epterode Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jechalem sobie autkiem i patrze spod schella w Pszczynie jedzie ekipa ok 25 moto ?????? skad chlopaki byli wie ktos?? Prosze admina o nie przesowanie watku !! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja też nie wiem. :crossy: :biggrin: :biggrin: PS. Powtórka z rozrywki.... :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Cóż za ciekawy temat :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ... skad chlopaki byli wie ktos??...Podaj jakie mieli litery na tablicach rejestracyjnych to ci powiem!! P.S. A po co chcesz to wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Podaj jakie mieli litery na tablicach rejestracyjnych to ci powiem!! P.S. A po co chcesz to wiedzieć?No nie mów, że Ciebie to nie interesuje ? :icon_mrgreen: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epterode Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Kurde nie zdazylem luknac ale pieknie wygladali az mi sie zachcial o i jechal od razu do garazu polatac godiznke hehehe widzialem tylko ze panie tez jechaly same na moto ale pieknie sie prezentowali moze w koncu ktos z forum odpowie na to i rownież w koncu zmontujemy ekipe zeby latac z takim hałasem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 20 moto na raz tu mam odp z innego forum slaskich ziomkow tez ich widzieli cytuje Ja widziałem jak od Katowic na Bielsko leciała taka 15 osobowa ekipa to było około 10:00 myłem samochód w pracy a zakład przy samej dwupasmówce normalnie tych motocykli w ciągu 2 godzin przejechało z 80 sztuk czy dzisiaj cos sie czasem gdzies nieświeci ??? Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez epterode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 cytuje Ja widziałem jak od Katowic na Bielsko leciała taka 15 osobowa ekipa to było około 10:00 myłem samochód w pracy a zakład przy samej dwupasmówce normalnie tych motocykli w ciągu 2 godzin przejechało z 80 sztuk czy dzisiaj cos sie czasem gdzies nieświeci ??? Świeci się świeci :icon_mrgreen: na Górze św. Anny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AI...NOSCI/488574806 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epterode Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Iron Elephants, ponoc to byli którzy jechali na paradę ślubną z tego co sie dowiedzialem jedna trajka tam tez byla z tego co wiem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 widzilaem dzisiaj motocykl nqa ulicy wie ktoś kto to był!?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ale wy też jesteście czasami tak dziwni że aż śmieszni...........najpierw że niby mamy sie integrować mam machać każdemu obcemu facetowi(i oczywiście gorączkowe tematy rodem z fucktu że machamy tym którzy jadą prawą stroną tym co środkiem nie ci co mają białe skarpetki to geje i im nie machamy i inne problematyczne kwestie ) na moto na hulajnodze babcxiom na pasach bo to niby jest jakieś tam motocyklowe pozdrowienie (kumpel za nie raz by zęby stracił dojechał do niego gościu na gs500 i tekst co gówniarzu fakersa pokazujesz nudzi ci sie :icon_mrgreen: ??) a tu koleś pyta o grupe ludzi do których może chciałby dołaczyć i zostaje wyśmiany no ............... ale pomachać pewno im miał nie :crossy: ?? dajcie spokój nie wiecie to nie piszcie widzi ktoś w czymś problem ?? a potem że jest syf na forum moderator jak zobaczy taki temat gdzie jeden zacząl nagonke a reszta mu wtóruje to wszystko poleci do kosza........efekt jest taki że nic sie nie można dowiedzieć........... do autora tematu jak znasz blachy to napisz w którymś podforum regionalnym......... ja ostatnio widziałem u mnie w zduni exc 125 na kostce na białej zduńsko wolskiej rejestracji i szczerze jestem ciekaw gdzie jechał i kto to był bo może w końcu nie musiałbym sam śmigać trafiłbym na kogoś normalnego na moto kto nie widzi tego tak że młody nie podskasuj z tym pierdzikiem....taka jest integracja wśród nas motocyklistów zarówno wiejscy riderzy na WSK jak i prawdziwi motocrossowcy są tak zadętym środowiskiem że jak nie kopne któregoś mojego kumpla żeby kupił moto to bede sam jeździł ..... ale nie założe wielce obciachowego tematu kto jeździ EXc po zduni bo niespodoba to sie forumowej szlachciej i 10 kolejno napisze a co cie to obchodzi nie wiem i inne pierdoły........ czasem miałbym ochote w piwie raportować :biggrin:........albo zaczne w każdym temacie w którym nie z\nam odpowiedzi pisać ja nie wiem ( w końcu to nie jest offtop to jest na temat macie racje :biggrin: ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 U nas jak ktoś chce się zintegrować to wie gdzie się udać :smile: Może zacznij jeździć na okoliczne imprezy,a nie siedzieć przed kompem to życie stanie się prostsze.Mówisz o zadęciu a próbowałeś zagadać? Czy czekasz aż ktoś zaproszenie na imprezę Ci przyśle?Dżizas :icon_mrgreen: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Kurde nie zdazylem luknac ale pieknie wygladali az mi sie zachcial o i jechal od razu do garazu polatac godiznke hehehewidzialem tylko ze panie tez jechaly same na moto ale pieknie sie prezentowali moze w koncu ktos z forum odpowie na to i rownież w koncu zmontujemy ekipe zeby latac z takim hałasem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 20 moto na raz Trza wybrać się do UK i wkręcic na forum motocyklistów polskich. Zdarzają nam się wypady w 25 maszyn, przeważnie w niedziele nad morze itp. Zbiórka zwykle 9-10 rano pod Ace Cafe. Tam nas znajdziesz. No i w każdy piątek o 18 też pod Ace jest więcej poljaków niz całej reszty. :icon_mrgreen: :smile: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epterode Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 michoa fajny jestes pozdrawiam jezeli masz z tym problem to nie czytaj posta i wszystko gra pozd dla of motocyklistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi