Soft Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Koledzy .... w którym polskim sklepie internetowym kupię towary z katalogu louisa - w cenach jakie oferuje Louis na swoich stronach internetowych - oczywiście w przeliczeniu na złote ? Ostatnimi dniami jeden ze sklepów w którym zamawiałem świece zapłonowe, a reklamuje się że jest przedstawicielem Louisa i promocje Louisa są jego promocjami - policzył mi za 2 świeczki NGK ponad 40 zł drożej niż Louis ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 a który konkretnie..? narzekamy i chwalimy publicznie, może jeszcze komuś się taka informacja przyda ;>jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Wiem że powinienem podać adres sklepu, ale naprawdę, szkoda mi chłopaków, robię u nich od dawna zakupy. Może nie jestem odbiorcą hurtowym, ale czyję się jak idiota.A może to pomyłka była? Zadzwoniłem do nich po złożeniu zamówienia. Powiedzieli że cena za którą kupili była wyższa, więc i cena na ich stronach jest inna niż w Louisie, ale obiecali obniżyć dla mnie cenę na fakturze. (dla mnie !) W każdym razie szukam takiego sklepu gdzie cena w Louisie = Cena do zapłacenia (bez telefonów, wyjaśniania, robienia z siebie błazna :banghead: Jak robicie zakupy w sklepach, które sa przedstawicielami Louisa to porównajcie czasami ceny. Dlaczego Niemiec płaci za świecę NGK irydową € 12,95 a Polak 65,00 zł .... chore nie ! Edytowane 24 Lutego 2008 przez Soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Chore to jest to ze na amerykanskim ebayu znajdziesz takie swieczki za 7-8 dolarow sztuka + przesylka do polski 20 dolcow. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 W każdym razie szukam takiego sklepu gdzie cena w Louisie = Cena do zapłacenia (bez telefonów, wyjaśniania, robienia z siebie błazna :icon_twisted: Jest taki sklep - każdy sklep Louisa w niemczech. O co ci chodzi? Przeciez do tego dochodzą koszta przesyłki, itp., itd. i dopóki Louis nie zdecyduje sie na otworzenie oficjalnego sklepu w Polsce (bo "oficjalny importer" to taki chwyt reklamowy) dopóty będą istnieć różnice. Chcesz cenę z katalogu? Zamawiaj bezpośrednio (plus 20euro za przesyłkę). Naprawdę nie wiem o co ci chodzi. W końcu louis sprzedaje w cenach ze swojego katalogu, a inne firmy sprzedają jak chcą. Chore to jest to ze na amerykanskim ebayu znajdziesz takie swieczki za 7-8 dolarow sztuka + przesylka do polski 20 dolcow.7dolców sztuka, przesyłka 13dolców (do 16 sztuk). Poszukaj w dziale co gdzie kupić. Temat był dokładnie opisany. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Przeca sklep w Polsce nie będzie ci sprowadzał towaru za darmo. Dolicz transport, różnice kursowe, marżę. Coś z tego muszą mieć.Jak chcesz ich ominąć to kupuj bezpośrednio w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 w sklepie www.moto-akcesoria.pl ze szczecina promocje uwzględniaja promocje luisaponoc to oficjalny partner czy coszajrzyj tam - fachowe doradztwo i mila obsluga pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 w sklepie www.moto-akcesoria.pl ze szczecina promocje uwzględniaja promocje luisaponoc to oficjalny partner czy coszajrzyj tam - fachowe doradztwo i mila obslugaTo się wszystko zgadza, ale.... ceny nie do końca są promocyjne (są jednak ciut wyższe niż czysty przelicznik euro) i nie wszystko z promocji louisa tam jest.Oficjalny partner to tyle znaczy co dobry współpracownik. Nie jest to wyłączność, czy sklep Louisa. A że fachowo, miło i szybko to prawda. Warto tam zakupy robić. Polecam. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 średnio liczą 1Eur=4 PLN, ale nie ma kosztów wysyłki z D do PL, co w przypadku zakupu bezpośrednio w Louisie wynosi 20 EUR.Czasami sie opłaca, zwłaszcza na wyprzedażach. Tak kupiłem kask, u nas 980, a wyszedł mnie 450 z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_15 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Chlopaki z moto-akcesoria.pl sprowadzili mi rekawice w cenie promocyjnej jaka byla w katalogu Loiusa ! Trzeba tylko zagadac i spytac czy beda cos takiego mogli zrobic. Naprawde ich polecam bo mozna kupic u nich sprzet za dobre pieniadze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 :P .... A że fachowo, miło i szybko to prawda. Warto tam zakupy robić. Polecam. Chłopaki z moto-akcesoria.pl może i miłe ale NIESOLIDNE. Dzisiaj znowu mie SZLAG TRAIŁ z ich powodu. Ostatnio wysłali mi (z tygodniowym opóźnieniem) część towaru wadliwą a część niezgodną z zamówieniem. A dzisiaj dowiedziałem się, że towar który obiecano mi wysłać w poniedziałek (sprawdzili, był na ich stanie), został wysłany dzisiaj (piątek) po południu i dostanę go w poniedziałek. :icon_razz: :icon_razz: :buttrock: A ja głupi myślałem, że będę mógł wypróbować w weekend. Współparacują z Louisem ale do przysłowiowej niemieckiej solidności to jeszcze daleko. :banghead: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nierob Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Chlopaki z moto-akcesoria.pl sprowadzili mi rekawice w cenie promocyjnej jaka byla w katalogu Loiusa ! Trzeba tylko zagadac i spytac czy beda cos takiego mogli zrobic. Naprawde ich polecam bo mozna kupic u nich sprzet za dobre pieniadze! no ja u nich kupiłem spodnie vanucci (99,95 euro w promocji) za 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi