Seboka Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Wczesną wiosną next year. Przypłynie z USA. Sportster 1200. Hurra!!Znalazłem takiego na necie, nie całe 6000 e , podobny do viagro ,mi to się podoba gruby chłopiec . Gratuluje :) . Zorientuj się po ile były by drag stary 1100 classick. :lapagora: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam! Super pomysł' date=' tylko moja forumowa ksywa nie zmieści się na koszulce. A mogę umieścić ksywę z GG???? P-L-E-A-C-E !!!!! ps: Mak 1 >POZDRAWIAM<[/quote']Oczywiście Mareczku, jak bedziemy gotowi dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja tez chce, ja tez chce :-) nie zapomnjcie o mnie. Moze byc nowy moto z logo czy tez nowe logo z moto góra do dolu czy tez odwrotnie. Wy to jestescie w porzo :!: . POZDROWIENIA DLA SUPER GRUPY ZE SZCZECINAJak bedzie dokladna data to moze tez sie zalapiemy na to picie :?: po takich upalach trzeba płyn uzupełnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Wczesną wiosną next year. Przypłynie z USA. Sportster 1200. Hurra!!Znalazłem takiego na necie' date=' nie całe 6000 e , podobny do viagro ,mi to się podoba gruby chłopiec . Gratuluje :) . Zorientuj się po ile były by drag stary 1100 classick. :lapagora:[/quote']6000Euro to drogo, ja za 2 latka zapłaciłam o wiele wiele mniej. Z certyfikatami i security pochodzenia. Ale tak to jest: w Europie zawsze drożej. A w Polsce najdrożej i "po polsku" udoskonalane=Adam Słodowy.Znajdź Sebek sam na us www swoje marzenie. Dużo przyjemności w patrzeniu na motory z tamtąd.Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 witam! Elwira a jakie koszta sprowadzenia motocykla ze Stanów? HD podpada zapewne pod cło bo z poza unii a i sam kontener troszke kosztuje... Ile to wychodzi łącznie?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 witam! Elwira a jakie koszta sprowadzenia motocykla ze Stanów? HD podpada zapewne pod cło bo z poza unii a i sam kontener troszke kosztuje... Ile to wychodzi łącznie?PZDR!cło 6% + 22%VAT, fracht ok 800-1000zł. ceny motocykli zobacz na e-Bay.com.uspozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 taaa ceny mają CIEKAWSZE NIE OD DZISIAJ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 ...jak bedziemy nastepną impreze robic to musisz do nas wpasc z Kasia.Pozdrawiam Hehe' date=' wiesz, że ja chętnie, a Kasia jeszcze bardziej. Dzięki za zaproszenie!! Myślę, że w sierpniu będzie nam łatwiej. [ [i']Dopisane: 22-07-2005, 07:41[/i] ]Witam! Super pomysł' date=' tylko moja forumowa ksywa nie zmieści się na koszulce. A mogę umieścić ksywę z GG???? P-L-E-A-C-E !!!!!ps: Mak 1 >POZDRAWIAM<[/quote'] Myślę, że wszystko da się zmieścić. W Twoim przypadku zaczniemy na lewym ramieniu i tak pojedziemy dookoła pod skosem, przez plecy, aż do samego dołu :) Ja bym z ksywki forumowej nie zrezygnował!! [ Dopisane: 22-07-2005, 07:43 ]...Dizel ma za zadanie opracować logo.Ale Twój pomysl też kupujemy' date=' a moze polączysz sily z Dizlem?[/quote'] Bardzo chętnie! Jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Myślę' date=' że wszystko da się zmieścić. W Twoim przypadku zaczniemy na lewym ramieniu i tak pojedziemy dookoła pod skosem, przez plecy, aż do samego dołu Ja bym z ksywki forumowej nie zrezygnował!! [/quote']Witam! Litości! Toż to nie ksywa to cały mój życiorys bez mała :-D .To mój błąd niedoświadczonego forumowicza. A najgorsze, że nie da się nic z tym zrobić. Szkoda. P-L-E-A-S-E!!!!!!! >Mak 1<Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 zurek1976 napisał: Myślę, że wszystko da się zmieścić. W Twoim przypadku zaczniemy na lewym ramieniu i tak pojedziemy dookoła pod skosem, przez plecy, aż do samego dołuJa bym z ksywki forumowej nie zrezygnował!! Witam! Litości! Toż to nie ksywa to cały mój życiorys bez mała Very Happy . Marek, jeżeli chcesz zmienić nicka zajrzyj do: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=29212Normalnie wam zazdraszczam, że tak możecie sobie pojeździć, ja wciąż walczę z maszyną i wciąż natrafiam na jakieś problemy: a to brak czasu, innym razem brak natchnienia :oops: itp. Ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zbiorę się i poskładam (się i maszynę :) ), części już zamówione, jeszcze tylko muszę się z Markiem umówić co by mi troszkę pomógł. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja też się piszę na kosiulkę! Z moim nick'iem nie będzie problemu, zmieści się nawet na rozmiarze XS! :-D Znając pomysłowośc Dizla, będzie wesoło! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Jeszcze pytanie mam...właściwie do Miśka...Czy ktoś wie jak się ma Kasia? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Bardzo chętnie! Jakiś namiar?Dzisiaj sie z nim widze, ustalimy szczególy i dam ci do niego namiar to razem sie zorganizujecie. :-D Jak bedzie projekt - mam nadzieje w niedlugim czasie - wszystkich powiadomimy i zbierzemy chętnych. pozdrawiam calą zalągę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Otwórzmy całą sieć sklepów koszulek typu "halo szczecin" różne rozmaite, wzory i kolory :] a tak na poważnie to z tego co wiem jeśli zamawia się gdzieś nadruki na koszulkach to przy większym zamówieniu będą zniżki ja jestem za taką koszulką, chętnie wciągnę sobie taką koszulkę 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 No ja jestem jak najbardziej za koszulkami... to świetny pomysł w końcu trochę już tu piszemy i stworzyliśmy niezłą grupkę :evil::) przynajmniej na forum. Bo chyba wszyscy na żywo się nie znają :):) A i byłby pretekst do spotkania... UROCZYSTE WRĘCZENIE KOSZULEK :D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi