Pi00r3k Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Nie wiem jak się przekładają, ale dzisiaj widziałem suzuki gs 500 u kumpla (maszyna jego kuzyna) i nie jest to duży motor. Myślę że w sam raz na początek, od 600ccm zaczynać to już jest trochę ryzykowne, wole raczej potulniejszego gsika ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlynastolatek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kurde to aż taka duża różnica 100ccm pojemności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kurde to aż taka duża różnica 100ccm pojemności ?Hmmm nowy GSXR 750 ma 150KM....moje GSXF 750 ma 92...ta sama pojemność a jednak spora różnica...odpowiedz sobie na twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 To jak juz sie tu dyskutuje o wplywie wyboru maszyny na pozniejsze umiejetnosci, to ja mam pytanko. Jak sie przekladaja umiejetnosci nabyte na bączku, na pozniejsze opanowanie prawdziwego moto? Co to jest bączek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kazdemu kto chce litra na pierwsze moto polecam najpierw zrobic tak: a jak dalej nie przejdzie to niech koledzy bardziej doswiadczeni pomoga w ten sposob: http://pl.youtube.com/watch?v=ciI2AqwWAbY :icon_twisted: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlynastolatek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Co to jest bączek ? chodzi o jakieś bardzo małe pojemności chyba coś jak Romet itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Moze mial byc pierdzik :D. Wedlug mnie czesc ludzi ktorzy kupuja powiedzmy takiego gsxra na pierwsze moto poprsotu mysli, ze wszystko potrafia. Prawda jest taka, ze nic nie potrafia. Nie raz slyszalem o uparciuchach, ktorzy twardo dazyli do tego zeby zaraz po kursie na pierwsze moto kupic sobie 'TYSIONCA'. W wielu przypadkach po paru tygodniach kolo zaliczal glebe i motur sprzedawal. Szczerze mowiac dla mnie jest zagadka czemu taki czlwowiek, ktory nie ma dosiwadczenia praktycznie wogole kupuje maszyne o tak duzej pojemnosci. Rozumiem ludzi, ktorzy sa w temacie i to ma byc ich kolejne moto - jak wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia :bigrazz:. Tu usprawiedliwienie jest ale swiezak? Przeciez przyspieszenie w GS500 porownujac do przecietnego auta, ktore ma 10<x sekund do setki i tak jest kosmiczne :notworthy:. Hmm... dowartosciowanie sie? Szpan? Mozliwosc wyciagniecia ponad 200kmh? To ich kreci? Nie wiem, ja mam zupelnie inne podejscie do tego... Na moje to takie zaczynanie przygody z motocyklami od dupy strony za przeproszeniem :flesje:. No dobra ale ja mam 19 lat, sie nie znam i jeszcze nawet nie kupilem swojego pierwszego motocykla (ktorym mam nadzieje bedzie gs500 lub cos w tym stylu) :bigrazz:. Czytajac posty bardziej doswiadczonych wierze w to, ze kupno takiego gska jakos zaowocuje i w skrocie - pomoze mi w przyszlosci :bigrazz: PozdrawiamMateusz Edytowane 19 Czerwca 2008 przez martian1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Pomoże Ci bardzo i to będzie najlepszy wybór:) wiem to ze swojego doświadczenia:) potem będziesz kręcił go wyżej po jakimś czasie bo mocy będzie brakować ale i najważniejsze to nauczyć się podstaw i obycia na dżungli zwanej drogą publiczną:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 bączek = skuter :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 sporo osób chce zaczynac od gs500, też tak miałem zrobić. Kupiłem w końcu cbr600 i żyję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 bączek = skuter :icon_biggrin: Aaaa OK. Umiejętności skuterowe zawsze jakoś się przydadzą. Na przykład jeśli skuter ma w miarę duże kółka można z powodzeniem uczyć się na nim przeciwskrętu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 skuter jest dobry na początek jak się jest dzieckiem. Jak ja byłem mały niestety nie było takich wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Szkoda, że ta generacja pasjonatów już umarła, gdzie zaczynało się X lat temu od wszelkiej maści Komarów, Ogarów i innych pierdopędów. Teraz "pasjonaci" zaczynają od tak jak co jakiś czas ktoś wspomina 600 tudzież innych bardzo poważnych motocyklowych pojemności no i jeżdżą... Dlatego chylę czoła motocyklistom starej daty :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tu jast wypowiedz prawdziwego EXPERTA ktora znalazlem na innym forum Tak jakby 600 to bylo niewiadomo co do opanowania. Ot taki mocniejszy motorower i tyle a legendy z tych 600 i zabijania sie robicie. W reszcie swojej wypowiedzi napisal sensownie ale to po prostu mnie rozwalilo. :icon_biggrin: :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 skuter jest dobry na początek jak się jest dzieckiem. Jak ja byłem mały niestety nie było takich wynalazków Jeśli masz 26 lat tak jak w profilu to coś ściemniasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi