pelocik Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 nie no ja to tylko umiem pałer łi łi łi. Ja mam motorower który dysponuje mocą w granicach 4-5km ( ide łeb w łeb z ogarem) Ja mam nadzieje, że tylko troszkę oleju CI przybędzie w głowie zanim spełni się twoje marzenie F4... Myślisz, że jak ktoś ma szybszy moto to szybciej będzie jeżdził? Jak byś odkręcił manetkę w F4 tj w swoim motorowerze to mogło by zmienić twoje podejście : więc dziwi mnie jak ktoś na wiekszych sprzętach nie daje rady:/ nie dziwiło by cię to, jak moto ucieka spod dupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 nie dziwiło by cię to, jak moto ucieka spod dupy... dokladnie. 600cc to nie to samo co 50cc. w 50 masz pelna kontrole nad motorem,a w takeij 600 jak bys poczul,ze Ci motorek z pod dupy ucieka i tracisz kontrole to bys nie byl taki pewny. Przy gumowaniu najwazniejsze jest zeby sie nie bać, wtedy mozemy osiagnąć wszystko. no nie wiem. wg. mnie najwazniejsze jest jezdzic z glowa,wiedziec co sie robi i caly czas miec moto pod kontrola. Nikt sie nie nauczy perfekt wheelie w jedne dzien. trening,trening,trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafaL251 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) mi wiekszymi sprzętami jeździ sie o niebo łatwiej ;] może to tylko moje spostrzeżenie. Przy gumowaniu najwazniejsze jest zeby sie nie bać, wtedy mozemy osiagnąć wszystko. A jak mamy blokade moto idzie w góre i odpuszczamy gaz wtedy sie nie naczuymy pzdr Moj GPX nie jest pierwszej mlodosci, wazy 200 kg i ma 80 km nie to co f3 lub f4 i jestem pewien ze mialbys problemy lecz jak juz ktos na tym forum napisal "gadac kazdy moze" :wink: Z tą blokada zgodze sie i ja jak narazie to osobiscie jej nieprzelamalem do konca .. Moze dasz kilka wskazowek w tej kwestii. Pozdro.......... Edytowane 17 Lutego 2009 przez fafaL251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Poczytaj,duzo sie mozna dowiedziec. http://www.scigacz.pl/Jazda,na,tylnym,kole,375.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 nie dziwiło by cię to, jak moto ucieka spod dupy... f4 ci spod dupy ucieka jak dobrze odkrecisz??? :icon_eek: masz tam silnik od yamahy M1 czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 pelocik czy ty czasem nie klaskasz u Rubika? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 f4 ci spod dupy ucieka jak dobrze odkrecisz??? :icon_eek: masz tam silnik od yamahy M1 czy co? ja napisałem, że mi ucieka? troszkę zrozumienia, jak chłopak porównuje CBR do jego 50-tki... i umoralnia bo czego to on nie potrafi na jego 50cc :banghead: pelocik czy ty czasem nie klaskasz u Rubika Jeśli chciałeś być śmieszny to Ci nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 to może chórek Stachurskiego? :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ee nie ma sensu sie klocic. Wrzuccie na luz chopy,nie ma co psuc atmosfery ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 to może chórek Stachurskiego? nie, gwizda w kanikuy :P Mi dzisiaj kilka dłuższych gum wyszło, tak że postępy są i to najważniejsze. a u mnie tyle śniegu na drodze, pada i pada, nawet nie ma kiedy potrenować coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Albo ciągnie pasek w Tvn 24. jakieś doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafaL251 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) jakieś doświadczenie? Chlopaki wola sie posmiac z kogos niz napisac cos sensownego i przedewszystkim na temat...... Pozdro....... Edytowane 17 Lutego 2009 przez fafaL251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 fajnie tak sobe poczytać... zima za oknem a tu wesoło po maxie!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 mi wiekszymi sprzętami jeździ sie o niebo łatwiej ;] może to tylko moje spostrzeżenie. Przy gumowaniu najwazniejsze jest zeby sie nie bać, wtedy mozemy osiagnąć wszystko. A jak mamy blokade moto idzie w góre i odpuszczamy gaz wtedy sie nie naczuymy pzdr Ta, dobrze gadasz. Jak na 16-latka przystało/ :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafaL251 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Ktos napisal ze najpierw wszystkie triki robili na pizdzikach Mz itp a pozniej na wiekszych motocyklach. Kumpel ma na sprzedanie ETZ 150 po przyzwoitej cenie i zastanawiam czy ona niebedzie lepsza do nauki niz moj GPX.. Kilka slow na ten temat ??? Pozdro....................... Edytowane 19 Lutego 2009 przez fafaL251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi