WLD_Wlodi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam. Wie ktoś może gdzie kupić pierścienie do minarelli am6? Prawdopodobnie ukruszył mi się dolny pierścień :/ Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A skad wiesz, ze dolny a nie gorny? :|Ja podsune rozwiazanie rzadko stosowane i malo popularne w Polsce - zadzwon do przedstawiciela Aprilii albo Yamahy, tez jezdza na takich silnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Zobacz czy TU nie ma mają duży wybór. Edytowane 22 Lutego 2008 przez gizmucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Co do Mielocha to najlepiej do nich zadzwonic. Maja mase czesci, ktore nie sa w sklepie internetowym. Pol mojej Aprilii jest z Mielocha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jutro rozbieram moto i się wszystko okaże :/ Dzięx :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Po co zakładać takie tematy, skoro nawet nie wiesz, czy rzeczywiście się ukruszył?!? Zaśmiecanie forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Po co zakładać takie tematy, skoro nawet nie wiesz, czy rzeczywiście się ukruszył?!? Zaśmiecanie forum...na 80% się ukruszył. Chciałem się tylko dowiedzieć czy idzie takie pierścienie dostać. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 jak się ukruszył to przeważnie nie ma co naprawiać tylko wymiana tłoka + cylinder(szlif) :] Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 http://czesci-moto.pl/ Lub zadzwoń do nas pod numer 032 4150435 Mamy coś takiego na stanie magazynowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 jak się ukruszył to przeważnie nie ma co naprawiać tylko wymiana tłoka + cylinder(szlif) :]Nie denerwuj mnie... Szlif był robiony 100km temu. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Czyli zapewne tlok z serii PISTON :) Tak samo sie przejechalem na nich :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 dupa blada, vertex nowiuski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Nie denerwuj mnie... Szlif był robiony 100km temu. dupa blada, vertex nowiuski :)To tu leży wina po stronie składającego bo samo by sie nie rozwaliło po tylu km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Czyli zapewne tlok z serii PISTON ;) Tak samo sie przejechalem na nich :/ POZDROVertex... :) Ale powiem Ci że następnym razem założył bym meteora... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Czyli moze to nie ukruszony pierscien?? Zajrzyj moze przez wydech najpierw to bedziesz mial szybk oglad na jedna strone tloka.... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi