skrzydlaty Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam!W imieniu organizatorów Wyścigów Super-Veteran - imprezy towarzyszącej Super-Moto - pragnęzaprosić wszystkich miłośników motocykli, a motocykli zabytkowych szczególnie, na pierwszą edycję tegorocznych wyscigów na staruchach.Jesli tylko pogoda dopisze, ze wstępnych zgłoszeń szacujemy, że na starcie stanie ok. 30 motocykli zabytkowych. Szczegóły na plakacie:Plakat ImprezyWięcej informacji - szczególnie dla startujących - na stronie LGW "Partyzant" Strona LGWZapraszam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 no byłem na jesieni w ubiegłym roku /sezonie fajna impreza ,jak nie będę w robocie za długo to chciałbym się stawić, leci ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 a no ja lece :) nie ma leszczy,w tym roku bede :) moze kogos wezme ze soba,ale matury niektorym nie daja zycia.ja jakos daje rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zalece i ja. Merh, daj znać o której byś leciał to bym się do Ciebie w Niemcach dołączył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 W sumie daleko nie mam, może z 5km, ale jak nic mi nie wypadnie to się na pewno pojawię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 no mati jesteś,bo dawno się nie udzielałeś do niedzieli mogę być trochę później bo komunie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 no mati jesteś,bo dawno się nie udzielałeś do niedzieli mogę być trochę później bo komunie mam Jestem, tak szybko się mnie nie pozbędziecie;] A tak w ogóle Czarku...to pochwal się rowerem w niedzielę. Skoro komunia to się chrzestni muszą szarpnąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 zróbmy ustawke w niemcach to też wpadne ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tyle że my lecimy na tor, więc nie wiem czy opłaca Ci się z Lublina śmigać do Niemiec, a potem znowu do Lublina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 jak kto woli.ja mysle (jezeli bedzie pogoda,bo na icm widziałem obnizenie temperatury) ze kolo godziny 10.30 wyjezdzam.jadac tak z 60-80/h w niemcach bede w 15-20min. tam spotkac mozemy sie na parkingu,albo gdzies tam.w razie czego pisz na 695761856. umowimy sie co do wszystkiego.ja bede chyba jechał z jedna osobą...chyba... :/musze jeszcze jutro zdjac dekiel sprzegłowy i cos odkrecic,bo mi przy przyspieszaniu sie tłucze o łancuszek :) a tak to tylko pozar wczoraj zaliczyłem :banghead: zartuje...zwarcie tylko. dobrze jest. po tej imprezie obowiazkowo widzimy sie na imprezie dla dzieciaków!i zeby słonca nie zabrakło,hej!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Spoko, nie ma najmniejszego problemu. Jeszcze Ci napisze jak cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 To chiba będę i ja :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 jakby kto to czytał jesio dzis,to jutro bedziemy kolo 8.30 z lubartowa wyjezdzac na 3 moto. mati-dzwon jak bedziesz na torze,nr masz,zreszta kazdy juz ma ;) czarny junak,zielona deauvilka i dtx 125 to my ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 dziś się ścigali :bigrazz: było zawaliście. jak mi się uda to wrzuce fotki jakie pyknąłem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 mmm bylo zajedwabiascie poprostu!!!a ktory byłem :banghead: gdyby nie stopka centralna to bym nie musiał zwalniac az nad to,bo mi sie wysuneła z zatrzasku.pogoda dopisała,ludzie nie zawiedli.wrzucac foty,informowac kiedy bedzie w tvp3,linkowac. :clap: ps.spowrotem jadac potwierdziły sie slowa niektorych-puszkowcy malo sie nie zesraja jak mijasz caly korek i stajesz mu przed maską."mam cie wylegitymowac? juz dzwonie... co sie wpierdalacie"suuuper...jako ze nerwy mnie poniosły to dostał wiazke komplementów :bigrazz: wiem ze tak nie wolno,ale on byl w audi 80 w to dla mnie odpowiednik wozu drabiniastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi