Zbyhoo Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Najlepiej byłoby pojechać właśnie na zlot do Zschopau. Tylu MZtek w jednym miejscu nigdzie się nie zobaczy. Daleko jeszcze do wyjazdu. Zapewne zostaną ze 3 osoby chętne na wyjazd. Zobaczymy. Byle do wiosny...Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 kurde ludzie super sprawa ja jestem za i tylko jak bede mógl w jaki kolwiek sposób pomóc to pomoge:-)jak by co to piszcie na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Drogi Bahamo! Przyjacielu! Cosik rzadko na forum zaglądasz... Pomóc możesz udzielając noclegu braciom MZciarzom :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Najlepiej byłoby pojechać właśnie na zlot do Zschopau. Tylu MZtek w jednym miejscu nigdzie się nie zobaczy. Daleko jeszcze do wyjazdu. Zapewne zostaną ze 3 osoby chętne na wyjazd. Zobaczymy. Byle do wiosny...Pozdrówki! wiem z doswiadczenia że jesli w tym przypadku choc 3 osoby pojada to bedzie WIELKI sukces.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 hej Zbyhoono problem jesli chodzi o nocleg tak sie składa ze mam wujka który jest policjantem i moze mi załatwic wojskowy namioty nie wiem ilu sie zmieści ale lepsze to niz nic..:-)pozdrawiam wszystkich a w szczegółności Efcie..:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 25 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2003 Wstępnie, jestem zainteresowany. Ale jeszcze wiele może się zmienić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 9 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 WITAM WSZYSTKICH. MOŻNA DALEJ PISAĆ PLANY ZWIĄZANE Z WYJAZDEM.Fajnie że wróciło stare 4um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 Kłaniam,Jak już się przewinęło, byćmoże dorobię sie własnej MZ do lata. Wtedy niezwykle miło byłoby w doborowej ekipie "powrócic do żródeł". No a termin tego zlotu z linka kilka postów dalej to chyba niezły czas. Ciekawe czy impra jest rokroczna?Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Impreza odbywa się co roku z tego co wiem. Ale tak jak już niejednokrotnie zostało wspomniane - nie ma sensu planowac niczego z tak dużym wyprzedzeniem, część osób być może zmieni motocykle, dołączy kilka nowych MZ, jednym coś wypadnie, innym nie będzie się chcialo... poczekajmy z tym do lata, wtedy pogadamy konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Termin: 20 - 22 sierpnia 2004.Można zająć się palnowaniem.Na ile dni jedziemy? Jaka trasa? Mnie przy okzaji chodzi po głowie, żeby zobaczyć zamek w FussenCo o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 ja jestem za wyjazdem jak najbardziej za!czy bede mogl napewno jeszcze nie moge powiedziec ale jestem bardzo bardzo zainsteresowany.mozna by pojechac na jakies 4-5 dni, po zlocie zakotwiczyc sie gdzies np w czechach - wysmienity i tani browarek, a jak wyglada kwestia noclegu na zlocie? jest jakies pole namiotowe czy cos w tym rodzaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Witam. Widze, że pomalu musimy ustalać szczegóły co do wyjazdu. A u mnie w domu też rodzice mówią że nigdzie nie pojade (ale nie ma głupich muszę jechać). Ode mnie z okolic pięciu kumpli mowilo ze też chca się z nami zabrać. thomas pole namiotowe tam powinno być. Poczytaj sobie trochę na stronce http://www.motocyklemz.pl/aktualnosci.html PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Proszę o dopisywanie się w tym temacie osób które napewno jadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 5 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam.To ja moze dopiszę siebie i moich kumpli. Ja - MZ ETZ 250 - Święciechowa (Wlkp)Przemek - MZ ETZ 250 - Lipno (Wlkp)Darek - MZ ETZ 250 - Lipno (Wlkp)Adrian - MZ ETZ 250 - Kościan (Wlkp)Szymon - MZ ETZ 250 - Lipno (Wlkp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 OK sprawa juz chyba do tego dojrzała 8) Jesli nie uda mi sie załapać jakiejś sensownej fuchy na sierpień - a wygląda na to, że nie - jadę na 300% :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi