Ziuteek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) http://www.piknik4x4.zakliczyn.com/ Wybiera sie ktos?? Edytowane 14 Czerwca 2008 przez Ziuteek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja się może wybiorę, ale bez moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 hmmm pomyślę może bym sie wybrał z paroma kumplami ale nie na moto bo muszę w jakieś lepsze moto narazie zainwestować :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 a gdzie to konkretnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 a gdzie to konkretnie jest? Od Wojnicza na poludnie.A wojnicz masz trasa krakow tarnow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUŻY Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja będę na 99% w niedziele (jako obserwator). Nie wiecie czy między pkt. widokowymi można swobodnie jeździć na motocyklu? Nie chodzi mi o jakieś super drogi, tylko o samą możliwość jazdy motocyklem od jednej próby do drugiej jakąś równoległa trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ja będę na 99% w niedziele (jako obserwator). Nie wiecie czy między pkt. widokowymi można swobodnie jeździć na motocyklu? Nie chodzi mi o jakieś super drogi, tylko o samą możliwość jazdy motocyklem od jednej próby do drugiej jakąś równoległa trasą. Musisz sie dogadac z organizatorami, jest tam chyba jakis kontakt na stronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUŻY Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jak dojechać na jutrzejszą trasę "Stróże". To jest tylko taka nazwa trasy, czy może ona faktycznie jest w Stróżach koło Grybowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 nie nie.Wpisz sobie w mapa.szukacz.pl miejscowość Filipowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 no i jak chłopaki był ktoś? ode mnie 30 km a mi sie i tak nie chciało jechać bo musiałem zaorać 100km lasu dziś i piwko strzelić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Byliśmy.Teraz czekamy na fotki i filmiki na http://piknik4x4.zakliczyn.com./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tez bylem, bylo niezle.A nie wiecie co z tym gosciem co na KTM-ie przed meta przelecial przez kiere, wygladalo groznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Tez bylem, bylo niezle.A nie wiecie co z tym gosciem co na KTM-ie przed meta przelecial przez kiere, wygladalo groznie? Jak oceniacie trasy pod moto? Łatwe? Czy rozjechane wcześniej przez terenówki?Nie mogłem wziąć udziału w pikniku - może w rally się uda (2-3 sierpień).Warto zawracać sobie głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Bartkowi nic sie nie stało.Za to wziął pierwsze miejsce.Trasy nie były rozjechane przez terenówki bo w wiekszości startowaliśmy jako pierwsi. Edytowane 1 Lipca 2008 przez tomek szabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi