bronx Opublikowano 29 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 dla mnie właśnie blizej jest Rybnik!!! no i mozna by popływać :> :ehz: Odradzam. Woda strasznie zasyfiona. Chyba że rowerkiem...NO co ty!!1 da sie kompac :buttrock: zobacz ile ludu sie tam pluska :buttrock:) OK [/size]SPOTKANKO ORGANIZUJEMY W RYBNIKU!!!!! Te nois i tuba wypad od mojego pola !!!! ludzie i tak mnie tu przeklinaja jak im bez tumikow jezdze za dnia ;) , niemowiac jak na koniec sezonu krece koleczka pod barem hehehehe nie nie ja chce tu pomieszkac jeszcze. :D :buttrock: Co do poziomu zlotu hmm , no postaramy sie jak mozemy :D ( nie nie niebujcie sie , az tak zle niebedzie :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 A mnie daleko i tu i tam! :D Jeszcze sie zastanowie co zrobię!Kompać się w marcu??????? :eek2: Chyba że po paru mocnych... ;) :D :) :smile2: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 30 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Dual !!!! cos taki miekki !!! niekapales sie w marcu ? ;) , tak pozatym to w kwietniu i to prawie pod koniec , wiec to juz prawie maj :mrgreen: Dobra teraz takie pytanko organizacyjne:Wolicie sie spotkac pod radiostacja w Gliwicach jak rok temu , czy bezposredni nad zalewem w Rybolu ?Jesli jechalibysmy z Gliwic a pogoda byloa by ladna to p drodze mamy jedno ciekawa miejsce ktore warto odwiedziec , jest tam zabytkowy kosciulek , bardzo ladny park (cysterski park krajobrazowy ) . Miejscowosc ta to Rudy (nie Ruda Slaska :D ) i cysterski park krajobrazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Ja jestem za radiostacja , dobre miejsce na start , poza tym ja jedyny bede samochodem:( wiec fajnie sie jedzie w grupie moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Mam nadzieję, że moto już będzie ok!!! i przyjade na 2 a nie na czterech:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Dual !!!! cos taki miekki !!! niekapales sie w marcu ? :D , tak pozatym to w kwietniu i to prawie pod koniec , wiec to juz prawie maj :mrgreen: Dobra teraz takie pytanko organizacyjne:Wolicie sie spotkac pod radiostacja w Gliwicach jak rok temu , czy bezposredni nad zalewem w Rybolu ?Jesli jechalibysmy z Gliwic a pogoda byloa by ladna to p drodze mamy jedno ciekawa miejsce ktore warto odwiedziec , jest tam zabytkowy kosciulek , bardzo ladny park (cysterski park krajobrazowy ) . Miejscowosc ta to Rudy (nie Ruda Slaska :D ) i cysterski park krajobrazowy Taa pod radiostacją będzie najlepiej. Większość wie już gdzie to jest i nie będzie błądzenia. Poza tym Bronx, nie musisz robić nowej mapki, wkleisz starą z zeszłego roku :D Kurcze, zima idź już sobie , byle do wiosny i do kwietnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 meczy mnie tylko jeden problem :czy wszyscy beda pojazdami co pojada szybciej jak 60-70 km/h ?bo jak bedzie nas wieszka grupka to zakorkujemy nietylko gliwice a i dojazd do rybnika potrwa dlugoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 jabym proponował sie spotkać gdzieś na przedmieściach rybnika... koło jakiego marketaczy cuś albokoło szpili i jechać nad ten zalew ..niebędzie potrzeby nadkładać kilometrów.. do gliwic i wracać zaś.. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Ludzie przeca nie będziemy 2 lutego ustalać gdzie się umawiamy pod koniec kwietnia bo to paranoja. Jak będzie tydzień przed imprą to się dogra szczegóły gdzie kto dojeżdża i już. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Ludzie przeca nie będziemy 2 lutego ustalać gdzie się umawiamy pod koniec kwietnia bo to paranoja. Jak będzie tydzień przed imprą to się dogra szczegóły gdzie kto dojeżdża i już. amen.... :D ....do kwietnia jeszcze daleko...i sam rybnik moze sie jeszcze zmienic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Ludzie przeca nie będziemy 2 lutego ustalać gdzie się umawiamy pod koniec kwietnia bo to paranoja. Jak będzie tydzień przed imprą to się dogra szczegóły gdzie kto dojeżdża i już.to tylko propozycje , po to zeby kazdy se przemyslali i jak dojdzie co i jak to sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 siema wszystkim !!!oczywiscie i ja jestem chętny według mnie zalew Rybnicki to zajebiste miejsce na takie spotkanie byłem tam juz pare razy i musze powiedziec ze całkiem całkiema co do daty to było by super gdyby wypaliło 17-18 bo 24-25 to raczej nie bo w Zabrzu na hali MOSiR jest MOTOR BIKE SHOW 2004 moze ktos sie wybiera??pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 meczy mnie tylko jeden problem :czy wszyscy beda pojazdami co pojada szybciej jak 60-70 km/h ?bo jak bedzie nas wieszka grupka to zakorkujemy nietylko gliwice a i dojazd do rybnika potrwa dlugoooooo Można wyjechać z pod radiostacji dwoma grupami: szybszą i wolniejszą. Szybsza byś Ty Bronx poprowadził a wolniejszą jakis wybraniec :D kto zna miejsce w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 hmm 2 grupami to w tej wolniejszej bede chyba tylko ja na nieszczesnym Knighcie :D chyba ze znalozlo by sie gdzies dla mnie miejsce hiih chyba ze uda mi sie wziazc auto, ale jeszcze jest troche czasu do tego spotkaniamoze sie jeszcze duzo zmienic :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 3 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Można wyjechać z pod radiostacji dwoma grupami: szybszą i wolniejszą. Szybsza byś Ty Bronx poprowadził a wolniejszą jakis wybraniec :D kto zna miejsce w RybnikuJest to rozsadne rozwiazanie , i chyba wiem kto bedzie tym wybrancem :D ( co nie Tuba :mrgreen: ).Tez jestem za spotkaniem pod radiostacja , wiekszosc wie gdzie to juz.Co do tego Szramer ze niechce Ci sie w kulko jezdzic to mozesz podjechac prosto do rybola nad zalew , ale czy zbawi CIe te kilka km ?? , mozesz wyskoczyc od gliwic przez Tychy a wrucisz do Bielska przez Zory , i same plusy tu widze :D duzo jazdy i zadnych koleczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi