Maciek PO Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W życiu jechałem jak do tej pory 4 razy taryfą Kolega wódki nie pije czy jak? :icon_rolleyes: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirlore Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 3,5 ???? no to ładny kawałek, co do taksiaży- nie nawidze "złotów" sknery, qrwy, naciągacze, normalnego jeszcze nie spotkałem. A o Rysiu z klanu to słyszałeś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) PS - pokrecony wariat, a co Ciebie by wkurzało? Że koleś złamał przepis (telefon- policja- po problemie) czy że sobie poradził? Bo jeśli ten drugi argument, to ... żal mi Ciebie i ludzi którzy muszą mieć z Tobą kontakt. Ja mowilem ze bym sie wkurzyl gdyby mi taksiarz zajechal droge kiedy go w korku wymijam,a nie mowilem o kierowcy "kredensu" czy innego duzego gabarytowo motocykla,ktory wykorzystal chodnik do ominiecia samochodow stojacych w korku :) Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) chlopie wez ty sie zastanow co ty piszesz? nawet 10% niekulturalnych potrafi skutecznie zepsuc opinie o calej grupie spolecznej. jakby ktos "z zewnatrz" przeczytal ten temat, to odniosl by wrazenie ze wieszosc z uzytkownikow 2oo z forum to nieogarnieci niekulturalni frustraci kolego, nie jest to kolko rozancowe , to po pierwsze po drugie, to na motocyklu czlowiek jest narazony na uszczerbek na zdrowiu, i gdy kretyn umyslnie zajezdza Ci drogie to cisnienie moze podskoczyc (wiem z doswiadczenia - ale to chyba kazdy z nas kiedys doswiadczyl) a po trzecie to gdy sie wywalisz na moto z powodu jakiegos pacana to bardzo prawdopodobne ze moto zostanie uszkodzone - a koszty wtedy sa niemale. Nie po to czlowiek splaca kredyt na wymarzony motocykl zeby potem zbierac z jezdni jego kawalki. niech sobie burak zajezdza droge temu motocykliscie co jezdzi po chodnikach , wtedy nie mam pretensji Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Unix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W efekcie Pan z taksowki nie wytrzymal i specjalnie zjezdza na srodek blokujac mnie. Odkreca szybke i grzecznie mowi:"skoro jezdzicie juz chodnikami to nie ma powodu zeby was tez puszczac srodkiem."trzeba bylo podejsc, napluc mu w twarz i powiedziec ze kiedys jeden taksowkarz wjechal w kaluze i cie ochlapal wiec nie widzisz powodu zeby sobie teraz tego nie zrekompensowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) ale wątek wrze :icon_rolleyes: ciekawy temat poruszony bo jak przestrzeganie prędkości chyba naprawdę jest sprawą jakieś czarnej nienamacalnej strefy to przykład podany jest chyba naprawdę przegięciem, taksiarz jak taksiarz oni zawsze sie gotują i jakieś 90% z nich to kierowcy gorsi od mojej babci (mimo iż ona nie ma prawka :rolleyes: ) choć siedzą pół życia w samochodzie, ale omijanie koreczka chodnikiem to się już nie chwali więc jak w temacie naprawdę mamy wspaniałą wspólną pasję więc miejmy świadomość odpowiedzialności zbiorowej pzdr Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez kazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 trzeba bylo podejsc, napluc mu w twarz i powiedziec ze kiedys jeden taksowkarz wjechal w kaluze i cie ochlapal wiec nie widzisz powodu zeby sobie teraz tego nie zrekompensowac I przyjechać z radosnej wycieczki bogatszym o 4 pręgi na dupie od pasa :icon_rolleyes: Ps. O złym taxiarzu było, a słyszeliście o złym listonoszu ? heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Hehe, to pierwsze słysze, bo ja mam za**bistego listonosza. A z tym tekstem z napluciem==> hehe, ciekawe, ale i chamskie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 chamskie, dziecinne, glupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Kolega wódki nie pije czy jak? :icon_razz: Abstynent Maćku, abstynent ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 chamskie, dziecinne, glupie.to bylo odwzorowanie toku myslenia i postepowania taryfiarza ale widze ze niektorzy nie potrafia czytac miedzy wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 chamskie, dziecinne, glupie.w sensie co? tekst z kałużą? czy złotówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 w sensie co? tekst z kałużą? czy złotówa?w sensie z tym pluciem. to bylo odwzorowanie toku myslenia i postepowania taryfiarza ale widze ze niektorzy nie potrafia czytac miedzy wierszamibyc moze, ale przy takim zagęszczeniu "twardogłowych" tekstow (patrz Unix i jemu podobni) ciezko cos zobaczyc miedzy wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Panowie, wrzucić na looz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 odpowiedzialnosc zbiorowa jest i bedzie.. dlatego trzeba zachowywac sie w pewnych normach i nie wychylac sie z tlumu bo szkodzimy tez innym..Panu z HD stanowczo mowimy NIE ;) a co do taksiarzy to powiem wam szczerze ze troche was nie rozumiem... Bardzo czesto zdaza mi sie siedziec w taryfie i w wiekszosci trafiam na naprawde w porzadku ludzi.. Znam osobiscie tez kilku taksowkarzy i sa to normalni ludzie.. Oczywiscie wyjatki sie zawsze trafia, ale tak jest zawsze. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi