wojtek2812 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Niesprawiedliwe to życie :( Taki młody chłopak, pasjonat MX i niestety uległ wypadkowi. Szkoda :/Rodzice mogą być z niego dumni. Niech spoczywa w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Przecież to był jaszcze dzieciak :biggrin: [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 całe życie przed nim było i pewni nie jeden sukces... szkoda chłopaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 był za młody.... co tu dużo mówić .... :flesje: O dużo za młody... Tragedia jak każda śmierć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Kondolencje dla rodziny i najbliższych.Wielkie słowa wsparcia dla rodziców, i ojca-jak pamiętam też ma Andrzej na imię. W takiej sytuacji nawet nie wiem co powiedzieć, po prostu łączę się w bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Przykra sprawa...zginal robiac to co kochal najbardziej....niestety za wczesnie ... Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) [*] wielka szkoda chłopaka :/ taki młody... Może tak nie na miejsci, ale czy ktoś może mi napisac na PW jakim motocyklem jezdzil i jaki mial numer startowy na tych zawodach w Rzeszowie, bo mam dużo zdjęc z tych zawodow.EDITPoszukałem po necie i znalazłe. Numer startowy to 5 motocykl Suzuki. Edytowane 6 Maja 2008 przez wi(L)ku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaN Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 zaraz bedzie jego pogrzeb :biggrin: moze kazdy przejdzie sie do garazu i zrobi halas niech nas uslyszy z gory i wie ze o nim nie zapomnimy ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Byłem na poprzednich zawodach w rzeszowie...Zapewniali ze ten tor jest 100% bezpieczny ze nie ma sie czego obawiac itp :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Piotrek tor był bardzo dobrze przygotowany, dostał pozytywną opinię. Jak pisali to nie wina toru. Po porstu nieszcześliwy wypadek. Już po 2 minutach jechał karetką do szpitala, więc nawet nie możemy się do organizaji przyczepic. Nawet jego ojciec wypowiadał się że jego podopieczni nieraz mieli takie wywrotki i nawet bez złamań tylko potłuczei z tego wychodzili. Tor jest bezpieczny a taka tragedia mogła się wydarzyc na każdym z torów w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Miał ochraniacze kask i całą potrzebna odziez na motor, wiem ze odziez nigdy nie uchroni ciała 100% ale duzo daje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 smutna, naprawde smutna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Szkoda taki młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulaS Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 był taki młody... dzis był program w TVN-nie poswięcony własnie Andrzejowi ale jak zwykle media zrobiły tylko wielki szum dlaczego rodzice popychają dzieci w szpony takiego sportu... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi