Pawel Opublikowano 3 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Witam w nowyn dziale "Podróże". Oto mój kolejny pomysł po "Szkole Jazdy", mam nadzieję ze się Wam to przyda, szczególnie w okresie letnim :) . Wiadomo, że nie wszyscy śmigają na zloty i inne imprezy (bazary itp, o tym jest dział "Zloty i Imprezy"), ale chcą bryknąć gdzieś na weekend, albo nawet na kilka godzin w tygodniu, po pracy i szkole. Możecie tu planować wspólne wyjazdy, ale chodzi mi również o propozycje ciekawych tras, zarównotych dłuższych, jak również krótkich wypadów za miasto. Sam znam kilka takich w okolicach Warszawy i postaram się coś zaproponować. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 3 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Jak dla mnie to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lutego 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Dobre - w domu wrzucę dwa duże teksty z naszych enduro wypraw do Bornego Sulinowa i nad rzekę Drawę. Może jakimś maniakom enduro przydadzą się te szlaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 3 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Witam, no Redas Ty widzę masz już swój cell BOLIWIA :lol: :lol: sądząc po zdjęciu to może tam być ciekawie. Dzięki za zaproszenie :) , ale ja zostanę z "misiaczkami" mojej żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 3 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Na pewno przyda się ten działLepiej późno niż wcale, pozdr i witamy wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 3 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Cześć!Bardzo mi się podoba, tym bardziej że te co były (zloty H-D i weteranów) były mało wykorzystane.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 3 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2003 Sz.P Peterek :lol: jak chce pan ze mna jechac to sie pakuj bo samolot niedlugo odlatuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 Dobre - w domu wrzucę dwa duże teksty z naszych enduro wypraw do Bornego Sulinowa i nad rzekę Drawę. Może jakimś maniakom enduro przydadzą się te szlaki. Czesc, pisz,pisz bardzo chetnie poczytam... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 Tego brakowało na forum. Ale to już przeszłość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 5 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2003 Bardzo dobry pomysł z tym działem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 przyłączam siębardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zjarek Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 Dobrze , ze ten dzial powstal. W pelnym sezonie bedzie szczegolnie uzyteczny. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonny Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Witam Wszystkich. Ja również uważam, że to super pomysł:) Bardzo chciałbym wyjechać gdzieś w te wakacje, ale jeszcze nigdzie dalej się nie zapuszczałem i liczę, że mógłbym się do Kogoś podczepić...:)W końcu kupy nikt nie ruszy... I to jeszcze jakiej:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 hmm......jak dla mnie to jest swietna sprawa ;D Pozdro!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart600 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Dział "Podróże" - wedle mnie pomysł baardzo dobry i trafiony w 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi