rad3k Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 to moze przyjedzie do Ciebie i chociaz troszeczke sie zrehabilituje za te cierpienie i problemy j.gifTaa... a za falszkę wódki weźmie ze sobą koleżanki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 to moze przyjedzie do Ciebie i chociaz troszeczke sie zrehabilituje za te cierpienie i problemy :biggrin: Święte słowa :biggrin: Świadczenie z OC, to jedno, a stosowna "rekompensata" oczywiście się należy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 No kurde, Barnaby, jestem niepocieszony! A miałem się ślinić koło twojej CBX.... No nic, wracaj do zdrowia. Na mobile.de była fajna CBX we włoszech.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) Czolem! Zaraz, zaraz... A co ma PZU do tego? Baba zawinila, wiec jej czeskie OC ma Ci wyplacic kase i to z nimi czeka Cie boj o swoje... Przynajmniej jak mnie rozjechala laska w Anglii, to miesiac wojowalem telefonicznie z jej ubezpieczycielem, a moj nic sie kompletnie do sprawy nie mieszal...Chyba, ze masz AC, to wtedy sie nie znam :). Enylej, pech jak jasna cholera... Wspolczuje :|.Wracaj do zdrowia! Pozdro Edytowane 13 Czerwca 2008 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 nie miałem ac. masz rację, źle się wyraziłem. miałem na myśli oczywiście ubezpieczyciela. z pzu tylko konsultowałem sprawę, przy okazji ubytku na zdrowiu (mam u nich polisę).widzisz zbyhu, problem polega na wartości odszkodowania. moto jest skasowane doszczętnie, więc szkoda powinna być całkowita. ale jak ustalić wartość motocykla, który nie widnieje w żadnych tabelach? pomijam już to, że wartość takiego moto w ogromnej części zależy od jego stanu i oryginalności. dlatego obawiam się, że nie skończy się tak łatwo. wiem też skądinąd że można sprawę zlecić swojemu ubezpieczycielowi, żeby w moim imieniu dochodził praw u zagramanicznego ubezpieczyciela. nie wiem tylko jak to jest w praktyce....buber, ja już dziś kombinowałem jak jeździć z jedną ręką, ale ból jest nieco za mocny.... no i na ten cholerny kołnierz nie idzie kasku wcisnąć :)ale spoko, nie ostatni raz, przecież..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Czolem! Wiem, zdaje sobie sprawe z tego, ze w gruncie rzeczy co by sie nie stalo, jestes na straconej pozycji z uwagi na rzadkosc i wiek motocykla :|. Qrde, a ta baba to naprawde ma skutecznosc - trafic za jednym zamachem dwa tak rzadkie modele... No nic... Moze jednak uda CI sie wywalczyc swoje... I tego Ci zycze! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Koledze szczerze współczuję...buber, ja już dziś kombinowałem jak jeździć z jedną ręką, ale ból jest nieco za mocny.... no i na ten cholerny kołnierz nie idzie kasku wcisnąć :Dale spoko, nie ostatni raz, przecież..... :D...a przed taką postawą chylę czoła :D :buttrock: Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cholerny pech w postaci głupiej baby....Wracaj do zdrowia i remontuj moto, bo taki CBX robi cholerne wrazenie z tymi 6 cylindrami :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Wybacz ze tak materialnie i przedmiotowo, ale w morde, szkoda cbx'a ps. wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi