Innytruder Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 jak w temacie. moze cos wiecie? http://www.made-in-china.com/showroom/ocea...-URAL-M72-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) nikt oficjalnie tego nie importujezresztą miałbyś problem z otrzymaniem homologacji (spełnienie norm ekologicznych)kilka lat temu pisałem do jakiegoś dystrybutora w chinach i z tego co pamiętam odpowiedział, że koszt przy 6szt. to coś koło 3-3,5tyś$/szt a przy 12szt. ok 2,8-3tyś$ +kontener za to niemczech nie było problemu z zakupem - koszt ok. 16tyś zł no teraz jest trochę drożej (cennik na dole strony)http://www.ural.de/chang.htm Edytowane 19 Lutego 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Nie lepiej Urala Rangera>??< W Polsce podobno jesy deeler w białymstoku. Tylko tak naprawde nikt nic nie wie. Są 2 wersje urala z chamulcem tarczowym i innymi bajerami i z bebnowym bez dodatków. Ale nikt nic nie wie. Jestem zdecydowany go kupić ale szczeże to za bardzo nie ma jak... a do Rosji nie mam jak jechac bo raz to brak języka a dwa to tak jakoś nie miło (nasłuchałem się opowieśc kierowców TIR-ów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Nie lepiej Urala Rangera>??< W Polsce podobno jesy deeler w białymstoku. Tylko tak naprawde nikt nic nie wie. Są 2 wersje urala z chamulcem tarczowym i innymi bajerami i z bebnowym bez dodatków. Ale nikt nic nie wie. Jestem zdecydowany go kupić ale szczeże to za bardzo nie ma jak... a do Rosji nie mam jak jechac bo raz to brak języka a dwa to tak jakoś nie miło (nasłuchałem się opowieśc kierowców TIR-ów) na stronce www.ural.com widnieje wpis o przedstawcielu w polsce P.U.H. "Grafix"Ul. Gen. Andersa 3815-113 Bialystok Tel: +48 85 6623701Fax: +48 85 6623703 probowales tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Próbowałem... Dowiedziałem się tylko ze sprowadzają urale, "te na spręzynach, które mniej palą i mają napęd na kosz" i nadal nie wiem któa to wersja czy z chamulcem tarczowym + dodatki czy bębnowym bez nich wiem tylko ze kosztuje ok 36 tyś złotych... dzwoniłęm kilka krotnie i mówili ze wiecej jest na stronie producenta ale tam niestety nic nie znalazłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 :icon_eek: Ile kosztuje :bigrazz: Czlowieku kup sobie MW i zapomnij o problemie po co ci motocykl ruskiej produkcji za takie pieniadze :cool: Za mniej jak polowe tej kwoty kupujesz super sprzet a reszte przeznaczysz na paliwo i po problemie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) w czechach jest firma zajmujaca sie sprowadzaniem ruskich i tp. zaprzegow. juz na miejscu sprzety sa kompleksowo od nowa skladane i wszystko na zicher sprawne .takze z silnnikami od bmw. koszt nie jest wielki ponoc. nie pamietam szczegolow ani nie mam linka ale w googlach mozna odnalezc na bank. widzialem foty sprzetow do sprzedazy z gwarancja .naprawde profesionalne podejscie do sprawy.podobno gdzies w polsce tez ktos sie zajmuje takimi sprawami ,ale nie wiem co i jak. pozdrawiamhttp://www.ural.cz/ural.htm Edytowane 20 Lutego 2007 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 w czechach jest firma zajmujaca sie sprowadzaniem ruskich i tp. zaprzegow. juz na miejscu sprzety sa kompleksowo od nowa skladane i wszystko na zicher sprawne .takze z silnnikami od bmw. koszt nie jest wielki ponoc. nie pamietam szczegolow ani nie mam linka ale w googlach mozna odnalezc na bank. widzialem foty sprzetow do sprzedazy z gwarancja .naprawde profesionalne podejscie do sprawy.podobno gdzies w polsce tez ktos sie zajmuje takimi sprawami ,ale nie wiem co i jak. pozdrawiam Dzieki, Poszukam, wolał bym jednak w polsce z Białegostoku sciągnąć bo to ten sam motocykl deeler tylko inny. Był bym wdzieczny za wszelkie inne info. A jesli pytacie czemu własnie ten ural?? Dlatego ze jest jak narazie niepowtarzalny i mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 dodalem jakis link co mi wpadl w lapy Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 napiszcie co szwaby tu naszprechaly bo ten zestaw kosztuje taniej 3500 ojro :cool:oczywiscie dotyczy wersji z chin Motorradgespann zum selber aufbauen. Ich importiere für Sie ein Gespann im Zustand wie ab Werk geliefert. Es ist zu 90% montiert, ohne Gewährleistung da Direktkauf vom Werk, inkl. Datenblatt, Zoll, MwSt. und Militärpapiere mit Erstzulassung vor 1961, ab Lager Lehnstedt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 napiszcie co szwaby tu naszprechaly bo ten zestaw kosztuje taniej 3500 ojro :icon_twisted:chodzi im chyba o to ze sam sobie bedziesz skladal z tych puzli co beda w skrzynce bez gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Chinskie kopie ruskich wydumek sa jeszcze o klase gorzej wykonane, tak ze ja bym sie specjalnie nie podniecal. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Próbowałem... Dowiedziałem się tylko ze sprowadzają urale, "te na spręzynach, które mniej palą i mają napęd na kosz" i nadal nie wiem któa to wersja czy z chamulcem tarczowym + dodatki czy bębnowym bez nich wiem tylko ze kosztuje ok 36 tyś złotych... dzwoniłęm kilka krotnie i mówili ze wiecej jest na stronie producenta ale tam niestety nic nie znalazłem :icon_razz: 36tysięcy złp za parcha :buttrock: Sorry ale to trzeba z koniem na łby się zamienić by wydać takie pieniądze za cóś takiego.Za 36tys kupuje się jakich czadowy motocykl, BMW, MotoGuzzi, Harleya ( nooo ... tu może być trudniej ) jedzie do Gorzowa, tam w firmie http://trzykola.pl dostawiają kosz z Verolexa i masz coś co działa. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 36tysięcy złp za parcha :bigrazz: Sorry ale to trzeba z koniem na łby się zamienić by wydać takie pieniądze za cóś takiego.Za 36tys kupuje się jakich czadowy motocykl, BMW, MotoGuzzi, Harleya ( nooo ... tu może być trudniej ) jedzie do Gorzowa, tam w firmie http://trzykola.pl dostawiają kosz z Verolexa i masz coś co działa. Jak już wczesniej napisałem poprostu chcę mieć ten motocykl, moze powiecie ze bedzie sie psuł jak i te starsze MW M72 itd. Ja chce poprostu sprawdzić, i naprawde nie ma sensu odradzanie mi kupna tego motocykla tylko doradzcie mi jak go kupić. Moze ktoś miał stycznośc już z tym motorkiem?? 36tysięcy złp za parcha :clap: Sorry ale to trzeba z koniem na łby się zamienić by wydać takie pieniądze za cóś takiego.Za 36tys kupuje się jakich czadowy motocykl, BMW, MotoGuzzi, Harleya ( nooo ... tu może być trudniej ) jedzie do Gorzowa, tam w firmie http://trzykola.pl dostawiają kosz z Verolexa i masz coś co działa. Jak już wczesniej napisałem poprostu chcę mieć ten motocykl, moze powiecie ze bedzie sie psuł jak i te starsze MW M72 itd. Ja chce poprostu sprawdzić, i naprawde nie ma sensu odradzanie mi kupna tego motocykla tylko doradzcie mi jak go kupić. Moze ktoś miał stycznośc już z tym motorkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 To dużo diengów jak za ruska -fakt . Ale zwraca uwagę fakt że dostawienie kosza nawet do beemki czy motoguzika nie powoduje od razu napędzania koła bocznego . Co kto lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi