Skocz do zawartości

SZOK DZIŚ NA WILANOWSKIEJ!!!

ABG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

rumuny - określenie dla pewnej grupy podludzi, (jak to zostało napisane wyżej) którzy zamiast pracy, trudu utrzymania siebie i rodziny wybierają złodziejstwo, cwaniactwo uliczne, żebractwo - jak wolicie, od groma na nich zawodów. hehe

Edytowane przez blue

skoro już tak najeżdżacie na rumunów

życzyłbym sobie żeby w polsce drogi były takie jak w rumuni (wyjątek stanowi obwodnica Bukaresztu, która nie odbiega od polskiego standardu), a piesi i rowerzysci tak widoczni w nocy jak właśnie tam...

Coty pie**olisz?? Byłeś kiedyś w Rumunii?? Dziury, dziury i jeszcze raz dziury. Nawet główna trasa przelotowa z Węgier do Bułgarii takie koleiny, że lepiej nie mówić. Jak zjedziesz z głównej drogi, to nie zdziw się jak trafisz na szutry z nienacka. Wszechobecne hordy psów wałęsające się po drogach dopełniają obrazu.

Moje spostrzerzenia po wycieczce z września ubiegłego roku.

... no i cicho się zrobiło, jak makiem zasiał :icon_mrgreen:

No nie dziwne, tu ktoś straszy prokuraturą, a na forum powstał też temat o konfidentach, wszyscy się teraz boją :)

A tak nawiasem to ja po ostatnim "myciu szyb" stwierdziłem że nie daję ani grosza komuś kto nie jest ani biały ani czarny, może i jest to krzywdzące ale należy winić te osoby które dopuszczają się takiego chamstwa, a nie osoby które się przez nie zrażają :/

jakos nie toleruje tych smoluchów, miałem już przypadki w Polsce i na Słowacji ze rumuńce widzac motocykl rzucały patykami i kamieniami.

W takim przypadku by sie przy kierownicy przydał lekki karabin maszynowy :biggrin:

no to, żeby nas nie posądzali-zdebilały Polak mi raz z łapami do manetki wyskoczył jak kask zakładałam pod pracą. "bo to pokręcić trzeba", "bo wtedy ruszy". nie wiem co on sobie w tym durnym łbie wymyślił, skoro chciał, żeby motocykl ruszył SAM bez kierowcy i co to w ogle za maniery, żeby cudzą własność chcieć ruszać :buttrock: w każdym razie krótkie, acz stanowcze "NIE" i spojrzenie "nie rusz, bo zabiję" pomogło.

ostatnio piekny tekst slyszalem.

Gosc przyczepil sie dziewczynie do manetki,ona go ochrzaniła, a on ze chciał tylko pokrecić, a ona " jajca se pokręć"

W takim przypadku by sie przy kierownicy przydał lekki karabin maszynowy :buttrock:

ostatnio piekny tekst slyszalem.

Gosc przyczepil sie dziewczynie do manetki,ona go ochrzaniła, a on ze chciał tylko pokrecić, a ona " jajca se pokręć"

Wy*** ty sku*** po *** bo ci przy*** tez pomaga ;P tak samo jak proste : "Sio!"

Nieznosze zebractwa.

Daj na piwo wole 1000x niz "ojciec ni ma matka ni ma".

Nic za friko - jezeli ktos jest mily ja tez bede mily, ale chamstwo, albo podejscie "daj mi" w najlepszym wypadku spotkaja sie z olaniem.

Edytowane przez G3d

Kiedyś była bardzo fajna akcja z przesuwaniem straganów handlujących na poboczach truskawkami i grzybami, można by się zastanowić nad jakąś modyfikacją i dostosowaniem tego do zaistniałej sytuacji

Co do batona to nie wydaje mi się żeby ktokolwiek sprawdzał pozwolenie ponieważ po użyciu należy niezwłocznie oddalić się :smile:

a w kevlarowych rekawicach rzeczywiście cieżko cokolwiek zlapac, chociaz mozna by dwoma rekoma

No cóż może lepiej z nimi nie zaczynać :

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...jsbolowymi.html

ja wiem, że nieładnie tak gwiazdkować, ale..

ja pie**olę! to w mojej okolicy! :icon_eek: zaraz zacznę się bać wychodzić z domu...