Boa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Albo jeszcze konkretniej piankę montażową, tzw Macroflex :smile: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 za swiatlami wyprzedzasz barana jedziesz przed nim do nastepnych swiatel jak najwolniej sie da i na swaitlach jarasz laka by skorwiela troche przydusilo w tej jego puszce i przy okazi malujesz mu maske okruchami gumy no i zapala sie pomaranczowe wrzucasz bieg gwaltownie puszczas sprzeglo i smigasz stojac dumnie na jednym kole :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Trzeba też pamiętać, że niektórzy kierowcy mają zaburzenia psychiczne i posiadają ostrą broń.Bo to się nie wyklucza. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez pitbull200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 zaburzenia psychiczne :icon_razz: w amoku dymu moga go stroche zdezorjentowac :D a niekturzy motocylkisci :clap: tez sa uzbrojeni........ :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ale tylko niekturzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 zaburzenia psychiczne :icon_mrgreen: w amoku dymu moga go stroche zdezorjentowac :biggrin: a niekturzy motocylkisci :icon_mrgreen: tez sa uzbrojeni........ :crossy:No w sumie nie powiem, Twoja suzi wygląda na moto wariata:) Ale bandyta z carboonlook`em też nie jest zły :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No w sumie nie powiem, Twoja suzi wygląda na moto wariata:) Ale bandyta z carboonlook`em też nie jest zły :) moto wariata powiadasz uznam to za komplement :(teraz szykuje honde cbf250 motorek z egzaminu na prawko kat.A sprzecik tak lata na kolko ze az sie dziwie :]wrzuc do mojej galerii zdjecia swojego bandyta http://www.priw3r.yoyo.pl/categories.php?cat_id=7 (kliknij na "ładuj") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak pomysłałem, a jakby sobie przycapić gdzieś małą puszeczkę "Sprężonego powietrza w szpraju" i tak sobie, takiemu patafianowi "rysować" po słupku, tylnej klapie itd. 100% pewności że wyleci, a wtedy z miną "ale co sie stało sie?" zapytać czemu zajechał. Ja całe szczęście nic przycapiać sobie nie musze, w Łodzi i okolicach takich kretonów nie ma :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black pearl Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 w poznaniu jest naprawde dobrze (moze to przez moje oczy hahahaaha), oprocz taxiarzy :/ taki za kazdym razem podjezdza do linii zeby Cie zablokowac grrrr i gapi sie w lusterko na Ciebie grrr generalnie mam to gdzies, ale czasami zdarza mi sie przecisnac sie zupelnie na lusterka i patrzec na jego wybaluszone oczy, ze baba go porobila hehe bosssski widok :) bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 w poznaniu [...]Wszelki duch Pana Boga chwali :) Dawno Cię tu nie widziałem hehe... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja ostatnio miałem sytuację w centrum wawy ( nie nawidze tamtędy jezdzic w korkach wrr ). Przeciskam sie w korkach bo za duzo tam miejsca nie ma generalnie mało kto ustepuje ale jakos da sie jechac. Nagle jeden gośc w swoim super extra volvo zajezdza mi droge tuz przed nosem tak, ze stalem przy jego prawych tylnych drzwiach i co ? .. .. i zaczyna sobie myc szybe spryskiwaczem... płyn leciał na moj kask na kurtke i na moto... niby nic takiego ,ale poczułem się strasznie upokorzony. Szczerze mowiąc nie wiedziałem jak zareagować, nie była to sytuacja niebezpieczna, żeby gościa pozbawiac lusterka, ale chamstwo i prostactwo z jakim sie jeszcze nie spotkałem. Opowiedziałem tą sytuację swojemu znajomemu i on powiedział, ze nie ma sensu urywac takiemu lusterka, ale poprostu wygiąc je w drugą strone tak, zeby musiał wyjsc z samochodu i je poprawic. Jak go wyprzedzilem to nie mogłem sie powstrzymac przed pokazaniem mu środkowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Skoro nic wiecej nie zrobiles to znaczy ze nie poczules sie dostatecznie "upokorzony" :crossy:Ciekawe czy on wogole zauwazyl, ze cie opryskal.Dialog dialog dialog :crossy:Dialog to wszystko :biggrin:Trzeba bylo zapukac w szybke i powiedziec zeby sie pie****** :P Trzeba napisac ksiazke "Zachowania drogowe wzgledem motocyklisty i reakcje na nie" heh :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Skoro nic wiecej nie zrobiles to znaczy ze nie poczules sie dostatecznie "upokorzony" :)Ciekawe czy on wogole zauwazyl, ze cie opryskal. nic wiecej nie zrobilem bo nie wiedziałem jak mam sie zachowac, a jestem pewien ze opryskal mnie zpremedytacją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 nic wiecej nie zrobilem bo nie wiedziałem jak mam sie zachowac, a jestem pewien ze opryskal mnie zpremedytacją..Może biały spray do łańcucha? Myślę, że ładnie by się komponował na bocznej szybie volvo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja ostatnio miałem sytuację w centrum wawy ( nie nawidze tamtędy jezdzic w korkach wrr ). Przeciskam sie w korkach bo za duzo tam miejsca nie ma generalnie mało kto ustepuje ale jakos da sie jechac. Nagle jeden gośc w swoim super extra volvo zajezdza mi droge tuz przed nosem tak, ze stalem przy jego prawych tylnych drzwiach i co ? .. .. i zaczyna sobie myc szybe spryskiwaczem... płyn leciał na moj kask na kurtke i na moto... niby nic takiego ,ale poczułem się strasznie upokorzony. Szczerze mowiąc nie wiedziałem jak zareagować, nie była to sytuacja niebezpieczna, żeby gościa pozbawiac lusterka, ale chamstwo i prostactwo z jakim sie jeszcze nie spotkałem. Opowiedziałem tą sytuację swojemu znajomemu i on powiedział, ze nie ma sensu urywac takiemu lusterka, ale poprostu wygiąc je w drugą strone tak, zeby musiał wyjsc z samochodu i je poprawic. Jak go wyprzedzilem to nie mogłem sie powstrzymac przed pokazaniem mu środkowego...Trzeba mu było nasikac na przednią szybę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi