Wami nie dyskutował.W porównaniu z tym, co się wtedy wyrabiało, teraz to jest lajcik :banghead: A w ramach pokuty: Nie będę zap****ał po Siekierkowskiej ponad 170. Najwyżej 120...Nie będę zap****ał po Siekierkowskiej ponad 170. Najwyżej 120...Nie będę zap****ał po Siekierkowskiej ponad 170. Najwyżej 120...Nie będę zap****ał po Siekierkowskiej ponad 170 ....Nie będę zap****ał po Siekierkowskiej ponad 170....Nie będę zap****ał po Siekierkowskiej ....Nie będę zap****ał ....Nie będę zap****ał ....Nie będę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 dwapro - głos rozsądku :banghead: dzięki :icon_rolleyes: Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi