lysy600 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 W sumie też podpisałem mimo że nie jażdże tam. Ale podpisałem bo wk... mnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Poszlo. Oby ta akcja cos dala pozytywnego.pzdrJac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Petycja podpisana, zweryfikowana, więc drżyj Przeźmierowo ;) , bo nie dość że ryku maszyn skargi mieszkańców nie zagłuszą, to jeszcze gniew Motocyklistów stających w obronie terenu, który regularnie obsikują Moto-płynami i nie tylko :bigrazz: spocznie na Tobie :bigrazz: btw. a ja Tor Poznań nawilżę płynem ze spryskiwaczki, jak będę licencję sportową na puchę robić :biggrin: <wiem, marzy mi się :notworthy: > A służe pomocą... Te pozwolenia się wyrabia tak jak jest zabezpieczony tor podczas wyścigu :) Ma się znajomości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Ja sądzę, że tor nie zniknie, za duże były by straty finansowe. Poza tym niedawno tor otrzymał nową nawierzchnię, więc musi na siebie zarobić. A to, że paru moherowym dewotom "za głośno" to niech sobie spakują swoje kartonowe domostwa i przeniosą się w Bieszczady (bez urazy dla Bieszczad :D ), chyba wiedziały gdzie się budują... Skoro Moherowym głośno, to lotnisko też niech zlikwidują i będzie komplecik... Uważam, że kompromisem będzie odwrócenie kierunku jazdy (wszak najgłośniej jest na prostej start/meta). ... a wszystko przez najpopularniejsze radio w Polsce: RM -FM :/ Edytowane 2 Marca 2008 przez Kamel-WGJG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciula87 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Podpisane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ok zweryfikowane ! Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ta petycja zawiera podstawowy blad czysto formalny! Przeźmierowo, gdzie znajduje sie tor, lezy w gminie Tarnowo Podgórne, a nie jak napisano w petycji w 'gm. Przeźmierowo'! Piszac petycje do prezydenta miasta trzeba to robic bardzo konkretnie i powaznie, bez takich bledow! Przeźmierowo to wieś sołecka tylko. Ponadto wiceprezydent Frankiewicz to pół-debil bez wyzszego wyksztalcenia, ktorego pomysly i aparycja przypominaja wiekszosc tepych taksowkarzy co otwieraja drzwi w korku. Ale podpisze, bo tylko w Polsce z pomoca idiotow mona zamknac jedyny w promieniu kilkuset kilometrow przyzwoity tor wyscigowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Podpisane i zweryfikowane. Nie rozumiem tych ludzi którzy się tam wprowadzili... Przecież tor istnieje od 1977roku! Nie wiedzieli ze tam może byc głośno? :biggrin: Edytowane 11 Marca 2008 przez jerryisback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz302 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No ja też chciałbym się wybrać na tor pierwszy raz w tym sezonie więc podpisałem petycje i pozostaje tylko czekac na pozytywne dla nas rozpatrzenie sprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Podpisane i mam nadzieję, że ta petycja odniesie zamierzony skutek. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Z racji ze powinnismy sobie pomagac dolaczam sie do waszej prosby.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueEye Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Podpisane i zweryfikowane. Nie rozumiem tych ludzi którzy się tam wprowadzili... Przecież tor istnieje od 1977roku! Nie wiedzieli ze tam może byc głośno? :eek: Podpisane!!Rozesłane w świat!!!!Niestety sporo ludzi w naszym pięknym kraju wpierw robi później myśli...cięzka przypadłość:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi