PaulRybnik84 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Nawet gdyby mu potrącili pobory za całe życie, dałby sobie chłopina radę ;-). W jego fachu nie ma strachu ;-)Kto milicję ma lub księdza w rodzie, tego bieda nie ubodzie... -UFI- Głupszej rzeczy jeszcze nie czytałem !! I życzę Ci z całego serca jak najwięcej spotkań z tymi biedniejszymi ale uczciwymi policjantami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Faktycznie widać, że znasz się na rzeczyo ch*j ci chodzi? Maksymalnie mogą potrącić mu równowartość trzech miesięcznych wynagrodzeń.prawnie tak jest i mam nadzieje że więcej mu nie wezną, aczkolwiek nie wiadomo jeszcze jaki koszt naprawy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 a ja słyszałem ze jesli chodzi o kierowców samochodowych jak i motocyklowych to giną tylko najlepsi! dlaczego? bo jezdza najlepiej... co nie znaczy ze nie ostrożnie.. :/ zdarza sie ze ktos umie dobrze jezdzic a i tak ktos inny mu pomoze :) w odwrotnym sensie tego wyrazu.Co do policjanta to juz widze te ich szkolenie. "Odpal pan motor" swietnie:) no to w droge:D tak jak za dawnych czasów... :) Wątpie ze uczą sie nagłego hamowania czy innych takich.. Polska boi sie o swoje sprzety bo dostaje je raz na 5 lat i to jeszcze z jakiejs okazji w liczbie kilku sztukUwazajcie na siebieWiesz co... daruj sobie takie głupoty."Giną najlepsi"... zwłaszcza ci co mają po 5 pasków i ci co maja po 5 promili.A policja jest O NIEBO lepiej wyszkolona od ciebie, mnie i pkatycznie wsyztskich, co się tym nie zajmuja zawodowo. Sorki, ale zastanów się zanim coś takiego napiszesz.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Buber, nie doceniasz nas :) Może nie mamy umiejętności, ale za to jaką fantazję, kiedy siadamy za sterami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 no to chyba u was w legionowie tak tylko szkolą tych driverów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Policjant cały i zdrowy tylko trochę poobijany. Motocykl uszkodzony mozna by powiedzieć, że średnio poza owiewkami kilka innych drobiazgów, da się zrobić. Przyczyna, ktoś nie słyszał o akcji spójrz w lusterka i zmieniając pas wymusił pierszeństwo. Wybor czy walic czy sie slizgac prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ciekawe czy to ten sam co mi rok temu 500 PLN i 10 pkt. wlepił :) No nic, dobrze że nic poważnego sie nie stało :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Policjant -też człowiek :) A jeśli do tego motocyklista to już w ogóle... :wink: Zapraszajcie zmotoryzowanych policjantów na forum :) Będzie nam raźniej... i poszerzymy grono " znajomych" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zapraszajcie zmotoryzowanych policjantów na forum :) Będzie nam raźniej... i poszerzymy grono " znajomych" :D Czyżby chodziło o rodzaj protekcji?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czyżby chodziło o rodzaj protekcji?? :) Ależ nigdy w życiu !!! :) ps. kumpel to kumpel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zdziwiłem się wywrotką, ponieważ wiem że Ci co jeżdżą na moto to są naprawdę dobrze szkoleni ! Nie rozśmieszaj mnie, przez kogo. Popatrz ilu ich w puszkach z kogutem przez ostatni rok się rozwaliło, to masz obraz, że więcej chęci i buty niż umiejetności, a motocyklem jak się nie nauczy sam (ciekawe od kogo???) to będzie jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Policjant cały i zdrowy tylko trochę poobijany. Motocykl uszkodzony mozna by powiedzieć, że średnio poza owiewkami kilka innych drobiazgów, da się zrobić. Przyczyna, ktoś nie słyszał o akcji spójrz w lusterka i zmieniając pas wymusił pierszeństwo. Wybor czy walic czy sie slizgac prosty To dobrze ! I moto i Policjant... :biggrin: Nie lubię ich jak mi mandat wlepiają to fakt, ale mimo wszystko to też ludzie :) A Ci na moto to już w ogóle :)Jak później sobie analizowałem z kumplem jak to wszystko wyglądało to doszliśmy do podobnego wniosku... Wyszło że coś go z boku uderzyło albo właśnie ktoś wymusił pierwszeństwo... Ponieważ nie było oleju ani piasku i już było sucho... A tam tak jak pisałem, łączą się drogi (wjazd/zjazd z mostu Poniatowskiego...)... A tak z ciekawości... Skąd masz takie info/źródło informacji ?? :) Nie rozśmieszaj mnie, przez kogo. Popatrz ilu ich w puszkach z kogutem przez ostatni rok się rozwaliło, to masz obraz, że więcej chęci i buty niż umiejętności, a motocyklem jak się nie nauczy sam (ciekawe od kogo???) to będzie jeszcze gorzej. Może nie tak jak w USA, bo tamci w USA (przynajmniej w tym stanie z którego filmy oglądałem...) to jak poogladałem sobie filmy z ich szkolenia i egzaminów to naprawdę szacun ! ;) Ale są dobrze wyszkoleni... Poczytaj sobie wcześniejsze Posty... Poza tym jak były zawody (już nie pamiętam gdzie, ale chyba w Świecie Motocykli o nich kiedyś pisali...), to najlepiej wypadli właśnie Policjanci... Aha, nie pisze o tych co w puszkach jeżdżą, bo o tych to nie wiem ! Piszę tu o tych co na moto jeżdżą ! Edytowane 6 Maja 2008 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Miałem okazję być na szkoleniu moto w Legionowie. Widziałem, czego uczy się policjantów i co umieją i jak jeżdżą instruktorzy. Szacun ja byk. Wielu z nas nigdy tak nie opanuje motocykla jak oni.Co jednak najwyraźniej nie jest na rękę niektórym kierowcom i decydentom, skoro w Legionowie są miejsca z bezsensownie umieszczonym zakazem wjazdu motocykli :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Policjant cały i zdrowy tylko trochę poobijany. Motocykl uszkodzony mozna by powiedzieć, że średnio poza owiewkami kilka innych drobiazgów, da się zrobić. Przyczyna, ktoś nie słyszał o akcji spójrz w lusterka i zmieniając pas wymusił pierszeństwo. Wybor czy walic czy sie slizgac prosty Tak podejrzewałem, że sam sobie nie zawinił. Ciekawe, czy numery zapamiętał on albo jakiś świadek :P Chociaż w sumie powinno być wszystko na twardzielu z kamerki :icon_mrgreen: ;) Edytowane 6 Maja 2008 przez Nowy Kubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ale ta kamerka nie kręci chyba filmu non-stopod czasu odpalenia moto, tylko jak sie ropoczyna gonitwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi