mastergit Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jak w temcia gdzie kupic większą zębatkie na tyl do cbr f3 org. ma 43 zęby ja bym chcial tak 48 :clap: Słyszałem że podobno pasuje od r6 czy ktoś się orientuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro1100 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) witam i prosze o pomoc bo chcialbym wymienic zebatke tylna w hondzie 1100xx na duzo wieksza .potrzebna mi moc zeby postawic go na tylne koło. moze jestktoskto sie takimczyms zajmuje przerabia takiec cos zna sie na tym i jest w stanie mi pomóc.? Edytowane 20 Października 2007 przez zorro1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 spróbuj przypasować od innego moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Koleś dorabia jaką chcesz - moto mark na allegro.693391052 Ps Do postawinia XX na kolo nie potrzebujesz wiekszej zebatki ,ttylko umiejątności.Moj ziom lata XX na gumie.Jak nie umiesz go postawić to znaczy ze brakuje ci umiejętności. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 tu się popytaj http://www.stuntpoland.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro1100 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Koleś dorabia jaką chcesz - moto mark na allegro.693391052 Ps Do postawinia XX na kolo nie potrzebujesz wiekszej zebatki ,ttylko umiejątności.Moj ziom lata XX na gumie.Jak nie umiesz go postawić to znaczy ze brakuje ci umiejętności.pozdrawiamSIema niestety ten numer gg co dostałem odciebie jest albo juz nieaktualny albo gosteksie zapadłpoziemie bo niebyło go tam nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 witam i prosze o pomoc bo chcialbym wymienic zebatke tylna w hondzie 1100xx na duzo wieksza .potrzebna mi moc zeby postawic go na tylne koło. a od kiedy to potrzebna jest duza zebatka zeby moto na kolo postawic :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 164 konie powinny tak rwac na jedno ze bys sie tym x-em przykryl. ale jak juz sie upierasz to widzialem na allegro kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 nie wiem czy od r6 pasuje ale napewno maja na www.stuntpoland.com. tylko zeby napisac musisz sie u nich zalogowac a to moze nie byc latwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 SIema niestety ten numer gg co dostałem odciebie jest albo juz nieaktualny albo gosteksie zapadłpoziemie bo niebyło go tam nigdyMnie to wygląda raczej na numer telefonu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zorro ostro tuninguje swoja CBR... Od Duala po zębatki.. I dalej nie chce na koło iść ani lacza palić. :icon_question: :icon_eek: :cool: Zapytaj Piotra Dudak.... o zebatkę :icon_rolleyes: ..tak ładnie mu kiedyś napisałes na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 .potrzebna mi moc zeby postawic go na tylne koło. Załóż sobie talerz od pizzy to może się oderwiesz na 5cm od ziemi :icon_biggrin: :buttrock: :banghead: Jak nie umiesz latać na kole to Ci zębatki nie pomogą, bo motocykl i tak sam na kole nie pojedzie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 zorro 1100 a moze ty masz cos tam zablokowane w tej swojej hondziawce ze ci nie ciagnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Lepiej nie przeginaj z ta zebatka, bo jak ja w koncu wyrwiesz moto na gume to moze cie przykryc. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanieakk Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum, chociaż z motocyklami jestem związany już od ponad 5 lat. Założyłem nowy temat ponieważ nie mogę nigdzie doszukac sie firmy produkującej seryjnie zębatki z większą (dużo większą) ilością zębów, czyli typowe zębatki do stuntu oraz nie moge doczytac sie jak dana zębatka wpłynie na zrywnosc motocykla. Chodzi oczywiście o zębatkę na tył. Poprostu jak to na aukcji podawane są same liczby tak jak ilośc zębów itp. Prosze o wyrażanie opinii forumowiczów, którzy modyfikowali swoje sprzęty, mają, lub mieli stycznosc z ludźmi którzy sprzedają, załatwiaja, wytwarzają takie zębatki, oraz prosze o opinie jak dana zębatka wpłynęła na osiągi danego modelu. Troche męczący ten mój temat ale myślę, że nie tylko mi ale i wielu innym poczatkującym fighterom przydadzą sie te opinie i wyciągnięte wnioski :banghead: . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi