blue Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) rumuny - określenie dla pewnej grupy podludzi, (jak to zostało napisane wyżej) którzy zamiast pracy, trudu utrzymania siebie i rodziny wybierają złodziejstwo, cwaniactwo uliczne, żebractwo - jak wolicie, od groma na nich zawodów. hehe Edytowane 20 Czerwca 2008 przez blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 to nie rumuny - to cyganie -tam tradycja zabrania dorosłemu mężczyźnie pracować, dlatego baby i dzieci robią różne dziwne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 skoro już tak najeżdżacie na rumunów życzyłbym sobie żeby w polsce drogi były takie jak w rumuni (wyjątek stanowi obwodnica Bukaresztu, która nie odbiega od polskiego standardu), a piesi i rowerzysci tak widoczni w nocy jak właśnie tam... Coty pie**olisz?? Byłeś kiedyś w Rumunii?? Dziury, dziury i jeszcze raz dziury. Nawet główna trasa przelotowa z Węgier do Bułgarii takie koleiny, że lepiej nie mówić. Jak zjedziesz z głównej drogi, to nie zdziw się jak trafisz na szutry z nienacka. Wszechobecne hordy psów wałęsające się po drogach dopełniają obrazu. Moje spostrzerzenia po wycieczce z września ubiegłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jak zjedziesz z głównej drogi, to nie zdziw się jak trafisz na szutry z nienacka. Ooo coś pięknego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jeszcze pare postów z "Rumunami" w tle i temat trafi pewnie do działu "Ostry kawał"... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Jeszcze pare postów z "Rumunami" w tle i temat trafi pewnie do działu "Ostry kawał"... :) albo trafi do prokuratury bo ktoś gdzieś wczesniej pisał już o paragrafach ;) Edytowane 20 Czerwca 2008 przez dwapro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnar Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 albo trafi do prokuratury bo ktoś gdzieś wczesniej pisał już o paragrafach :P ... no i cicho się zrobiło, jak makiem zasiał :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 ... no i cicho się zrobiło, jak makiem zasiał :icon_mrgreen: No nie dziwne, tu ktoś straszy prokuraturą, a na forum powstał też temat o konfidentach, wszyscy się teraz boją :) A tak nawiasem to ja po ostatnim "myciu szyb" stwierdziłem że nie daję ani grosza komuś kto nie jest ani biały ani czarny, może i jest to krzywdzące ale należy winić te osoby które dopuszczają się takiego chamstwa, a nie osoby które się przez nie zrażają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jakos nie toleruje tych smoluchów, miałem już przypadki w Polsce i na Słowacji ze rumuńce widzac motocykl rzucały patykami i kamieniami. W takim przypadku by sie przy kierownicy przydał lekki karabin maszynowy :biggrin: no to, żeby nas nie posądzali-zdebilały Polak mi raz z łapami do manetki wyskoczył jak kask zakładałam pod pracą. "bo to pokręcić trzeba", "bo wtedy ruszy". nie wiem co on sobie w tym durnym łbie wymyślił, skoro chciał, żeby motocykl ruszył SAM bez kierowcy i co to w ogle za maniery, żeby cudzą własność chcieć ruszać :buttrock: w każdym razie krótkie, acz stanowcze "NIE" i spojrzenie "nie rusz, bo zabiję" pomogło. ostatnio piekny tekst slyszalem.Gosc przyczepil sie dziewczynie do manetki,ona go ochrzaniła, a on ze chciał tylko pokrecić, a ona " jajca se pokręć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) W takim przypadku by sie przy kierownicy przydał lekki karabin maszynowy :buttrock: ostatnio piekny tekst slyszalem.Gosc przyczepil sie dziewczynie do manetki,ona go ochrzaniła, a on ze chciał tylko pokrecić, a ona " jajca se pokręć" Wy*** ty sku*** po *** bo ci przy*** tez pomaga ;P tak samo jak proste : "Sio!"Nieznosze zebractwa.Daj na piwo wole 1000x niz "ojciec ni ma matka ni ma".Nic za friko - jezeli ktos jest mily ja tez bede mily, ale chamstwo, albo podejscie "daj mi" w najlepszym wypadku spotkaja sie z olaniem. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Kiedyś była bardzo fajna akcja z przesuwaniem straganów handlujących na poboczach truskawkami i grzybami, można by się zastanowić nad jakąś modyfikacją i dostosowaniem tego do zaistniałej sytuacjiCo do batona to nie wydaje mi się żeby ktokolwiek sprawdzał pozwolenie ponieważ po użyciu należy niezwłocznie oddalić się :smile: a w kevlarowych rekawicach rzeczywiście cieżko cokolwiek zlapac, chociaz mozna by dwoma rekoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No cóż może lepiej z nimi nie zaczynać : http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...jsbolowymi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Chcialem tylko zaznaczyc delikatnie swoje oburzenie.Nie bede pisal za wiele, bo posypia sie gromy, ze jestem rasista....WY***** wszystkich za granice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No cóż może lepiej z nimi nie zaczynać : http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...jsbolowymi.htmlja wiem, że nieładnie tak gwiazdkować, ale.. ja pie**olę! to w mojej okolicy! :icon_eek: zaraz zacznę się bać wychodzić z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Rumuny to takie buty kiedyś były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi