PaulRybnik84 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Nawet gdyby mu potrącili pobory za całe życie, dałby sobie chłopina radę ;-). W jego fachu nie ma strachu ;-)Kto milicję ma lub księdza w rodzie, tego bieda nie ubodzie... -UFI- Głupszej rzeczy jeszcze nie czytałem !! I życzę Ci z całego serca jak najwięcej spotkań z tymi biedniejszymi ale uczciwymi policjantami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Faktycznie widać, że znasz się na rzeczyo ch*j ci chodzi? Maksymalnie mogą potrącić mu równowartość trzech miesięcznych wynagrodzeń.prawnie tak jest i mam nadzieje że więcej mu nie wezną, aczkolwiek nie wiadomo jeszcze jaki koszt naprawy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 a ja słyszałem ze jesli chodzi o kierowców samochodowych jak i motocyklowych to giną tylko najlepsi! dlaczego? bo jezdza najlepiej... co nie znaczy ze nie ostrożnie.. :/ zdarza sie ze ktos umie dobrze jezdzic a i tak ktos inny mu pomoze :) w odwrotnym sensie tego wyrazu.Co do policjanta to juz widze te ich szkolenie. "Odpal pan motor" swietnie:) no to w droge:D tak jak za dawnych czasów... :) Wątpie ze uczą sie nagłego hamowania czy innych takich.. Polska boi sie o swoje sprzety bo dostaje je raz na 5 lat i to jeszcze z jakiejs okazji w liczbie kilku sztukUwazajcie na siebieWiesz co... daruj sobie takie głupoty."Giną najlepsi"... zwłaszcza ci co mają po 5 pasków i ci co maja po 5 promili.A policja jest O NIEBO lepiej wyszkolona od ciebie, mnie i pkatycznie wsyztskich, co się tym nie zajmuja zawodowo. Sorki, ale zastanów się zanim coś takiego napiszesz.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Buber, nie doceniasz nas :) Może nie mamy umiejętności, ale za to jaką fantazję, kiedy siadamy za sterami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 no to chyba u was w legionowie tak tylko szkolą tych driverów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Policjant cały i zdrowy tylko trochę poobijany. Motocykl uszkodzony mozna by powiedzieć, że średnio poza owiewkami kilka innych drobiazgów, da się zrobić. Przyczyna, ktoś nie słyszał o akcji spójrz w lusterka i zmieniając pas wymusił pierszeństwo. Wybor czy walic czy sie slizgac prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ciekawe czy to ten sam co mi rok temu 500 PLN i 10 pkt. wlepił :) No nic, dobrze że nic poważnego sie nie stało :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Policjant -też człowiek :) A jeśli do tego motocyklista to już w ogóle... :wink: Zapraszajcie zmotoryzowanych policjantów na forum :) Będzie nam raźniej... i poszerzymy grono " znajomych" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zapraszajcie zmotoryzowanych policjantów na forum :) Będzie nam raźniej... i poszerzymy grono " znajomych" :D Czyżby chodziło o rodzaj protekcji?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czyżby chodziło o rodzaj protekcji?? :) Ależ nigdy w życiu !!! :) ps. kumpel to kumpel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zdziwiłem się wywrotką, ponieważ wiem że Ci co jeżdżą na moto to są naprawdę dobrze szkoleni ! Nie rozśmieszaj mnie, przez kogo. Popatrz ilu ich w puszkach z kogutem przez ostatni rok się rozwaliło, to masz obraz, że więcej chęci i buty niż umiejetności, a motocyklem jak się nie nauczy sam (ciekawe od kogo???) to będzie jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Policjant cały i zdrowy tylko trochę poobijany. Motocykl uszkodzony mozna by powiedzieć, że średnio poza owiewkami kilka innych drobiazgów, da się zrobić. Przyczyna, ktoś nie słyszał o akcji spójrz w lusterka i zmieniając pas wymusił pierszeństwo. Wybor czy walic czy sie slizgac prosty To dobrze ! I moto i Policjant... :biggrin: Nie lubię ich jak mi mandat wlepiają to fakt, ale mimo wszystko to też ludzie :) A Ci na moto to już w ogóle :)Jak później sobie analizowałem z kumplem jak to wszystko wyglądało to doszliśmy do podobnego wniosku... Wyszło że coś go z boku uderzyło albo właśnie ktoś wymusił pierwszeństwo... Ponieważ nie było oleju ani piasku i już było sucho... A tam tak jak pisałem, łączą się drogi (wjazd/zjazd z mostu Poniatowskiego...)... A tak z ciekawości... Skąd masz takie info/źródło informacji ?? :) Nie rozśmieszaj mnie, przez kogo. Popatrz ilu ich w puszkach z kogutem przez ostatni rok się rozwaliło, to masz obraz, że więcej chęci i buty niż umiejętności, a motocyklem jak się nie nauczy sam (ciekawe od kogo???) to będzie jeszcze gorzej. Może nie tak jak w USA, bo tamci w USA (przynajmniej w tym stanie z którego filmy oglądałem...) to jak poogladałem sobie filmy z ich szkolenia i egzaminów to naprawdę szacun ! ;) Ale są dobrze wyszkoleni... Poczytaj sobie wcześniejsze Posty... Poza tym jak były zawody (już nie pamiętam gdzie, ale chyba w Świecie Motocykli o nich kiedyś pisali...), to najlepiej wypadli właśnie Policjanci... Aha, nie pisze o tych co w puszkach jeżdżą, bo o tych to nie wiem ! Piszę tu o tych co na moto jeżdżą ! Edytowane 6 Maja 2008 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Miałem okazję być na szkoleniu moto w Legionowie. Widziałem, czego uczy się policjantów i co umieją i jak jeżdżą instruktorzy. Szacun ja byk. Wielu z nas nigdy tak nie opanuje motocykla jak oni.Co jednak najwyraźniej nie jest na rękę niektórym kierowcom i decydentom, skoro w Legionowie są miejsca z bezsensownie umieszczonym zakazem wjazdu motocykli :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Policjant cały i zdrowy tylko trochę poobijany. Motocykl uszkodzony mozna by powiedzieć, że średnio poza owiewkami kilka innych drobiazgów, da się zrobić. Przyczyna, ktoś nie słyszał o akcji spójrz w lusterka i zmieniając pas wymusił pierszeństwo. Wybor czy walic czy sie slizgac prosty Tak podejrzewałem, że sam sobie nie zawinił. Ciekawe, czy numery zapamiętał on albo jakiś świadek :P Chociaż w sumie powinno być wszystko na twardzielu z kamerki :icon_mrgreen: ;) Edytowane 6 Maja 2008 przez Nowy Kubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ale ta kamerka nie kręci chyba filmu non-stopod czasu odpalenia moto, tylko jak sie ropoczyna gonitwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi