Gość Wojtas Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 A ja tam dostałem w Rapidzie naklejke Renthala, jest naprawde trwała i ma mocny klej, chociaż przydałoby sie już jš wymienić. A tak pozatym: Rapid jest jednym z najlepszych sklepów w okolicypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Grudnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 W między czasie muszę załatwić sobie katalog aunera. Słyszałem' date=' że jest to bardzo dobry katalog z częściami enduro & cross. :roll: może uda mi się i taki katalog gdzieś zamówić... do wiosny mamy jeszcze trochę czasu... 8)[/quote'] Mam katalog Aunera, chyba z 2003 roku, sporo w nim ciuchów i dodatków do enduro, ale głównie do cross. Np bardzo mało jest ciuchów enduro, są za to ciuchy crossowe. A Aunerze można kupić takie marki, jak Ufo, Alpinestars, Acerbis, Wind i parę innych. Głównie ciuchy, ochraniacze, trochę kasków, butów oraz akcesoriów do cross/ensuro. Mam też namiar na Zycha (chyba Tomek ma na imię), który jakiś czas temu przywoził z katalogu Aunera różne rzeczy. Po cenach katalogowych - zwykle imprterzy Aunera nie narzucają marży, gdyż jest ona wliczona w cenę podaną w katalogu. Także jeśli będziecie u kogoś coś z Aunera zamawiać i doliczą coś do ceny katalogowej, możecie zapytać, czy coś się w ostatnich czasach w sposobie rozliczeń zmieniło. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mam też namiar na Zycha (chyba Tomek ma na imię)no własnie :roll: ja ostatnio do niego napisałem na gg czy nie mógłby mi takiego katalogu podesłać, bo znajomy dał mi na niego namiar. :roll: a może ktoś jest w stanie pomóc mi w zamówieniu takiego katalogu :?: to w ogóle jest polski katalog :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Witam hehe ja mam cienką naklejke pro link i nie mam problemu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro_boy Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Wejdź Słabek na www.auner.pl i napisz do nich, że chcesz zamówić katalog. Ja tak zrobiłem i czekam teraz na odpowieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 10 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 Wejdź Słabek na www.auner.pl i napisz do nich' date=' że chcesz zamówić katalog. Ja tak zrobiłem i czekam teraz na odpowieć.[/quote'] już tak zrobiłem 8) teraz czekam na katalogi...dzisiaj doszła przesyłka od Michelin`a... przysłali mi to poleconym, aż musiałem na pocztę naginać :roll: dostałem jedną dużą naklejkę, na wahacz i jedną małą no i kilka broszurek... co niestety mnie za bardzo nie urządza, bo przydałyby mi ise dwie takie same, duże :) ale nic... zobaczymy co w tym aunerze mają, bo słyszałem, żę u nich można takie naklejki zamówić... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 Enduro_boy znasz moze jescze jakies stronki co po napisaniu maila nakleiki przysyłają- bo z michelina mi przyszły i zastanawiam sie czy moze masz jescze jakies sprawdzone żródła :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Ja też się przyłączam do pytania !!! :mrgreen: Albo gdzie można kupić jakieś profesjonalne naklejki ?? PS: Z michelina przyszły mi 3 naklejki (2 napisy i jeden "ludek") !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 17 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 http://www.grafnet.krakow.pl/ tu macie bardzo dużo naklejek na każdy motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Pamięta jeszcze ktoś emaila do Michelina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Kleszcz, zerknij na pierwszą stronę tego tematu... uff :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Heh tak link do ich strony znalazłem ale nie ma na niej już adresu email :cry: , dlatego pytam sie czy ktoś jeszcze pamięta? PS - widocznie połowa forum zwaliła się do nich z prośbami o naklejki więc zdjęli adres ze strony :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Heh tak link do ich strony znalazłem ale nie ma na niej już adresu email :cry: , dlatego pytam sie czy ktoś jeszcze pamięta? PS - widocznie połowa forum zwaliła się do nich z prośbami o naklejki więc zdjęli adres ze strony :mrgreen: Przecież jest tam dział kontakt :!: I jest odrazu pole do napisania maila, który się sam wyśle :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Nie no to chyba ja jestem ślepy... :| ja tam widze tylko : Znalezc opone Wyszukiwanie dilera Gama Opona letnia Opona zimowa Michelin PAX System 4x4 Dostawczy / Kempingowy Porady Bibendum Rozrywka i na górze menu Auto w którym również shit jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Nie no to chyba ja jestem ślepy... :| ja tam widze tylko : Znalezc opone Wyszukiwanie dilera Gama Opona letnia Opona zimowa Michelin PAX System 4x4 Dostawczy / Kempingowy Porady Bibendum Rozrywka i na górze menu Auto w którym również shit jest :) popieram,tu jest ten formularzhttp://www.google.pl/search?q=cache:LjjLuy...ang_pl&ie=UTF-8,ale to jest kopia google,tej stronki juz nie ma na michelin.pl wiec jesli ktos wysylala maila nie z formularza to niech pogrzebie w kliencie pocztowym i podzieli sie z nami,bo zadnego kontaktu tam nie ma juz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi