Waldi Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 laptopa zostawie.... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 jakości wolę nie sprawdzać, bo nie wiadomo na co się mozna natknąć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 jakości wolę nie sprawdzać, bo nie wiadomo na co się mozna natknąć :) :) :) kiedz chrzest knajpki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 :) :) kiedz chrzest knajpki ?co? :) no nic... mamy na wszelki wypadek zarezerwowany stolik na czwartek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A na ktora godzine jesli mozna wiedziec? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 19 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 owszem-19. i będę wdzięczna za informacje kto będzie, bo może być tłoczno i w razie czego zwiększę rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ja, ja, ja będę :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ja też!!! O 18 zabieram dzieciaka z przedskola wiec na 19:00 zdaże spoko. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Jak mi źli ludzie nie rzucą kłód pod nogi to też będę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja tyż bede :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 i ja :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja tyż bede :notworthy: nie wierze... ale jak Ty bedziesz to i ja sie pofatyguje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamega Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Hej, to ja też bede razy dwa :) tylko jeszcze nie wiem czy bede sama punktualnie a moj dojedzie po 20:00 bo na 19:00 ma dentyste, czy razem sie spoznimy, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi