Strzalek Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ależ ja mam nadzieję, że jest... i że to przeczyta :bigrazz:A jak mu sie coś stanie to przedstawi to jako dowód w sadzie o działanie z premedytacją i jak będzie miał dobrego prawnika to będziesz mu płacił rentę do końca życia. :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 właśnie dlatego ja (analfabeta jak stwierdzil Ziggi) ostrzegałem simona zeby nic nie kombinował z kopaniem dołków:) bo bedzie miał problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a zastanowiliscie sie dlaczego tak jest?? nie wiem jak jest u was ale u mnie w slupsku nie ma zadnego toru ani wyznaczonego miejsca do polatania i tez latam po lesie a czasami po parku slowinskim i nie widze w tym nic strasznego , zwolnie jak widze ludzi ale poza tym latam tak zeby miec frajde z jazdy. Pozdrawiam! Ale widzisz.. nie chodzi o to, że latasz po lesie... ale są takie miejsca gdzie latać sobie można bo ludzi nie uświadczysz a są takie gdzie ludziska chodzą na spacery i każdy o tym wie. Otóż barany zaobserwowane przeze mnie w łykend z pełną premedytacja zapieprzały po lesie w miejscu gdzie przewalają się tłumy spacerowiczów.. co wiecej ci idioci jakby specjalnie przejeżdżali pełnym gazem koło ludzi obsypując glebą i pokazując jakie to z nich hojraki. A najciekawsze jest to, że parę kilometrów obok jest jeden z największych w Polsce torów krosowych.. no chyba, że czegoś nie wiem i go zlikwidowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Haha, myslalem ze takie przechwalki co to by sie nie zrobilo to skonczyly sie wraz z gimnazjum. Nie popisujta sie, bo smieszne to jest. I tak za godzine ochloniesz i odechce ci sie kopac dolki. Zadzwoncie grzecznie na policje jak macie problem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ...i słusznie, bo taka metoda swiadczy o równie dużym debiliźmie Pomysłodawcy jak i tych jeżdżących tam! A lasy oliwskie znam, mieszkam obok, jeżdżę tam rowerem i wg mnie na pewno na szlakach rowerowo-pieszych jest wszędzie zakaz ruchu ustawiony, są szlabany biało-zielone, więc z całą pewnością Ci "motocyklisci" wiedzą iż łamia przepisy - wiec kara (ale zgodna z przepisami) im sie nalezy...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zauważcie jedna ciekawa rzecz wiek autora posta oraz wiek tych ktorzy bronia tych "enduro debili ". Sam jezdze po lesie w siebie i wydaje mi sie ze jazda traci przyjemosc gdy jest tlum , trzeba zwalniac , uwazac. ja szukam miejsc gdzie nikt mnie nie bedzie ograniczał , a jak młode kozaki chca pokazac ze maja wiekszego kut ** sa to juz tylko litosc budzi. W koncu komus sie cos stanie i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) gebels pisze madrze:) nie lubie jezdzic gdzie tam gdize sa ludzie i wiem ze moge miec zaraz dym omijam takie miejsca szerokim lukiem a do autora tematu jesli masz jeszcze zamiar polowac na tych debili kopiac dziury to zycze Ci od serca zebys sam sie wbil w podobna dziure:) Edytowane 17 Marca 2008 przez pikus91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Sam natrawiłem ostatnio na pare pułapek i nie jest to zbyt miłe i bezbieczne jak by nie refleks to kto wie dzis bym miał po głowie! :wink: Edytowane 17 Marca 2008 przez Kamsel motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Gebels pewnie pisal do mnie, szkoda tylko, ze nie zauwazyl ze ja wcale tych endurowcow nie bronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Witam! Tak to prawda kultura powinna być. Motocyklem można pojechać w każdym terenie. Czego nie można powiedzieć o spacerowiczach i z tego tytułu należy się im szacunek, bo wkraczamy na ich teren. Sam osobiście jeżdżę po takich terena i nigdy nie zdażyło mi się "pogonić " pieszego z drogi. Przejeżdżam powoli z należytym dla takiej sytuacji spokojem. W terenie jest dużo miejsc, gdzie można sobie poszaleć i napewno nie są to miejsca spacerów i odpoczynku, odpoczywających inaczej, niż my endurowcy. Szanujmy innych, aby dać szansę bycia szanowanym. Pozdrawiam. Edytowane 17 Marca 2008 przez Plakatufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Szanujmy innych, aby dać szansę bycia szanowanym. Popieram!!! :) Edytowane 17 Marca 2008 przez mackon4089 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 wg. mnie w lataniu po lasach uczeszczanych przez pieszych nie ma nic zlego, trzeba to tylko robic KULTURALNIE! Widzisz pieszego/rowerzyste, zwalniasz praktycznie do zera i przetaczasz sie. Pomijam juz fakt ze cala jazda traci wtedy swoj urok. Co do rozwieszania linek i kopania dolow to w ten sposob pokazujesz tylko ze twoj poziom wcale nie jest wyzszy od poziomu tych debili. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zgadzam sie z tym zupelnie, parki to nie miejsce dla naszych furkotów.Nie dość że motocykliści maja kiepska opinie w naszym spoleczenstwie, nie psujmy jej jeszcze bardziej.Od szaleństw są tory i odludne miejsca. Szanujmy także przyrodę na ile możemy , bo jest jej coraz mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Szanujmy także przyrodę na ile możemy , bo jest jej coraz mniej.Dokładnie! Wkurzają mnie endurowcy co jeżdżą między drzewami po lesie. Już o "wypadach" do rezerwatu nie wspomnę... Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) A wszytko przez to że jest zdecydowanie za mało torów gdzie każdy mógł by się wyszaleć do woli a później popyrkać do domu przez las :biggrin: A jesłi ktoś woli endurowanie to od czego są polne ściezki i ścieżki w lesie? Tam rzadko spotyka śie ludzi chyba że grzybiarzy :flesje: Edytowane 17 Marca 2008 przez Kamsel motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi