Tiger Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam mam problem motorower zostal zatarty, zakupilem do niego nowy zestaw cylinder tlok uszaczelki i zalozylem a motor nie chce palic iskra jest szczela z tumika i dodam ze kopka dziwnie chodzi i slychac jakby cos sie tam odkrecilo chbya kosz sprzeglowyc co robic i co sie dzieje z tym moto prosze o rade z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 magneto sie odkrecilo :icon_mrgreen: obadaj tam najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 nie dokrecaj od razu tylko sciag magneto i zobacz czy klina nie scielo.ale tak to na 80% magneto;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wielkie dzieki jednak scielo klina i dlatego nie palil mam jeszcze problem bo moto niema mocy nie przyspiesza niewiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Nie mogłeś zrobić jednego tematu i tam wszystko napisać?? Tylko zrobiłeś dwa, nie zaśmiecaj forum :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 prosze o rade niewiem dlaczego motro niemam mocy po wymianie cylidra nieda sie jechac nieprzyspiesza niewiem czy to tylko kwestjia regulacji dodam ze jest tam zalozony gaznik 14mm i krociec.Apropo postu wyzej przez przypadek kliklo mi sie dwa razy i zrobili sie dwa tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jaki kolor ma świeca ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 taki cegielkowy motor odpala ale nieda sie jechac poprostu nie przyspiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ja mam tak samo- po tulejowaniu cylindra , wymianie tloka itd moto nie ma mocy do 6000tys obr--- potem jest kop i jakos to sie buja.--- Wszystko robilem w MOTOR-TECH -- i niestety moja Aprilia Tuareg jest uparta i juz mi z tym problemem rece opadaja.---- teraz jakos jezdzi ale kedys jak u ciebie-wogole ruszyc nie chciala ( jak by czegos za duzo bylo-lub za malo) - i wiesz co pomoglo? -- wycialem nowy wklad z gabki ( zona jeszcze sie nie kapla ze fotel cos dziwnie wylada) do filtra powietrza - czar prysl ----pozostalo mi tylko wymienic gaznik bo mam dellorto sha12/14 na 17 lub 19mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Wymienilem gębke i nic ale thx za rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 gąbki nie trzeba wymieniać - można ją wyprać ręcznie. Nie wiem jak w tym silniku ale jeśli są membrany a silnik ma muła na dole to czas je wymienić. Oczywiście najpierw świeca bo czasem to tylko ona stanowi problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 a morze by go najpierw dotrzec ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 a MOZE czas zajrzec do slownika ?... sprawdz swiece, wydech czy nie jest zapchany - zdejmij koncowke i sproboj bez niej, czy nie wywala kompresji, i czy nie ssa wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Okazalo sie ze to zaplon juz wszytko dziala jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) czescczy silnik rotax 123 montowany w RS i RX (czy tam innych modelach) to ten sam silnik?Jak jest z dostempem czesci do tego silnika (rx 125 rok 93)?Jesli mozecie to podajcie linki gdzie mogzna dostac tlok korbowod uszczelki itp czesci zamienne.Kumpel chce takiego nabyc :D Prosze o szybka odpowiedz bo jutro mamy jechac jak cos po niego.pozdr! Edytowane 13 Września 2008 przez sobekkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi